PluggJohanna

Helgen har varit underbart rolig och nu var det måndag igen. Varför ska helgerna alltid gå så satans fort? Typiskt!!
Idag har jag iaf suttit och pluggat en massa. Sitter och läser om olika lagar inom sjukvården vilket kanske inte är det roligaste jag har gjort. Men jag antar att det kanske är rätt så bra att kunna när man är ute och jobbar sedan.
Men nu tänker jag ta en lång och skön paus med en kopp kaffe och en cigg på balkongen. Det är lätt pauserna som är det bästa med att plugga. ^_^

Today is the day

Idag har jag och Alexandra varit uppe sedan halv 8 och bara myst. Vi har fixat och donat en massa och nu ligger vi och myser en massa i soffan. Nu är det snart dags för the big förfest! Nu kallar sminket och kläderna. Hoppas alla får en underbar fredag!!

Tåg går så långsamt att det känns som tortyr, inte för att överdriva på något sätt.

Herregud vad det är skönt att äntligen vara hemma. Fem timmars tågresa tar på krafterna. Jag är iaf väldigt nöjd över att jag hann börja och avsluta en hel skoluppgift. Så på så sätt så är det inte dumt att åka tåg, man har så tråkigt så man kan lika gärna plugga. Men man orkar ju inte plugga hur mycket som helst. Jaja, skit samma, jag fick något gjort iaf. :)

När jag kom fram till stationen i Karlshamn stod mina tjejer där och väntade på mig. Blev helt sjukt glad över att se dem! Som sagt så är jag ju så töntig så jag saknar de två sötnosarna trots att jag bara är bort i fyra dagar. Men finns det något än att känna att man saknar sina vänner otroligt mycket? Jag menar då måste det ju vara en helt galen vänskap man har! Och det är precis det vi har. Vi delar allt och pratar om precis allt, inget ämne är pinsamt eller jobbigt att ta upp. Det är precis så det ska vara. Oj, vad känslosam jag blev, jag blev bara så glad över att se dem på stationen. Det hade lika gärna kunnat vara ett fyllo som mötte mig och jag hade dragit en underbar historia om honom. Ni vet vad jag menar. Jag är lycklig just nu och det kan ingen ta ifrån mig! Eller jo, möjligen CSN, men det är ju typ deras jobb att göra en galen. Jag tror det måste vara det iaf. ^_^

 

Nu ska jag iaf visa brudarna vad jag har shoppat och sedan blir det såklart häng på min balkong. Det är obligatoriskt. Det gör vi varje gång vi träffas. Hur kallt det än är. Det är sant som de säger, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. För drar vi på oss varma tröjor och gosar in oss i ett varsitt täcke så fryser vi bannemig inte. Inte så mycket iaf. Jag tänkte även testa om jag kunde spöa dem i Uno eller Yatzy, det gick ju inte så bra med Louice. Så då borde det ju vara min tur att vinna nu? Jag tycker det iaf, synd bara att jag är sämst på att vinna och att det händer så sällan. Men när jag väl vinner då får alla höra det tusen gånger om! Så det så! Ha!

 


Skitdag som bara kan bli bättre? Eller?

Nu har jag äntligen blivit klar med att sätta på mig ansiktet och fixa det där håret på huvudet. Packningen är fortfarande inte klar. Jag har inte riktigt någon plan på hur jag ska lösa det. Men det blir väl till att bära som satan i olika väskor. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas shoppa så mycket när jag är hemma så att jag knappt kommer hem igen. Dagens I-landsproblem? Ja, jag tror bannemig det. Men det är klart jag shoppar när jag är hemma i Göteborg. Karlshamn har ju ingenting, eller ja ursäkta, det finns ju faktiskt ett Lindex OCH ett Kappahl där man kan shoppa lite. Jättekul verkligen. Så jag får nog en liten chock när jag är här och bara mååååste shoppa. Jag är ju för fasen tjej! Vi älskar ju att shoppa!

Hittils har denna dagen varit en riktig skitdag. BLÄ! Men om man ska se det positivt så måste den ju bli bättre nu mot eftermiddagen. Jag menar man kan ju inte ha en skitdag en heeeel dag, nej det går jag inte med på. Något som iaf är positivt är att jag precis fick reda på att jag blev godkänd på första uppgiften på undersköterskeutbildning! Yay! Jag är grym! Nu jäklar ska det pluggas!! Nej, nu vänder jag denna dagen och se den som denna bästa dagen i mitt liv, utan att överdriva då såklart. ;)

ohh, kom på att jag måste lägga över musik på min telefon så jag har något att lyssna på på tåget. Eller, eller, eller så köper jag internet ombord så blir dagen perfekt! Ja, det får nog bli så! Kommer bli den bästa tågresan i heeela mitt liv! Positivt tänkande Johanna, positivt tänkande!!

Pissvåt förlorare

Imorgon bär det av tillbaka till Karlshamn igen. Ska bli skönt att komma hem och mysa, pussas och kramas med alla mina sötnosar igen. Vad dålig man är när man är borta i 4 dagar och man håller på att längta ihjäl sig. Sån är jag, bara till att vänja sig ^_^

Jag och mamma var ute i skogen innan idag och plockade svamp. Jajo, det var ju ett stort skämt. Vi hittade 4(!!!!) stackars kantareller som fick följa med oss hem. Vad fasen gör man med 4 svampar? Tittar på dem tills de ruttnar? Ja, så är det nog. Inte nog med att vi inte hittade så mycket svamp, vi gick självklart vilse också. Vi gick och gick och gick. Tillslut hittade vi vägen. Då var vi åt helvete fel och fick följa vägen en evighet till bilen igen, självklart öste regnet ner. Vi var pissvåta när vi kom hem, men sjukt glada för våra små söta svampar! Det är grejor det!

Idag har jag även haft en riktigt mysdag med min lillasyster. Längtar massor efter henne när jag inte är här, så idag hade vi en riktig mys och speldag. Vi spelade allt vi kunde hitta. I början såg det ut som att jag var den som skulle kamma hem allt, jo tjena, sen började väl ungjävlen fuska eller något för jag förlorade gång på gång på gång på gång. Hallå, någon gång vill man väl ändå vinna? Men nejdå. Underbart också att man är så otroligt braaa förlorare, just det, precis så är det.

Trots regn och förlust så sitter jag här och är rätt nöjd faktiskt. Har lyckats stänga resväskan (läs: resväskorna) och jag har precis sett senaste Gossip Girl. Så det är en nöjd tjej som sitter här i soffan just nu. Kan det bli bättre? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Ohh crap

Började packa nu och insåg snart att det kommer bli en helvetes-tågresa. Jag har ungefär världens största väska, den är tokfull nu och jag har en heeeeel del kvar. What to do?! Louice är iaf snäll och hjälper mig, eller jag hjälper och hjälper mig hon står och skrattar hånfullt!
Typiskt!

Sinnessjukt kär!!

Jag tycker de är såååå snygga. Nu hoppas jag bannemig att det blir en regning höst. Nu ska jag ut i skogen och inviga dem. Sen vill man ju bara ta med dem innan och ligga och pussas med dem i soffan. Mums för dem stövlarna!! ^_^


Stövelfrossa

Igår var jag och mamma på en rejäl shopingtur. Vi började på Gekås och sen rörde vi oss mot lite fler affärer. Det var hur mysigt som helst och vi shoppade massor. Så nu är jag 3000 kronor fattigare och sjukt mycket prylar, kläder och skor rikare. Jag gillart! Det bästa är att jag köpte gummistävlar i leopardmönster. Kan det bli bättre? Nä, jag tror nog inte det^_^
Idag tänkte jag och mamma ta en promenad i skogen så att jag kan inviga mina nya stövlar. Kommer bli awesome!
Nej, nu är det dags för mig att slänga på mig mina heta stövlar. :)

Soffhäng

Just nu har jag bäddat ner mig på soffan. Det enda som fattas är tröttheten. Är inte ett dugg sovatrött. Men jag har det gött ändå. Har gosat in mig i ett hörn med massa täcke och kuddar och har datorn i knät och lyssnar på lite chill-musik. Så jag är verkligen inte bitter om man säger så.
Oh, imorgon är det jag och mamma som river iväg till Gekås för att shoppa sönder oss. Ska bli hur mysigt som helst. Så det gäller att värma upp med stretching så man är smidig med vagnen och att sedan vässa armbågarna så man kan ge igen på alla j*kla tanter som envisas med att tränga sig före och sedan vägra flytta på sig!!! Jag hoppas att jag hittar massa sköna höstkläder. Det är något jag verkligen behöver massor av. Har bara massa kalla kläder nu. Det jag hade velat hitta mest är en schysst jacka. Det är alltid najjs som fasen.
Gud vad jag bara pratar skit i detta inlägg. Kan inte bli bättre tror jag. ^_^

Nej, undra om man kanske skulle slå på lite vänner och försöka nana kudden lite.

Så mysig.

Lyssnade massa på denna i bilen hit. Så himla mysig låt och mysig text. Jag blir helt kär av att höra den! Mums!!


Jösses

Igår satt jag och mamma och pratade lite och jag nämnde något om mitt nya favoritte som heter tropical något. Då kom vi båda på hur jag älskade en serie när jag var liten, men jag kunde inte för allt i världen uttala det. Den hette Tropical Heat, jag sa kroppelidadelidit. Även om mamma sa det långsamt så slutade det alltid med kroppelidadelidit. Vad sämst man var när man var liten. :P Hehe

Hittade introt till serien och jag blev varm i hela kroppen. Så mysig känsla när man ser något som man kommer ihåg att man älskade när man var ca 2 äpplen hög.


Hemmamys

Igår körde jag hem till Kode och famljen. Det är hur mysigt som helst att vara hemma nu när vi alla dessutom är friska och kan umgås med varandra^_ ^ Idag tänkte jag och mamma packa en fika korg och ta en långpromenad i skogen. Ska bli mysigt. Bara det att jag hatar skogen över allt annat. Men vad gör man inte för sin kära mamma^^

Oh, något jag blev jättejättejätteglad över!! För 2 veckor sedan slutade jag äta pasta och potatis och har lagt om min kost lite. Inte så att det är jobbigt, utan tvärtom. Det är mycket lättare. OCH det jag blev jätteglad över är att sedan jag började för 2 veckor sedan har jag gått ner 3,7 kilo. Det gör mig massa glad! Jippie! Undra hur mycket jag kan gå ner när jag har börjat äta bra mat? Massa hoppas jag^^


Bara en parantes

Herregud vad våra bästa år är dåligt!!! Men varför kan jag då inte hålla mig borta från det? Trots att jag sitter och ojjar mig över hur dåligt det är så kan jag inte slita mig. Inte ens för att hämta kaffe eller ta en cigg. Vad är det för fel på mig? Säg att jag inte är den enda som våra bästa år har makt över? Snälla?


Uppe med tuppen

Idag var jag uppe med tuppen. Tänkte att jag skulle vara lite duktig idag så jag gick upp klockan 8, gjorde mig iordning och började plugga. Jag får typ abstinens om jag inte får plugga på några timmar. Jag älskar det! Det är så det ska vara.

Idag är en dag som går i vänners tecken. Ska träffa massa olika vänner hela dagen, det är precis vad jag behöver. Kommer bli massa mys! Första stoppet är lunch med Alex och Amanda vid 12. Det kommer bli najjs, jag längtar som bara den.
Ikväll är det även jobb som står på schemat. Ska bli kul samtidigt som jag är lite skeptisk. Förra fredagen gick ju inte så bra då många var så elaka och dumma i huvudet. Hoppas på att denna fredag blir så mycket bättre. Annars slåss jag. Man får väl slå äckliga snorungar? Eller hur var det nu igen? Jag vet ju att man inte får slåss, men finns det inte något slags undantag när det gäller just äckliga snorungar?

(Ps. det märks att jag har suttit i word en massa, så fort jag har skrivit några meningar här så klickar jag på spara. Typiskt dåligt Johanna!!!)

Äntligen startar det!

Idag har jag börjat med uppgifterna jag har fått för att plugga till undersköterska. Jag är överlycklig!! Tänk att det kunde vara roligt att plugga. Det trodde jag inte. Men nu sitter jag med ett stort leende med läpparna och suger i mig allt jag läser. Det är väl så det ska vara antar jag? Eller? =)



Ohh, det är så kul och så mysigt att sitta med en kopp te och läsa ur boken, trots att den ser väldigt deprimerande ut^^

:(

Läste i tidningen att Patrik Swayze har dött. Efter månaders kämpande i cancer besegrade cancern honom. Han kommer verkligen bli saknad i kändisvärlden. Jag menar, hur många har inte sett dirty dancing eller ghost? Sjukt bra filmer!!
R.I.P



Wonderful day!

Den här dagen är så jäkla underbar! Det är en sådan dag där jag aldrig riktigt är redo att ge upp pluggandet. Jag ordbajsar som aldrig förr och det känns så jäkla gött! Fortsätter jag i denna takt så kommer jag definitivt blir klar med denna kurs i veckan. Det är verkligen en dröm. Det hade varit en så stor sten, ett stort berg, som hade släppts! Det är helt otroligt vad detta har varit ett orosmoln över mig. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan få något så "obetydligt" som en kurs att bli ett sådant orosmoment. Jag har inte riktigt kunnat slappna av på flera månader på grund av detta. Tänk vad underbart det måste bli då när jag är klar med detta och kan fokusera på det jag verkligen vill, dvs undersköterskestudierna. Det ska bli så underbart att för första gången på flera år verkligen få läsa något jag verkligen brinner för och vill göra! Bara tanken på detta gör mig helt pirrig i magen, nästan sådana nykärsfjärilar som härjar runt i magen.
Helst sjukt att skola kan göra så att jag känner mig helt nykär. Inte mig emot dock. Jag är rätt nöjd faktiskt!! ^_^
Så, just nu sitter jag och försöker skriva klart en rapport. Vill iaf skriva en innan jag hoppar i säng. Det som hjälper mig är riktigt härlig chill-musik!






Chill-musik är nog bannemig ett måste när man pluggar. Jag tycker man kommer i rätt stämning då. I like!! Nej, om man kanske skulle försöka fortsätta med den där rapporten. ^_^

Tro på sig själv!!

Jag har tänkt på en sak och det är verkligen så att jag är min största fiende. Jag har gått och mått så dåligt över denna kurs jag håller på med nu. Har konstant haft en klump i magen och känt att jag är för trög osv. Men nu när jag väl satte fart med det sista så blev det ju faktiskt klart. Jag bara skrev och skrev och sen var den klar. Det var inte så svårt. Tänk om jag inte hade tryckt ner mig själv från början. Då hade den varit klar för längesedan. Det kanske är dags att börja tro på sig själv lite mer?

Så alla ni där ute som inte tror att ni klarar av en uppgift eller vad som helst. Tuffa till er och bara gör det. Det är en underbar känsla efteråt. Tro på er själva, tryck inte ner er själva! Vi alla kan mer än vad vi tror! Nu kör vi hörrni!!!!!


Så jäkla happy puppy!!!

Idag tog jag tag i mitt liv och satte mig och började skriva på slutuppsatsen på kursen jag har kämpat med i en evighet nu. Den blev klar!!!!! Är så oerhört glad att den är klar! Jag älskar färgglada to do-lists. Man blir så glad över att få pricka av något på den. Idag har jag kunnat pricka av TVÅ saker. Det är en sådan underbar känsla så det finns inte!!!!!! Nu ska jag fira med fesljummet kaffe och en halvrökt cigg. Glamouröst va? Jag är så sjukt glammig!!! ^^

GAWWWD

Jag blir seriöst galen! Jag har ju som sagt pratat med CSN hur många gånger som helst. Idag fick jag ett beslut om att jag inte alls kommer få ut så mycket i månaden som de har sagt. När jag då ringde dem IGEN så visar det sig att han jag har pratat med innan inte riktigt har vetat vad som gäller och har sagt helt fel. TACK FÖR DEN!! VERKLIGEN!!

Beroende?

Okej, det bästa (eller kanske värsta) med att plugga hemifrån på distans måste vara att man tokfastnar för lite, hur ska jag uttrycka mig, sämre serier. Våra bästa år är helt klart en av dem serierna jag ser varje dag. Jag har till och med fastnat såpass så jag funderar på vad som kommer hände i nästa avsnitt. Inte helt okej om ni frågar mig?
Så nu sitter jag självklart här och väntar på att det ska börja. Jag börjar känna att det är dags för mig att skaffa mig ett liv om man säger så. Men vad fasen, just nu är jag rätt så nöjd med det trots allt^_^

 


Gött mos

Nu har jag äntligen fått allt löst med CSN, så långt det går iaf. Jag har sökt det som ska sökas och har skrivit ihop ett personligt brev som jag ska skicka iväg. Upptäckte dock att jag inte har ett enda kuvert hemma. Jag skickar visst inte brev så ofta. Vem gör egentligen det nuförtiden? Ja, uppenbarligen inte jag iaf. Kul att man måste åka och köpa kuvert, fast det är väl bra att ha om jag behöver skicka ett annat brev om typ 3 år. Nej, jag är inte bitter. Varför skulle jag vara det?

Det känns som att sista dagarna har jag inte gjort annat än att ringa så kallade viktiga samtal. Antagning, CSN, tandläkare osv. Jag pratar bannemig mer med "sådana" människor än med mina vänner. Det kanske iofs betyder att jag har ett rätt så patetiskt liv? :P Vad vet jag?! Aja, men huvudsaken är ju att jag trivs med mitt patetiska liv.

Såg nu förresten att presentationerna på soundicradio.com är klara och har kommit upp. Viggan har gjort ett väldigt bra jobb! Han är så duktig såå!
Såhär blev min:

"Hon lägger aldrig nycklarna på bordet, undviker A-brunnar och tar i trä, men inget tycks hjälpa. Antingen slog hon sönder en spegel för några år sedan eller så är det just faktumet att hon är väldigt skrockfull som bringar henne otur.

Johanna Winbladh lever i Karlshamn där hon pluggar till undersköterska på distans. Skrockfullheten får hon utlopp av bland annat då hon jobbar som BlackJack-croupier på Karlshamns pubar och klubbar. Framtiden ser hon i Göteborgstrakten, på nära och tryggt avstånd till mamma i Kode."


Ja, det har han skrivit stämmer ju. Jag är kanske inte den människan som har mest tur i världen om man säger så. Är det någon som ska slå sig osv så är det alltid jag som råkar ut för det. Är jag inte sjuk så är jag skadad. Så är det. Men men, om man ska se det positivt så har jag alltid söta människor runt mig som hjälper mig. Men tänk vad kul det hade varit om det inte var jag som låg på marken för en gångs skull. Tänk vad alla hade blivit förvånade. :D

Kanske är dags att avsluta detta lite längre inlägg så att folk kanske orkar läsa detta. ^_^ Snart kommer Werner på en kopp kaffe så det kanske är dags att fixa just kaffe. Nom nom nom.

Ohhh, förresten

Ikväll är det jag som introducerar RENT för Alex. Dålig dam som inte har sett den. Det är ju en helt underbar musikal!!!!! Men nu jäklar slipper hon inte undan. Så enkelt är det. Och idag ska jag INTE glömma bort det som jag brukar göra. ^^



Sleepover som när man var liten

Ikväll ska jag och Alex har sleepover precis som man hade när man var liten. Ni vet popkorn, filmer, fniss och allt det där pratande i mun på varandra. Det kommer bli hur kul som helst! Vi ska börja kvällen med att laga middag och sen bara mysa sönder oss. Vi är verkligen bäst på att umgås. Igår kom hon hit vid sex och åkte vid halv nio. Kvart över nio hämtade jag henne och vi åkte ut på en miniroadtrip i över två timmar. Självklart pratade vi i mun på varandra hela tiden. Det är bannemig vänskap. Jag gillart!! ^_^
Nej, då kanske man ska sätta sig med näsan i böckerna så jag får lite gjort innan det är dags för massa mys. Ja, det är nog lika bra. Men först en cigg och en kopp kaffe på balkongen. Det är viktiga grejor^_^

Säsongspremiär!

Yay! Idag börjar andra avenyn igen. Ja, jag är en sucker för det programmet. Så är det bara och jag gillart! Det är ett måste att jag ser det ikväll. Hoppas bara att jag kommer ihåg det, jag har ju inte det bästa minnet i världen om man säger så. ^_^




Allvarligt?!

Allvarligt talat! Vad är det för fel? Det är helt sjukt hur vissa läkare ställer så jäkla fel diagnoser. Men att ta fel på en hjärntumör och maginfluensa, det känns lite väl magstarkt. Det är helt sjukt att man i dagens läge ska behöva slå sig fram för att i vissa fall överhuvudtaget få träffa en läkare. Sånt här gör mig så sjukt förbannad. Allvarligt?!

(Klicka på bilden för att läsa artikeln)

Glad tjej!!!

Yay! Jag fick precis reda på att jag kom in på en kurs jag jättegärna vill läsa i höst!!!!! Palliativ vård och omsorg. Ohh, det ska bli så kul. Det är verkligen en del av vården som är oerhört intressant. Kommer bli underbart!!
Nu ska jag bara bli klar med det sista i företagsekonomin så jag äntligen kan börja läsa alla vårdkurser jag har sökt. Kommer bli awesome! Jag är så otroligt glad!!!!!!!!!!!!!!


Tillbaka i Karlshamn

Ja, i torsdags åkte jag ju tillbaka till Karlshamn och sedan dess har jag haft fullt upp. I torsdags mös jag med tjejerna som överraskade mig med lite presenter och sådant. Sen var det fredag, då hade ju Alex bokat in mig hela dagen på salongen och sen bar det hem och vi började med skumpan! Sen kom det massa fler härligt folk och festen var igång på riktigt! Det var riktigt, riktigt trevligt och inte allt för många skandaler skedde vilket jag gillar när man slipper=)
Igår satt jag och Alex på min balkong och drack några glas vin och bara fnittrade. Helt underbar helg måste jag säga! Nu blir det till att käka något och ligga lite på soffan. Är helt slut idag!! :/


Kommer inte på någon rubrik till detta lilla, lilla inlägg

Nu har jag packat det mesta och fått in det bra i bilen. Eller jag tror att det är bra iaf, slutar säkert med att allt bara far runt där bak. Men då får det väl göra det då! :)
Nu tänkte jag ta tag i sådant där annat som jag har hört behövs ibland, till exempel duscha. Hatar, hatar, hatar att tvätta håret!! Det finns nog inte mycket som är tråkigare än det. Livet är bannemig hårt.

Men oj!

Okej, uttrycket gråta blod fick precis en helt ny mening.

Herregud vilken chock han måste ha fått första gången han såg att det kom blod istället för tårar.

Klicka här eller på bilden för att läsa artikeln.

Tråk och måsten

Nu har jag varit uppe ett tag och fixat och donat lite. Har varit och handlat lite till sjuklingarna här hemma och sånt. Vilket jag gärna gör eftersom att det var jag som tog hit influensan. Inte mer än rätt då liksom.:D hehe.
Idag ska jag packa allt och allt sånt. Jag åker ju tidigt imorgon och då vill jag inte stå med allt det. Då måste man ju för fasen gå upp mitt i natten och det är INTE min grej om man säger så! :)

Jag avskyr att det är så tråkigt att hitta och bränna schysst musik till bilen. Det är helt fruktansvärt tråkigt och sen när man väl sitter där i bilen så är man inte nöjd ändå. Det är inte lätt, dagens i-landsproblem!! ^^
Nej, om man skulle ta tag i allt tråigt så det blir klart..


B-dayfest!!!

På fredag slår jag upp portarna (ja, jag bor i ett slott) till mitt hem och bjuder in till fest! Det som ska firas är självklart att jag har fyllt 22. Man gör ju faktiskt bara det en gång i livet har jag hört så då är det lika bra att fira. SötSofia var så snäll och fixade ett sånt där nedrans evenemang på fejjan, men jag vet inte, jag är lite skeptisk till bilderna hon valde ut. Det känns inte riktigt, hur ska jag uttrycka det, rätt!





Men men, ni som vill är väldigt välkomna att komma till mitt slott på fredag!

Vänner

Oh, idag har både Alexandra och Amanda ringt mig och uppdaterat mig om vad som händer i Karlshamn nu när jag inte är där. Gud vad jag fick en stark känsla i magen av att jag saknar dem. Mina bejbs! Det känns som att det var en evighet sedan jag träffade dem. Speciellt Amanda, den dummingen har ju haft fullt upp med nollningen. Dumma tjej.
Men om 2 dagar får jag pussa på dem igen.!  <3 Wihoooo På torsdag är det pusskalas i mittttt plajjjjjs!! :D


Äntligen rosa!

Nu har jag äntligen fått tummen ur röven och ändrat på designen här inne. Äntligen är den så rosa som jag vill ha den. :D Jag älskar rosa, jag älskar leopardmönster. Så bättre än såhär blir det nog bannemig inte. Det gillar vi! =)
Hoppas ni tycker den är naaaajs! :)

7 år sedan på dagen!

Idag är det exakt 7 år sedan världens bästa tjej togs ifrån oss, alldeles för tidigt. Stini skulle idag varit 24 år, men hon hann inte ens bli 18, hon försvann redan vid 17 års ålder. Det är så orättvist! Hon om någon förtjänade verkligen inte det, jag har aldrig träffat någon så snäll, så ödmjuk, så trygg, så underbar tjej! Att vara hennes vän gjorde en själv till en bättre människa. Jag vet det låter klyschigt, men så är det faktiskt. Hon påverkade alla som någonsin lärt känna henne. En helt otrolig människa! Jag saknar henne enormt mycket varje dag!
Det värsta av allt var att hon skrev sin egen dödsannons. Hon visste att hon skulle försvinna och hon valde att ta en bit ur queens bohemian rhapsody:

Goodbye, evereybody,
I've got to go,
Gotta leave you all behind,
and face the truth.
If I'm not back
this time tomorrow
Carry on, carry on as if
nothing really matters.
Too late, my time has come,
Sends shivers
down my spine, body's aching
all the time.
Mama, ohh, I don't want
to die.








Vi alla saknar dig massor! Puss på dig min ängel! <3

Fixardag idag

Nu börjar det dra ihop sig mot färd till Karlshamn, det är på torsdag jag åker. Det ska bli kul att komma hem igen och träffa mina tjejer som jag saknar otroligt mycket! Samtidigt så saknar man ju alltid familjen när man åker härifrån. Så var man än är så saknar man någon, jippie liksom. :) hehe
Idag tänkte jag fixa så mycket som möjligt inför torsdag. Packa ut det mesta i bilen, bränna skivor, tanka bilen osv. Har jag det mesta klart idag så kan jag och familjen mysa en massa imorgon istället för att jag ska springa runt och göra allt då. Låter rätt bra faktiskt måste jag säga:D

Men först frukost och våra bästa år. Mycket viktigt!! :D

RSS 2.0