Tatuerat mig!

Nu har jag äntligen tatuerat mig igen. Jag har funderat och längtat hela sommaren så när jag nu kom till karlshamn så slog jag slag i saken..
Jag är nöjd.:)


image4

Semester!!!!

Nu har jag äntligen jobbat färdigt! Självklart har det varit jättekul att jobba och jag kommer sakna alla jobbarkompisar som bara den. Speciellt mina och kristins spontana utekvällar. Det är vi verkligen bra på.:) Alla ska vi ju vara bra på något tänker jag. Kommer som sagt att sakna alla jag har jobbat med, men verkligen inte stället.
Det konstiga är att jag har jobbat på samma ställe i tre somrar men just denna sommaren så har jag verkligen känt hur mycket det tar på kroppen. Frågan är om man orkar med en sommar där till. Vi får väl se.
Nu ska det iaf bli underbart med lite semester! Nästan en hel månads semester. Grejt!

Imorgon bär det av till Göteborg. Jag ska åka och hälsa på mamma och Tommy. Ska bli riktigt mysigt. Jag har inte varit där sedan de flyttade ihop.. Så det ska bli kul att se hur de har fått ihop allting. Jättemysigt att träffa mamma och Tommy också. Har inte träffat dem på hur längesedan som helst.
På torsdag åker jag vidare till Karlshamn. Ska bli skönt att komma hem till Karlshamn, Viktor och alla. Jag och Viktor har handlat en massa till lägenheten så det ska bli kul att fixa och dona lite med den. Sådant gillar jag! :) Viktor får göra de jobbiga sakerna;) hehe. Det handlar om att vara smart!! 

Sommaren i Halmstad har varit helt okej. Speciellt roligt har det varit att bo hos Kim och tänka sig, vi har inte slagit ihjäl varandra. Det gillar jag.!

Om man skulle ta och packa klart lite kanske..
Hejsvej!

RSS 2.0