Fyndat!

Idag var jag och mamma på en second handbutik, där hittade jag äntligen en svart jobbskjorta. Det bästa var att den var helt oanvänd. Självklart lyckades jag fynda. Den kostade normalt 60 kronor, helt plötsligt fick jag den för 30 kronor istället. Då tyckte mamma att det är bäst att hon betalar, helt okej för mig. Helt okej med en gratis skjorta. Jäklar vad jag ska spela in pengar till casinot i min nya snygga skjorta. Wieeeee..

Jag undrar dock varför det inte ingick en snygg manlig modell i min skjorta? Min hängde bara på en vanlig ful galge. Aha, man kanske hittar en modell när man har skjortan på sig. Det måste vara så!! Jag väääntar!

Backyard babies - dysfunctional professional



Stupid internet!

Gahh, vi har ringt Telia tusenmiljoner gånger idag, eller ja okej, ett par tre gånger iaf. Varför ska det alltid vara så krångligt med internet? Varför kan det inte bara fungera hela tiden? Hur svårt kan det vara? Det är så underbart med tekniken verkligen! Det var fasen bättre förr då man skrev brev till varandra, ringde varandra, eller gick och ringde på och frågade om vi skulle leka.

 


Kode ftw!

Hallå där ute i internetdjungeln! Jag har varit en oerhört dålig bloggtjej de senaste dagarna. Jag har haft galet mycket att stå i och galet mycket att tänka på. Så nu tänkte jag att det var dags att ta tag i mitt liv, så igår bokade jag en biljett hem till familjen i Göteborg och två timmar senare satt jag på tåget. Det är helt underbart att vara hemma. Ungarna är hos sin mamma och Tommy är uppe i Härjedalen och hälsar på släkten. Det betyder att det BARA är jag och mamma hemma. Vi kom på att jag och mamma inte har varit helt själva sedan jag flyttade till Karlshamn för snart 4 år sedan så det är bannemig på tiden. Vi njuter av varje sekund och bara har det underbart. Jag gillart!!


Pedagogiskt?

Sitter nu och tentarpluggar och jag blir helt fascinerad av bilderna i boken. De kan inte bara visa kroppens olika organsystem utan de måste spexa till det. Varför ska några dansa och någon poesa osv? Jag fattar inte grejen. Jätteroligt spex verkligen, helt klart....

Jag älskar de som dansar längst ner till höger, hormonerna och fortplantningen^^

Pink lady

Jag har numera lite rosa i mitt hår! Jag älskar det! Alexandra är så grym frisör! Hon lyckas alltid göra allt så galet bra. Bäst är hon helt enkelt!

Jag älskar kontrasten av ljust, mörkt och härlig rosa. Mums!

Fiiiiiin!

Kom på att jag ju måste visa sängkläderna jag fick av mamma sist jag var hemma. De är så fina så jag vill dö lite!!


De är inte bara lila, de är leopard också! Kan fasen inte bli bättre! Jag älskart!!

Jag är nykär!!

Jag är helt såld på den nya serien Trauma. Jag kan inte sluta titta. Varje vecka sitter jag som ett barn på julafton och väntar på att det nya avsnittet ska släppas. Jag är kär!!! Vem fan behöver snubbar när man har underbara sjukhus-serier man kan kära ner sig i istället? Nej, precis.


Ny dag, lika mycket plugg

Nu sitter jag här med massa kaffe och en Amanda, det är pluggdag som står på schemat idag. Jag håller nu på med socialpsykologi, det är galet krångligt. Men det bästa med psykologi är att det är bara att ordbajsa, det jag gör bäst ^_^
Något som jag dock är väldigt bitter över det är att jag har ungefär 2 uppgifter kvar på hela kursen. Men för att göra dem så måste jag se på några filmer och analysera och skit. Självklart måste de beställas och det tar över en vecka. Vad fan ska jag göra då? Det är ju helt bortkastad tid att bara sitta och vänta. Ledsen Johanna!! :(

Ge mig sommar!!

Jag blev helt plötsligt färdig med en uppgift så då började jag rensa lite bland alla bilder jag har på datorn. Jag blev då så himla sugen på sommar igen och att mitt svarta monster ska komma hit så vi kan busa på stranden. Hon är så söt när hon får leka i vattnet, hon blir helt galen. Kan inte bara sommaren komma nu? Jag är trött på att vänta.





Dö din sten, dö!

Det är helt galet vad dålig jag är på att skriva här på helgerna. Jaja, sådan är jag och jag gillar det!!
Idag har jag sett till så att min "ångest-sten" har minskat lite. Jag har mailat iväg en del frågor och skit till alla lärare och satt igång mer med psykologin. Känns redan mycket bättre. Visst är det hemskt när man har en klump i magen över sådant? Och varför tar man aldrig tag i det i tid? Det är som att man försöker förneka att det är så. Himla dumt måste jag säga!! :)


En skitbra uppfinning!

Okej, är det så att någon har låst in sig på toaletten för att bajsa loss i en evighet så är det viktigt att ta skydd så att man inte får in ALLA bajspartiklar i nosen eller rentav spyr. Då är detta en favorit:
t
Jag vet inte om det är något som kommer komma på modet direkt men jäklar vad det hjälper!
Detta var dagens tips till er från mig.

Pimpar loss!!

Som vanligt när det händer något utöver det vanliga i mitt liv så behöver jag förändring. Idag kom jag och Amanda på att jag kan ju faktiskt måla delar av min bokhylla med rosa glitterfärg. Självklart gjorde vi det! Det blev jättemysigt. Riktigt disco! Wiieee! Nu ser det ju inte rikigt ut som på bilden nedan, det ser ju för fasen rött ut. Men ni fattar grejen. Tänk vad så lite kan göra så mycket! Nu är jag massa glad! :)


I'm back!!

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna, jag har haft mycket i huvudet och inte riktigt orkat. Så kan det gå ibland hörrni. :)
Idag har iaf jag och Amanda haft en underbart mysig dag. Vi har suttit på balkongen och solat hela dagen! Det var så varmt så fler och fler plagg åkte av, tillslut satt vi där i bara bh och svettades. Underbar känsla! Det känns lite skevt dock när man sitter där halvnakenoch tittar ut på snön. Men jag klagar bannemig inte för vi har faktiskt fått en hel del färg.
Våren är här allihopa!! Är det inte underbart?

Dagens i-landsproblem.

Okej, jag tänkte precis vara duktig och färga en jacka som jag har tänkt göra jättelänge men inte fått tummen ur. På något magiskt sätt så var det lite färg på jackan och mycket färg på mig och resten av tvättstugan. Hur sjutton gick det till och varför ska sådant alltid hända mig? Jag fattar inte ^_^

Hej Lördag!

Idag är det, som alla antagligen redan vet, lördag. Igår var det jobb på mingel som gällde, det var helt okej men så
galet lite folk. Märks att det är mitten av månaden...


Just nu sitter jag och väntar på att Amanda ska komma hit. Vi har hittat en ny serie som vi glor sönder, cougar town. Den är så galet rolig, vi skrattar som idioter. Alla måste se den! Så se till att börja glo nu för fasen!!!!! Hon är ju dessutom så galet jäkla snygg! En serie med både humor och snygga människor är sjukt värd! ^_^


Så jäkla glad!!!!!!!!

Jag fick precis mail från min lärare. Jag har fått MVG på den sista stora uppgiften!! Jag blev så galet glad över det, har verkligen kämpat och det gick vägen! Nu är jag en lycklig Johanna. Wiieee!
Nu är dessutom Amanda på väg hit. Planen är att vi ska fixa en riktig god fredagsmysmiddag. Ska bli massa mysigt. Jag gillart!! Senare blir det till att masa sig iväg till jobbet vilket jag också ser framemot. Är inte speciellt sugen på att hålla på att festa idag, jag jobbar hellre.
Så ja, det är en riktigt bra dag idag! Jag älskar när det händer! ^_^

Göttig dag!

Det gick väldigt bra i skolan idag måste jag erkänna. Självklart vart jag lite bitter i början. När jag äntligen hade hittat till salen jag skulle vara i så hittade jag en äcklig jävla lapp på dörren som sa: Du är ett riktigt fuck face om du tror att vi ska vara här idag, gå till E204 din feta, lata jävel!! Okej, jag kan ha lagt till några egna ord, men ni fattar grejen. Jag irrade runt överallt och letade efter denna sal. Jag försökte tänka logiskt, men det fanns bannemig ingen logik!! MEN, där fick jag mitt svar på om gymnasieelever är snälla eller inte. Det är dem!!! Jag frågade säkert minst 10 stycken och alla var lika trevliga och hjälpte mig. Tillslut hittade jag rätt och kunde pusta ut. Det var värt det för föreläsningen var riktigt intressant.

Nu har jag kidnappat med mig Amanda från stan. Planen är att spela lite kort, plugga arslet av oss och sen vara coola och nyttiga och testa på att zumba lite. Jag säger bara TV-shop i våra hjärtan!! <3 Ja, vi är galet lättlurade och har gjort av med alldeles för mycket pengar. Men vad gör man!? Det är inte lätt, okej!!!
Se så glada de ser ut att vara:

Hoppas vi är exakta lika glada och snygga när vi ger oss på det. Jag måste dock erkänna att jag är en aning skeptisk. Men vad fasen, det är la bara till att testa! :)

Godmorgon!

Nu har jag precis gjort mig iordning och är redo för en ny dag. Planen är att nu dricka kaffe och käka frulle med Amanda i en timme, älskar att ha mycket tid på mig på morgonen. Efter detta ska jag till skolan för en metodövning, första hjälpen. Det ska bli intressant. Ännu mer intressant hade det varit om min lärare tyckte det var festligt att svara på mitt mail och ge mig en vägbeskrivning till det där jäkla metodrummet. Men nejdå, det är tydligen inte så roligt. Så det blir jag som får springa runt på hela skolan och leta och leta och leta. Hoppas det finns några snälla gymnasieelver som kanske vill hjälpa mig. Eller, jag vet inte hur det fungerar nuförtiden, är gymnasieelever snälla? Eller är de sådär bitchiga och jobbiga? Hmmm, perfekt dag för att testa. Spännande va!? ^_^
Nej, just det ja. Frukost var det ja. Upp och hoppa alla lata jävlar!!


Plugghäst, javisst!

Idag har jag faktiskt varit rätt så duktig. Jag har lämnat in de allra sista uppgifterna på den kursen jag har kämpat med i några månader nu. Nu har jag "bara" några metodövningar och en sluttenta kvar. Det börjar gå framåt, en sådan underbar känsla! Idag har jag till och med börjat med nästa kurs, psykologi. Det verkar jättespännande men det tar nog lite tid att komma in i det då det är ett helt annat sätt att plugga på. Men vad fan, vill man så kan man och jäklar vad bra det ska gå!!! Det är min tur nu, vinden har vänt!



Typiskt!

När jag äntligen hade bestämt mig för vad jag ville beställa såg jag att det inte går att beställa just det från webben. Typiskt när man ÄNTLIGEN har bestämt sig. Aja, det var väl någon mening med det också kan jag tro. Stupid öde!

Ikea i mitt hjärta!

Nu har jag äntligen hittat mitt drömöverkast! Det är galet snyggt och inte speciellt dyrt. 259 spänn för ett överkast till dubbelsäng, det är heeeelt okej. Självklart är det härligt rosa, vad annars:

Jag hade nu tänkt att beställa hem detta. Men nu kan jag inte bestämma mig vad för tyg jag ska köpa också. Jag tänkte köpa lite olika tyger och göra kuddar till sängen. Men jag vill verkligen ha ALLT! Nu har jag lyckats få fram några favoriter, men jag kan fortfarande inte bestämma mig. Varför måste man lida av beslutsångest? Det är inte okej!!!!




Hur ska man kunna bestämma sig?!

Kärlek!!!

Jag älskar min nya väggklocka jag köpte i Göteborg!! Den är underbart rosa med stora, fina siffror! Blir lika glad varje gång jag tittar på den! Jag är helt nykär! Halleluhja!



Är den inte fantastisk?! :)

Världens bästa roadtrip

Klockan var massa, massa sent när vi kom hem igår så jag orkade verkligen inte skriva. Jag somnade som en stock. Det var gött!
Detta kan nog ha varit världens absolut bästa roadtrip. Göttig musik på vägarna, mys med kortspel och brasa, mys i sol, fest, rockbaren, bakisdag med göttig mat, ikea, gekås. Ja, den var nog bäst! Vi har hunnit med så galet mycket på så få dagar. Det är bannemig så det ska vara! För första gången på år och dagar kom jag både ihåg att ta med kameran OCH ta lite kort! Wow!!!


Alexandra var lika cool som vanligt även på roadtrip.


Vi mös mycket med brasan. Så jäkla gött!


Sen var det alltså dags att hacka loss is. Jag och Alex tyckte det var jätteroligt, de första 10 minuterna. Sen var det inte alls lika roligt längre.


Det är bara Alex som kan vara snygg och hacka is på samma gång. Imponerande!


Tommy var snäll och övervakade vårt hackande. Någon måste ju se till att vi gör rätt.


På Lördagen bar det av till Viktor för inflyttnings/födelsedagsfest. Vi hade verkligen jätteroligt!! Han bor i en jättemysig lägenhet ute på Hisingen. Jag gillart!


Det bästa med Göteborg var nog bannemig att träffa Lisa-fisa! Satan vad jag har saknat henne och jäklar vad vi tog igen allt! :) Efter denna mysiga förfest drog vi vidare till rockbaren. Det var awesome! Förutom att hela stället luktade en härlig blandning av spya och rök. Men det är väl det som kallas rock?


Dagen efter drog vi tillbaka till Kode. Där blev det kortspel som Viktor tyckte var JÄTTEKUL! (Okej, jag ljög, han hatar det spelet)


På måndagen var det sedan dags att dra sig hemåt igen. Självklart tog vi många kiss och rökpauser. Vi är ju trots allt bryyydar!!


Jag och Alexandra blev aningen avundsjuk när vi såg att Amanda var så hardcore att hon till och med kissar elgitarrer. Vi vill också vara så coola!!

Som ni säkert alla har förstått så har det varit en helt underbar helg. Nu längtar jag så galet mycket mer tills jag flyttar upp! JAG VILL FLYTTA NUUUUUUUUUU!

Våren är här!!

Nu var jag tvungen att stjäla mammas dator lite medan hon dammsuger. Helt okej byte!! Vi har det så underbart här hemma. Solen skiner hela tiden och vi njuter utav bara helvete. Idag kommer även AmandaPanda hit. Hon befinner sig just nu på tåget. Jag är INTE avundsjuk!! Ikväll är det galen fest hos Viktor som gäller och även en göttig utgång här i Göteborg. Kan det bli bättre? Nej, jag tror inte det! :)
Ha det gött i vårsolen allihopa!! Vi hörs på måndag!!! :)


Bild tagen här ifrån

Wieeeeee!!!

Nu är vi färdigpackade och redo att åka! Vi ska åka inom lite affärer och se om vi kan hitta en bra b-dayspresent till Viggan och sen ska vi köra inom Halmstad och hälsa på pappa och få gratis kaffe ^_^ Vi har allt planerat in i minsta detalj. Första stoppet gör vi hos Alex farmor där det också blir gratis kaffe. Gratis är sinnessjukt gott!
Jag kommer inte ta med datorn upp till Göteborg, jag kommer ändå inte ha tid att sitta vid den. Så det blir nog inte så mycket bloggande förrän jag kommer hem. Ha en underbar helg allihopa så hörs vi på måndag!!

Bild tagen här ifrån

DAGEN D!!!

Nu har jag och Alexandra precis slagit upp ögonen och sett vilken underbar vårdag det bjuds på idag! Det är verkligen helt sjukt fint väder. Kaffet är påsatt och balkongen ropar på oss. Wiee!
Ohhh, idag är det dagen D! Idag ger vi oss ut på vår roadtrip till Göteborg. Men först måste man ha massor med kaffe sol, och sen lite lunch. Det är jätteskönt, vi har INGA måsten alls idag, förrutom att komma iväg. Det är jätteskönt att veta att vi bara kan ta det lugnt och chilla. Men jaja, chilla eller inte chilla, nu är jag iaf jättesugen på kaffe!! ^_^

Mysterium

Hmmm, okej. Antingen spökar det här hemma eller så har jag en roomie som gillar att jonglera med mina glas (uppenbarligen är han inte speciellt bra på att jonglera heller). När jag kom ut i köket så stod ett av mina glas fint uppradat bredvid min trasiga kopp, glaset var självklart också trasigt. Vad är det som händer? Attans bubblans! Så okej, note to self. Köp fler glas och koppar. Helst i plast eller något så galen roomie kan jonglera utan att det händer något :P



NOOOOOOOOOOOOO

Idag hände det som inte fick hända. Min älskade favoritkaffekopp, som jag fått i julklapp av min favoritamanda, gick idag i två delar (och en del splitter). Det var en sorlig syn att se och jag hoppas att detta inte sätter men för livet. Jag har inte ens förmått mig till att ta bort alla delarna. Okej, det kan iofs handla om ren lathet. Men det låter faktiskt bättre om man skyller på att det är för känslomässigt.
Jag har nu druckit lite kaffe ur en annan kopp, men det är inte samma sak. Den koppen liknar inte en elefant, eller något annat djur för den delen. :(


Idag är jag en ledsen Johanna, hade jag haft en flagga så hade jag hissat den på halvstång idag. Idag är en dag att sörja. Jag kommer nu byta om till svarta kläder och sjunga en liten psalm! Jag kommer aldrig glömma dig kära elefantkoppen. Elefantkoppen i mitt hjärta för allid!
"Hej och tack för kaffet" !!!


Ps. Jag älskar videon, ni måste titta på den! :)

Mästaren har sovit gott.

När jag vaknade imorse kändes det lite bättre än vanligt. Det är inte varje dag man vaknar upp som mästare. Jag gillade det. Det kändes toppenbra faktiskt. Mästare som man är så har jag ju självklart fått gjort en hel del nu. Det jag måste sätta fart med nu snart är städning och pluggning. Men erkänn att det är sjukt svårt att städa eller plugga när det är vår ute?! Man vill ju bara vara ute. Jag kanske kan skjuta upp det lite? Jag fick ju faktiskt hem en veckorevyn idag. Kanske att det är bäst att jag tar en kopp kaffe och läser den på balkongen. Det borde jag nog, stackars tidningen måste ju känna sig som hemma och hur ska de göra det om jag bara lägger den i ett hörn. Nej, det går inte för sig. Jag kommer tidningen och balkongen!!!!!!

Jag tror det är såhär det känns att ta OS-guld!!

Herregud, jag har haft så mycket att stå i nu ikväll. Det har varit helt sjukt! Jag har spenderat HELA kvällen till att försöka slå rekord i Three Towers Solitaire på facebook. För ungefär en timme sedan hände det! Jag slog mamma OCH Amanda. Jag tror inte ni kan förstå vilken lycka detta var! Både mamma och Amanda har lyckats få in små fina kommentarer i våra samtal om hur de har högre score än vad jag har. Jag säger bara IN YOUR FACE!!!!!
Så nu skulle jag vilja ta tillfället i akt att tacka min kära mor och min kära vän för att ni är sådana jävlar mot mig så ni får mig att sikta högt. Ni är stjärnorna på min himmel. Puss på er och hoppas det svider utav bara helvete! ;)


Jag har nu varit mästare i rätt exakt en timme och jag kan fortfarande inte smälta det. Jag känner att jag verkligen kan relatera till alla som tog guld i OS. Jag vet vad de går igenom nu. Ja, det är en fantastisk känsla. Så underbart, men jag kan tänka mig att det tar ett tag för det att sjunka in. "Jag är en mästare", herregud vad de orden smakar bra i min lilla mun! Tack till alla som har trott på mig. Ni betyder allt, ni vet vilka ni är!! ;)


Gudarna hörde min bön!! :D

Yes!! Nu har det löst sig! Vi får låna Alexandras farmors bil att köra upp till Göteborg med på torsdag. Så nu jäklar är det två fnittriga tjejer som ger sig ut på vägarna! Jag gillart!! :D wieee!

Hemmamys

Idag och igår har jag ägnat massa tid till att bränna härliga roadtripskivor. Jag älskar känslan av att veta att man nu har bra musik i bilen!


Nu på torsdag är det ju jag och Alexandra som beger oss till Göteborg och hem till mina föräldrar. Ska bli hur mysigt som helst! Eller ja, vi hoppas att vi kommer iväg iaf. Bilen krånglar så vi måste hitta ett alternativ. Linneas (Alexandras systers) bil började självklart också krångla. Men förhoppningsvis kan mekanikern fixa det ikväll eller imorgon. Vi vill så gärna komma iväg. Vi behöver semestern! På lördag kommer även vår lilla PandaBjörn upp med tåget. Ska bli så underbart att vara hemma med mina brudar igen. Det var så himla mysigt sist och nu blir det ju några extra dagar. Ska bli så underbart!! Så se till att vi fixar en bil så vi kan köra upp torsdag kväll, vi har ju gjort skivor och allt!! >_< AMEN!

Underbart!!

Imorse vaknade jag av att solen lyste in på mig. Helt underbart!!! Äntligen börjar våren komma, är såååå glad!! Som ni nu förstår så har jag ju inte tid att sitta här, jag måste ju sätta mig med kaffe på balkongen. Det är helt klart ett måste! Vi hörs när jag har tröttnat på solen! :O

Grattis!!!!!

Idag fyller världens bästaste och snällaste kompis 22 år!! GRATTIS fuck face!!! ;) Visst är han fin? ^_^

På Lördag är det vi som åker till Göteborg och firar arslet av honom! Ska bli underbart att träffa honom igen dessutom. Vi har inte setts sedan i december. Han är sjukt saknad här! Speciellt när jag är hungrig och trött eller har datorproblem! ;) Nejdå, han är ALLTID saknad!
Det är helt sjukt hur vi har gått från att bott ihop och varit ihop i 2 år till att bli de allra bästa av vänner. Helt klart det bästa som kunde hända! Den vänskap vi har är en vänskap som aldrig kommer försvinna. Nej, mig får han stå ut med i många år till. Det är han och jag som kommer sitta på ålderdomshemmet och slåss med våra käppar och ha rullator-race (självklart med mig som vinnare).
Ha en underbar födelsedag lilla Vicke-vire. Vi ses på Lördag och då jävlar smäller det!!! ^^
Du är massa saknad och älskad!! <3


GAHHHHHHH!

Okej, ni kommer ihåg hur jag skrev i förra inlägget att det skulle bli så underbart att ha Kiwi här över natten? Fy satan vad fel jag hade!!!!!! Hon lät mig inte somna förrän vid 6-tiden. 50 minuter senare blir jag väckt av att hon kryper upp mot mitt ansikte, mysigt tänker jag men inte då, hon ville bara ha någonstans att kissa. Så hon sätter sig i mitt hår och börjar kissa, sen går hon (och kissar samtidigt självklart) längs min kropp och ner på kuddarna, täcket och madrassen. Underbart tänker jag och släpper ner henne på golvet och säger till henne att hon borde skämmas. Vad jag inte tänkte på då var att hon är någon slags djävulshund. Hon tittar på mig med en busig/elak blick, sätter sig ner och börjar bajsa på golvet. Hon går sedan längs rummet och fortsätter bajsa för att sedan stanna och torka arslet på min rosa matta. Efter några fler "fyyyy" sätter hon sig och kissar två gånger på min andra matta. Då gav jag upp. Bajsa och kissa på du lilla Kiwi. Men var beredd på att en dag, när du är lite äldre, då är det jag som kommer hem till dig och gör mina behov i din säng och på din matta! Tji fick du!!!!
Det har varit en riktigt mysig och underbar natt/morgon verkligen!!! Tack så mycket!! GAHHHHHHHH!!! :(

<---- Ungefär såhär glad känner jag mig just nu!!
Bild tagen härifrån



----------------------UPDATE------------------------
Jag insåg nu att jag var tvungen att springa ner och tvätta alla lakan och så. Självklart är tvättstugenyckeln SPÅRLÖST försvunnen! Självklart har jag även bara en uppsättning sängkläder. Jag har en känsla av att min roomie har låst in nyckeln på sitt rum. Dagen blir bara bättre och bättre! Fantabolous!!


Crazy i tell you!

Herregud vilken galen söndag jag och Alex har haft. Allt som har kunnat gå snett har gått snett. Mitt i alltihopa så slutade självklart bilen fungera, när vi behövde den som mest såklart. Men men, nu har jag iaf världens sötaste lilla Kiwi här och ska ha henne över natten. Ska bli massa mys, hon är ju det sötaste någonsin. Just nu är det BÅDE hon och jag som skriver. Det är inte alls jobbigt, jag lovar!! ;)

Ta inte illa upp nu Marcus, Alexandra eller Amanda, men det är rätt så charmigt att ha sleepover med en liten hårboll som gosar upp sig i håret hela tiden. Jag gillart!! :D Samtidigt som jag skrev detta inlägg lyckades hon toksomna i en konstig ställning i mitt knä. Det är kärlek det!! <3 Jag väntar bara på att hon ska kissa på mig, jag har hört att det är den bästa kärleksförklaringen som finns!! ^_^

RSS 2.0