Nyår är här

Då var nyårsafton här. Gud vad tiden går fort, tycker inte alls det var längesedan vi var i norrland och firade in 2008. Jag fattar ingenting, vart tar tiden vägen? Läskigt värre. 
Just nu har jag och mamma precis varit ute i skogen och letat saker att dekorera dukningen med. Det är så otroligt mysigt att duka och ha sig inför att det kommer gäster på stor middag. Jag älskar det. :) 
Ska även snart börja förbereda maten, i alla fall förrätten och efterrätten. Blir nog succé om ni frågar mig;) hehe.

Jag ser framemot att se vad 2009 har att erbjuda. 2008 har ju varit mycket händelserik, både på gott och ont. Det har hänt galet mycket hela tiden. Hade varit skönt om 2009 kunde erbjuda lite mindre tumult  och lite mer lugn. Jag tror det blir jättebra, det blir ju vad man gör det till brukar de säga. 


Helt slut

Oj, vad vi inte var de enda som tänkte att vi skulle handla allt inför nyår idag. Hela Stenungsund var fullt med människor. Helt klart ett himla dumt val att hänga på apoteket och systemet, fy sjutton vad folk det var. Det var bara till att vässa armbågarna. :)
Något som var härligt till tusen var att jag hittade en så underbart snygg klänning. Rosa/svart-rutig-skjort-klännings-grej. Underbar är den, det bästa var att den var snorbillig också. Jag är helnöjd!

Det är så mysigt, jag och mamma sitter långa stunder ute på altanen med en kopp kaffe och planerar allt inför nyår. Hur vi ska duka och hur vi ska lägga upp allt. Det är hur mysigt som helst. Jag är faktiskt väldigt glad över att jag valde att fira den här hemma. Dock måste jag erkänna att jag saknar Karlshamnsfolket en hel del. De liksom sätter sig på min hjärna och vägrar släppa taget, sjukt dålig stil faktiskt:D

Dagens

Just nu sitter jag och väntar på att Louice ska komma hit så vi kan åka till Stenungsund. Som vanligt är hon sen, hon är inte snabb den där lilla bruttan. Planen idag är att handla all mat och alkohol till nyår och självklart kolla lite på mellandagsrean. Frågan är om man hittar något bara, jag brukar sällan göra det. Men men, hittar jag inget så har jag sparat dem pengarna. :) Det härliga med dagen är iaf att jag får umgås lite med Louice, det blir så sällan. Hej och iväg!  

Jag och Louice förra året. Hur grymma ser vi inte ut o vara?? ;) Okej, vi låg mest ner i snön och svor långa ramsor. :P


Jobbig stund

Jag känner mig sjukt ensam just nu. Känner att jag inte har folk runt mig som faktiskt bryr mig om mig som person. Sen är det sjukt jobbigt att jag saknar V så mycket och så ofta. Frågan är bara om det verkligen är V jag saknar eller tvåsamheten. Hur vet man det?
Deppigt inlägg, jag vet. Men man inte alltid vara på topp och glädjas åt paradise hotel:) Men det blir nog bra, jag brukar klara mig jävligt bra faktiskt. :)



Julafton i bilder

Tänkte att det kanske var dags att lägga upp några bilder från julafton. Kameran dog mitt i alltihop så det finns inte så många bilder, men några ska jag nog kunna skrapa fram:)

Här har vi julgranen och en del av julklapparna. Eftersom vi var 20 pers så fick inte riktigt alla paket plats under granen. :)


Här har vi min morbror som tomte. Förra året satte han skägget på sne, i år immade glasögonen igen och han hade valt en fotboll som mage. Det är något speciellt med att ha honom som tomte:)


Här är lilla sötnöten Simon, tomten har precis gått och han blev glad igen. Han satt där i mitt knä hela kvällen, tokmysigt var det. 

Det var de bilderna ja, det fanns visst inte alls så många som jag trodde att det skulle finnas. Men men, vad gör man? :D

Jag erkänner

Jag har varit sjuk några dagar nu, förkyld, hostig och sånt skit. Jag måste då tyvärr erkänna att jag har aldrig varit lyckligare när jag har slagit på tv400 och insett att det kör massa repriser av paradise hotel. Det bär lite emot att erkänna att jag älskar det. Men hallå, det är ju sådan sjukt löjlig drama mellan alla. Vem kan inte älska att hata olinda till exempel? Jag är nöjd, nu känns det nästan roligt att vara lite sjuk. :) 


Julen

Då var julen äntligen över. Känns faktiskt rätt skönt om jag får säga det själv. Det är så mycket stress och så många måsten kring julen. 
Julafton var hur mysig som helst. Den firade vi med hela släkten i falkenberg. Det absolut mysigaste var att fira med massa barn igen. Det jag spenderade mest tid till på kvällen där var att leka med Simon och Alicia. De är verkligen världens sötaste ungar. Simon var livrädd när tomten kom så han hoppade upp i mitt knä och sa att jag skulle skydda honom och hans julklappar. Hur sött som helst.:) 

Som sagt så har julen varit mysig. Har känts så oerhört konstigt bara att inte ha V här och att veta att han inte kommer komma och fira nyår osv. Känns galet jobbigt och tråkigt. Men men, det är väl bara att le och låtsas som ingenting. Jippie

RSS 2.0