Stupid fuckface!!

Jag är det alltså, ingen annan. Jag är så sjukt smart ibland!! Jag satt precis och kände mig jätteduktig och skrev en uppsats på 3 sidor. Jag tänkte sen att jag skulle kolla på uppgiften en gång till, då har jag helt misstolkat hela uppsatsen och skrivit 3 sidor som är åt helvete fel!! Gahhhhhh, så jäkla korkat! Stupid fuckface-johanna!!!


Wieeeeee

Jag kom på att det är faktiskt lite som har förändrats ändå. Jag och Amanda har tagit tag i våra liv. Vi letar lägenhet för fullt. Vi ska flytta till Göteborg. Vi är hur glada som helst! Vi känner båda att vi har gjort klart Karlshamn för den här gången. Nu vill vi ut på nya äventyr. Vi har lagt ut annons på blocket om att vi letar lägenhet till efter sommaren. Helst av allt vill vi bara flytta nu, men det är nog rätt så bra att avsluta allting här först. Så nu håller vi tummarna på att vi hittar en schysst trea eller fyra runt september. Då hade vi blivit gladast i hela världen. Då slipper vi Karlshamn, seeeeee ya suckers!!!!!!!



Härlig partylåt!!


Fixat lite.

Har gjort det lite mysigare här hemma. Ni vet sådär fjortismysigt! Hallå, snart är man ju gammal med familj och allt det där. Då måste man passa på att ha det rosa, fjolligt ochfullt med saker nu. Jag måste erkänna att jag älskar att sitta vid spegeln och sminka mig när det är rosa ljus runt. Love it!






På nyårsafton så skrev jag, Alexandra och Amanda ner ngåra rader om vad man tycker om hos den andra. Vi tänkte att det är så underbart att kunna ta fram och titta på när man har en dålig dag. Så jag tänkte att jag sätter upp dem på väggen med bilder på de som verkligen betyder extremt mycket för mig. De jag verkligen älskar, de jag verkligen känner en trygghet med, de som verkligen vet allt om mig. Alexandra, Amanda, Viktor, Mamma och Tommy. Jag har många vänner som jag verkligen älskar och som betyder enormt mycket för mig. Men just dessa har lyckats knåpa sig in jättedjupt. <3

I´m back!!!

Det är helt otroligt vad jag har varit dålig på att blogga den senaste tiden. Fy på mig! Jag har dessutom inget att skylla på, mer än att jag är sämst. Sån är jag. :)
Det har inte hänt så mycket sedan jag bloggade sist. Jag pluggar fortfarande på med lika stor glädje, festar lika mycket och jobbar lika mycket. Sjukt roligt liv!! ^_^
Nej, men nu ska jag bli lite mer aktiv här tänkte jag. Jag lovar. :)

hohoho



Min och Alexandras nya låt. Vi skrattar så vi gråter varje gång. ^_^

RSS 2.0