Pust

Nu var det dags att hoppa på min räsercykel och dra till jobbet. Pust och stön! På tal om räsercykel så funderar jag på att köpa en ny. En som faktiskt är skön att cykla på. Det hade varit något:D

Sjukaste helgen någonsin i Karlshamn

Helgen som har varit har varit den roligaste och mest galna jag någonsin varit med om här i Karlshamn. I fredags satt jag och Kattis och drack och spelade kort på balkongen och sedan drog vi ut till Harrys. Väl där träffar vi Ugglas revygäng och hänger med dem och har tokroligt! Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket någonsin! Vi bytte nummer med en del av dem och bestämde att vi skulle träffas på lördagen också. Och det gjorde vi. Fy fasen vad roligt det var!! Helt galet att sådant här händer i lilla Karlshamn! Trodde aldrig den dagen skulle komma när jag står och dansar med Johan Wahlström på Harrys i Karlshamn. Sådant händer inte här. Men jodå. Och galet roligt har jag haft det, som sagt! Snacka om perfekt sätt att fira på!!

Myskväll på G!

Nu kommer snart Kattis och vi ska laga god mat och sitta på balkongen och dricka färgglada drinkar och massa vin. Det blir en helkväll för sedan drar vi nog även ut till Harrys och svänger våra lurviga! Så nu är maten redo och vodkan och is ligger i mixern. Nu fattas bara den där segproppen Katarina!

Anledningen till att vi ska ha det här myset är för att fira. Vi ska fira att jag till hösten ska börja plugga till undersköterska!!!!!!!! YAY!!!!!!! Jag är helt galet lycklig!
Så nu jäklar ska vi fira arslet av oss!!

R.I.P

Gick precis in på Aftonbladet och det första som möter mig är att Michael Jacksson är död. Det är ju helt sjukt, den såg jag verkligen inte komma. Hans musik har ju följt än hela sitt liv! Hans musik kommer leva kvar, det vet jag!
R.I.P MJ!





Dags att börja dagen

Då var det dags att dra igång dagen med att pallra sig till jobbet. Usch, gillar inte att jobba kväll och att sedan börja 7 dagen efter. Man är helt slut då. Men ändå. Det är goa pengar och ett underbart jobb där jag får umgås med mina tanter väldigt mycket. Det gillar vi!! :)

Roadtriplåtar

Jag, Amanda och Alexandra har ju varit på stor roadtrip från Göteborg till Karlshamn. Då måste man ju ha göttig musik. Och det hade vi!! :)







Har visst varit sämst i världen på att blogga

Det har inte blivit många inlägg den senaste tiden. Inte så konstigt iofs med tanke på att jag knappt har varit hemma och när jag väl har varit hemma så har internet varit stendött. Det är inte lätt att vara Johanna. :D
Nu har jobbandet satt igång och jag trivs som fisken i vattnet. Världens bästa arbetsplats verkligen! Idag ska jag jobba kväll igen och imorgon 7-16, skönt att jag har helgen ledig sedan. Underbart.
Undra om man kanske skulle gå upp och duscha och käka och lite sådant trevligt. Det tror jag nog blir bäst..

I'm back

Kom tillbaka till Karlshamn för 5 timmar sedan och nu är det dags att kila iväg till jobbet. Så det blir inte så mycket bloggande just nu. Men det kommer:D

Buhu...

Det slog mig idag. Jag åker hem till Karlshamn imorgon. :'(

The best of cheese!

Jag vet att jag har visat den här innan, men den är ju såååå rolig. Den måste man se många gånger.


Hähähä

Äntligen torsdag!

Idag är det, som rubriken påstår, äntligen torsdag. Tänk att jag har längtat efter den dagen hela veckan och nu är den äntligen här. Idag ska vi fixa allt inför midsommar, handla det sista, fixa partytältet och allt det där som hör till. Det kommer bli så mysigt, jag älskar ju verkligen att förbereda allt inför en mysig dag.
Senare ikväll är det äntligen dags för Amanda och Alex och komma hit. Ska bli så underbart mysigt att de kommer!
Så det är väl lika bra att sätta fart med dagen då. Men först, kaffe och våra bästa år! ;)



Favorit!

Älskar detta riktigt rosa nagellacket. Jag gillar när man har riktigt starka färger! Tråkigt att bilden inte gör färgen rättvisa, egentligen är det mer neonrosa. I like!!


Snapshäfte såklart

När det är midsommar och nubben ska ner i strupen så måste man såklart ha ett snapshäfte! Jag och mamma har letat upp några favoriter och sedan satte jag ihop det till ett litet häfte. Tycker det är riktigt roligt med egengjorda sådana. Det blir så personligt. Speciellt med tanke på att mamma och Tommy är på framsidan iklädda en cowboyhatt. Galningar! Men de är mina galningar. :) <3


Perfekt start på en hård dag!!


Älskar att dricka kaffe ur stora glas. Det är mycket godare än i mugg. Varför? Mumma
Nu blir det till att lägga klart patiensen och gå ut och börja med målandet. Tjoho..

Fixa-och-dona-dag

Idag blir det till att fixa och dona lite. Planen är att jag ska hälla i mig lite kaffe och sedan gå ut och måla om lekstugan. Älskar att måla!! Hoppas att det bli bra bara. Kan iofs inte bli värre än nu. :P

Ayo Technology



Himla mysig låt det här faktiskt.:)

Mesprogram

Gårdagens sista avsnitt av cityakuten trodde jag skulle vara massa spännande och att man skulle få se vad som händer med alla. Men nej, det var alldeles för mesigt sista avsnitt. Tyckte att det i princip inte hände någonting. Jag är sjukt besviken! :(

Idag ska jag och mamma åka till Backaplan och försöka hitta en midsommar-tunika till henne. Hon vill också ha lite nya, fina kläder. Det är alltid lika roligt att åka iväg och shoppa med mamma. Hon hittar alltid så fina saker:)


Sista avsnittet!!! :(

Nu börjar det sista avsnittet av cityakuten. Jag som älskar den serien. Har följt den sedan den började och det var ungefär tusenmiljarder år sedan. Dumma dem att detta är sista. :(



Happy puppy!!!

Har precis pratat med Alexandra och Amanda. Blev massa glad. Det är så konstigt, jag har inte varit här så länge men ändå saknar jag dem. Kanske inte så konstigt iofs med tanke på att vi i princip umgicks varje dag innan jag åkte. De är fina brudar de där och de är mina. Det ni!

Jag menar titta vad party de är;) hehe.

På torsdag kommer de iaf och firar midsommar med mig. Och sedan blir det tjejroadtrip tillbaka till Karlshamn på söndagen. Det blir shopping, 90-tal, tusenmiljarder mat, kaffe och rök-pauser. Jag gillar läget!!

Måste ju även erkänna att denna coolingen saknas en hel del också.

Ska bannemig kidnappa henne från Linus när jag kommer hem. Ja, så blir det. Han lär aldrig se den komma, en dag är hon bara borta!! Mohaha


Dags för kudden

Nu är jag så galet trött. Det blev lite jobb idag med, har städat lekstugan och tvättat rent den på utsidan. Så nu är musklerna trötta på mig igen. Då är det väl lika bra att lyda dem och hoppa i säng.
Imorgon jobbar alla i huset så då tänkte jag passa på att köra till Stenugnsund och handla all mat och alkohol till midsommar. Man får passa på nu innan alla tänker likadant och man får stå i kö i en evighet.
Tänkte också köpa tusen miljarder strumbyxor. Det är ALLTID bra att ha. Speciellt med tanke på att jag bor i klänningar och kjolar. Tycker att man har aldrig några hela strumpbyxor, men nu jäklar ska jag bunkra upp! Det ska inte finnas en maska så långt ögat kan nå!!

Sov så gott!!

Shoppingen såklart

Kom på att jag måste ju visa lite av det jag shoppade på Gekås i fredags. Är galet nöjd med allt som inhandlades. Jag är förvånad över att jag hittade så mycket kläder, det brukar jag aldrig göra. Så det är en nöjd Johanna som visar dessa bilder!







Jag älskar att jag hittade rätt så färgglada kläder, tycker det är så snyggt när man är lite brun nu på sommaren. Sedan var jag ju bara tvungen att köpa några spel. Alltid kul att ha. Det bästa som finns, tycker jag, är när man drar ihop ett gäng kompisar, dricker lite vin och spelar massa spel. Det är helt sjukt vad mycket skratt det blir då! :)


Godmorgon världen!

Oj, vad jag har sovit gott inatt, som en liten gris. Det är det som är bra med att ha en dag då man anstränger sig fysisikt hela tiden. Som igår då bar vi massa brädor och sågade bort en hel buske/träd. Man var så skönt trött efterråt så det var galet gött att lägga sig. Idag är det dags att bli så trött igen. Klippa gräs och fixa och dona står på listan idag.
Gud vad det är skönt att vara hemma! Älskar att arbeta med händerna såhär.

Byggare bob har blivit skalare skalman

Varenda muskel skriker och svär åt mig och jag skriker åt musklerna. Nu har vi kompromissat så nu sitter jag och mamsen och skalar tusenmiljarder räkor istället. Underbart att vara hemma, då finns det ALLTID saker att göra..



Byggare Bob

Nu var det dags att ge sig ut i trädgården och aaabeta lite



Gårdagen var hur mysig som helst.

Jag började dagen med att tuta iväg till Gekås. Jag var tydligen inte den enda som hade den tanken. Det tog en kvart att hitta en enda parkeringsplats och sedan fick jag gå i en evighet för att komma fram till ingången. Men det var det värt, hittade väldigt mycket kläder. Har nästan en helt ny garderob nu. Perfekt!
Efter detta körde jag till falkenberg där min Kusin, Mattias, bjöd på grillat och sedan jordgubbar. Det var jättemysigt att träffa alla igen.
Idag blir det till att hålla på lite med bygget här hemma och sedan vin och grillning. Jag älskar att vara hemma!! :D

Lite shopping är bra för själen

Oh, hittade två jättefina klänningar idag när jag var och gjorde Stenungsund. Jag älskar rosetterna och ryggen på denna första klänning! Den var perfekt att ha både som klänning och som topp under en hög kjol. I like!!



Älskade denna också (såklart). Ett stort linne som klänning tycker jag är sjukt snyggt. Sedan att det är massa pussmunnar på gör helt klart saken bättre!!



Jag är sjukt nöjd och imorgon bär det av till gekås. Hoppas de har massa fina sommarklänningar! Känner mig som ett barn på julafton;)
Ps. måste ju bara tala om att det var billigt också. Båda klänningarna för 249 pix. Heeeelt okej.. :D

Hatar tv

Jag har så galet lätt för att börja titta på dåliga program och sedan måste jag se varje avsnitt. Så har det nu blivit med Paradise Hotel. Det värsta är inte att det är just Paradise Hotel utan att det är Paradise Hotell DANMARK. Det trodde jag aldrig att jag skulle fastna för. Men jodå, jag sitter där framför tv:n varje kväll för att inta min dos av Paradise.


Zzzzzz

Det är galet skönt att vara hemma i Kode igen. Orkade inte göra något igår när jag kom fram, var alldeles för trött så det blev sängen direkt. Eller ja, världens skönaste soffa.
Idag hade jag tänkt att söka en massa kurser till hösten och sedan sno bilen och tuta iväg till stenungsund, har lite saker att fixa. Så det passar ju bra nu när man är hemma på lite semester.
Nej, nu måste jag faktiskt kasta i mig något att äta och lite kaffe. Mums fillibabba!

Snart dags för Kode

Nu ska jag och denna snyggingen alldeles strax ut på äventyr.

Tur att jag har en så snygg väska att resa med.

Soundic Radio



www.soundicradio.com

Mysig mysdag!

Igår var en underbar mysdag måste jag säga. När jag hade jobbat gick jag och kramades med Amamnda och Alex och sen direkt vidare till mitt möte på skolan. Mötet gick bra och jag fick även kramas lite mer efterråt.
Jag och Amanda bestämde oss för att vi behövde fira! Så medan Alex klippte drog vi till ICA och köpte jordgubbar, chokladkrossglass och massor med godis. Sedan bar det av hem till mig och tv:n. Det var längesedan jag fnissade så mycket. Hade grymt kul igår!!!
Nu måste jag snart börja packa klart allt. Åker hem till Kode idag och allt ska vara packat och klart om någon timme då Alex och Mandus kommer och fika. :)

Trött tjej

Oj, vad trött jag var när klockan ringde 05.15. Jag är verkligen inte van vid att gå upp såhär tidigt. Är fortfarande rätt trött. Sängen ser så varm och skön ut ju! Usch och fy! Idag är det jobb mellan 7 och 14 som gäller och klockan 15 har jag möte på skolan igen. Sen när jag kommer hem är det dags att packa lite. Åker ju hem imorgon! Nej, nu måste jag trycka i mig frukost och göra lite mackor till jobbet. Ha en bra dag! Och jag är galet avundsjuk på er som ligger och gosar i sängen nu.!

En tätort på en slätt

Mysig låt! Kan inte sluta lyssna på den om och om igen.



Ge miiiiiiig

peeeeeeeeengar!!!!!!!

Nya äventyr!

Idag är det, som rubriken säger, dags för äventyr! Idag börjar första dagen på hemtjänsten. Ska bli riktigt roligt att dra igång med jobb. Idag blir det till att jobba 14-21.30. Älskar att jobba kvällar. Imorgon jobbar jag från 7. Typiskt dåligt, jag som inte är en morgonmänniska för fem öre. Men men, det är väl bara till att vänja sig.
Nej, nu blir det till att äta lite och hälla i mig kaffe.
Tata

HEM!!!!!!!!!

Tjoho!! Nu har jag äntligen beställt biljett hem! Ska bli underbart att komma hem till familjen i 11 dagar!! Längtar så att jag håller på att trilla av soffan!


Sen kväll igår

Igår blev det så jäkla sent så idag vaknade jag halv 3! Helt sjukt vad tråkigt att vakna så sent. Man har ju i princip sovit bort heeela dagen. Jobbet igår var hur lugnt som helst, för lugnt. Satt mest och drack kaffe. Sen stängde de en timme tidigare så det var bara till att dra till Harrys och vänta in Vicco-Picco-Bom-Bom. Var rätt trevligt att mingla runt där. Väl hemma sedan så var jag så galet pigg så jag ställde mig och städade och sen gick jag hem till Chris och drack te. Helt plötsligt var klockan närmre halv 7. Helt galet.
Men nu är jag pigg och glad! Har varit och storhandlat och snart kommer Alex på en kaffe och sen blir det till att köra dem till Sweden Rock och sedan jobba på Harrys. Spännande va? ;)

Fiiiiiin

Hittade en mycket charmig bild på mig och Amanda. Vi ser så pigga och glada ut tycker jag. Sjukt snygga iaf. :D

<3

Skriva, skriva, skriva

Idag är ingen jätterolig dag. Måste spendera hela dagen med att skriva reflektion efter reflektion. Men tänk vad gött det kommer kännas när de är klara!! Underbar känsla! Ikväll blir det dessutom till att jobba på Loch Ness. Ser inte jättemycket framemot att jobba, jag är helt slut i både kropp och huvud. Kan gå hur som helst. Men men, det är lika bra att bara le och göra det. Det är ju goa pengar. Positvit tänkande!
Nu tänkte jag nog duscha och ta på mig lite kläder. Antar att man inte blir piggare av att gå runt i samma kläder som man vaknade i för 3 timmar sedan. En klänning och lite smink så blir jag nog piggare och en ny människa. Hoppas!!


Skön dag!

Halv tre ska jag ner till skolan och ha ett möte vilket jag hoppas ska gå bra och vara givande. Efter det ska jag möta upp AmandaPanda och vi ska köpa massa bullar, kakor och nya tesorter. Sen blir det till att sätta sig på gården och fika och mysa. Och när Alex har slutat jobbet så kommer hon också hit. Det blir en riktig tjejdag idag.
Appropå tjejdag så hade jag en riktigt underbar sådan igår. Jag var på salongen i 7 timmar och fixade håret och fick höra massa skvaller av Mandus och Alex. Det är helt slut vad tiden går fort när man har roligt. Mysigt som fasen var det iaf! Det gillade jag! Så det bir en favorit idag. Minus hårfixandet och plus temys. Blir nog kanoners!

Happy puppy!!

Idag har jag fått nya telefonen! Den är så röd, liten och fin. Jag är nöjd. En riktig happy puppy!

Blomstertid

Hade det varit sista dagen i grundskolan eller gymnasiet så hade man nu tagit på sig något fint, haft pirret i magen och varit helt till sig. Men så är det inte på högskolan. Här har vi bara sista lektionen och sen är det klart. Jag saknar de där skolavslutningarna där man verkligen känner att NU är det sommarlov. Det känner man bannemig inte nu. Ge tillbaka avslutningarna!!!!!
Jag saknar till och med att sitta samlade alla och sjunga den blomstertid nu kommer. Då har det gått långt!!


vad fan!

Varför kan inte min mobil vara i Karlshamn. Igår var den i Göteborg, idag är den i jönköping. :( Jag som hade hoppats på att få den idag. Det kan jag nog bannemig fetglömma. Typiskt!


Nu smäller det

Då var det dags att kasta i sig frukosten och sen dra till skolan för att ha sista examinationen i tvåan. Nu hoppas jag bara bannemig att vi blir godkända. Hoppas! Efter detta drar jag till Alex och fixar mitt hår och sen blir det fika med AmandaPanda. Myyyyysdag!!


Nytt beroende på king.com


Kan inte sluta spela. Jag är grym på det också måste jag bara tillägga:P


nu, nu, nu, NUUUUU

Jag vill ha min nya telefon NUUUUU. Grinar som ett litet barn!!


Doh!

Självklart ska ingenting gå smidigt. Idag upptäckte vi att skolans kamera är stulen där vi har filmat och dokumenterat vårt projekt. Jippie! Speciellt roligt när vi har redovisning imorgon. Typiskt dåligt!! Vi har lite bilder, men de är fasen inte många. Får försöka göra det bästa av situationen och hoppas på ett godkänt! gahhhhhhhhhhhhhh


Fyndade igår!

Igår lyckades jag fynda i denna håla. Det är verkligen inte ofta alls man brukar kunna göra det! Hittar man väl något snyggt här så är det snordyrt. Typiskt dåligt! Men igår så. Då hittade jag en kjol och 2 nagellack. Och det bästa är att jag bara fick betala 99.50 för kalaset. Det kunde man inte pruta på. ;)



Jag tokälskar kjolen! Mumma för ögonen!!

Therezia fyndade också och hittade en fin tubtopp som självklart Danish tyckte var rolig. Först tyckte han den var lite obekväm..


...Men sen kom han på att den hade varit perfekt att ha till festivaler. Man hade fått plats med hur mycket chips och läsk som helst. Eller om man bara fryser så kan man krypa in i den..

Ja, varför inte?
Han har så konstiga idéer för sig den där pricken...

Beslutsångesten är över!!

Igår slog jag till. Jag orkade inte vela längre. Så nu har har jag klickat hem en ny telefon. Ska bli underbart att faktiskt höra vad folk säger i luren och tänk vad skönt för folk att höra vad jag säger.... Eller?.... Hehe
Jag tyckte denna telefonen var så lekfull och söt. Jag tror jag kommer trivas väldigt bra med den. Hoppas det iaf. Om inte annat så är den ju snygg att titta på:P




Yay!!

Äntligen en ledig dag! Det ska firas med att göra så lite som möjligt. Det är precis vad jag behöver. Alex kommer hit och fikar om en timme, det ska bli mysigt. Passar perfekt på en ledig dag som denna. Jippie! :D


Jippie!

Idag ska Alex klippa och färga mitt hår. Hoppas det bli kanonfint! Jag älskar att ha en vän som är frisör. Man litar verkligen på att blir bra och det blir alltid bra eftersom hon känner mig så bra.(Haha, många "bra" i den meningen)  Sen är det inte fel med kompispris heller, då har man faktiskt råd att unna sig sådan lyx. Underbart! Så idag blir det till att lyxa till det lite, det behövs ibland..
Idag har jag även lämnat studieförsäkran. Så då kanske det trillar in lite pengar snart. :)
Det verkar bli en bra dag. Nu jävlar!! :P


RSS 2.0