Honey, I'm home!

Då har jag äntligen kommit till Motala-land. Det var hur mysigt som helst att träffa Viktor på tågstationen. Jag har faktiskt saknat honom lite. Just nu är han dock på jobbet, vilket innebär att jag har hela huset för mig själv. Inte så illa pinkat faktiskt:P
När han den där Viktor kommer hem från jobbet ska vi åka och bada.. NAJJS! Vi var där och kände på vattnet igår. Kändes gott mot mina små fötter. Jag längtar!!

Study, study, study

Efter gårdagens fiasko på plugg-fronten så blir det en heldag idag är det tänkt. Istället för att plugga så gick jag med tjejerna till Loch Ness och drack billig monsteröl. Det tyckte jag var mycket bättre! :)
Det var skönt att komma ut lite. Jag vet inte vad det var, men kände mig så nere och ledsen igår. Men när jag väl träffade tjejerna och kom ner till stan så flög alla "problem" iväg.. Sällskaps-sjukan var det kanske jag led av igår?


Men åter till rubriken...
Jag kollade Ladok-utdraget idag. Jag har 20 poäng. Jag måste ha 25 för att få CSN nästa år. SURT! Men har en kompletteringsuppgift jag kan göra så får jag 10 poäng till. Så det ska väl lösa sig.
Håller på med sommarkursen för fullt nu också.. Har bytt från Javascript till CSS-baserad webdesign nu. CSS är mer det jag vill hålla på med, även om jag vill lära mig javascript. Men det kan jag faktiskt lära mig sedan. Känner att jag har inte riktigt tid till att lära mig något helt nytt nu när jag dessutom ska börja jobba en massa.
Så idag är det kompletteringsuppgiften och CSS som gäller..

Jag har inte den bästa självdiciplinen! Nu kommer en kompis hit och ska dricka kaffe med mig.. Sedan kommer 2 andra kompisar hit, vi ska plugga ihop. Men det kommer säkert sluta med något som är mycket, mycket roligare.. Precis ALLT är så himla mycket roligare när man har plugg framför sig.
Men idag SKA jag plugga lite. Det måste vara klart på måndag och jag har inte börjat på något. Så det är nog time nu!!!
Nu spottar jag mig i nävarna och slutar blogga för den här gången!

Baby love

Nu har precis Emma varit här och har hämtat mina små bäbisar! Jag ska inte få träffa dem på hela sommaren. De som är så söta. Inte direkt några som man lägger i sängen och gosar med, men ändå tänker jag!
Jag kände att det hade blivit aningen krångligt att ta med allt det på tåget till Halmstad.. Men det är kanske bara jag som tänker så..;)

image3
Visst är de söta små krabater?

Goodbye my lover

Idag har Viktor åkt hem till Motala-land. Lite tråkigt att bli lämnad ensam i vår lägenhet. Speciellt när de flesta här i Karlshamn har åkt hemhem. MEN tänk vilken makt jag har över lägenheten nu. Han har inget att säga till om! Mohahaha.. Så går det hörredu! Tänk på det nästa gång!

Den 18:e eller 19:e är det jag och Emelie som sätter oss på tåget mot Motala-land. Ska fira midsommar där med den där Viktor tänkte jag. Sen bär det hem till Kim i Halmstad den 24:e...
Ska bli väldigt skönt att se andra än Karlshamnsfolket..:) Se världen lite så att säga:D

252070-1

Okej, hur bra ser vi inte ut att passa ihop då????????????????????

I'm the king of the world...!

JAAAA!! Jag klarade det första OCH det andra matteprovet! Nu är mattekursen helt klar!

Medieteknik here i come! Ska bli spännande att läsa det måste jag säga..Jag är taggad! :D
Har börjat sommarkursen nu. Webdesign med javascript. Eller ja, jag har läst vad uppgiften går ut på. Eller ja, jag har kanske inte hittat uppgiften men jag har börjat på övningarna. Eller ja, jag har hittat in på sidan iaf.. Men ändå, det är en bit på vägen:D

You will always be my soldier

Igår natt hittade jag Einar flytande på ytan. Hans simblåsa hade gått sönder sa djuraffären.. begravning på fridhemskullen var ett måste. Ljus tändes och fina tal var givet. Det var fint..
Han var en fin fisk. Nu är lilla Carl själv. Han (eller ja, det är ju en tjej men men) saknar in lilla Einar tror jag.. ska köpa en ny kompis till Carl snart tänker jag.. Kanske redan idag när jag och Emellie kör flyttröj!?

Nervous

Idag gjorde jag första matteprovet. Har ingen aning om hur det gick. Jag är nervös. Jag skrev på allt. Det var svårt. Jag är nervös.
Dock är det helt otroligt skönt att äntligen ha skrivit iaf ett prov. Sitter som på nålar nu, vill bara ha resultatet! GAHHHHHHHH!

RSS 2.0