Gårdagen

Igår hade jag en jättemysig dag. Fia kom hit vid 11, då satte vi oss direkt på gården. Sen satt jag i solen hela dagen.
Framåt kvällen drog jag och några polare till COOP för att handla grillmat. Sedan blev det då grillning på gården med det obligatoriska fotbollsspelandet. Grillar man måste man ha en fotboll med och lira lite, det är lag på det. Jag lovar!
När de andra gick hem kom jag och grabbarna grus på att det var nog bäst att vi drack några öl eller groggar. Så det styrde vi upp. Slutade med att vi satt och spelade rock band halva natten. Det var första gången jag testade på att lira trummor. Satan vad roligt det var. Varför har ingen meddelat mig om hur fruktansvärt roligt det är?!

Det var en jättehärlig dag som verkligen gick i sommarens tecken. Underbart!!

Oj, nu står Kattis och ringer på dörren. Vi ska sola och dricka kaffe på gården. Najjs.
Hejhopp!


Ledig

Idag blev det ingen skola. De flesta i gruppen var sjuka. Rätt skönt med en ledig dag faktiskt. Har redan hunnit skrubba köket. Härligt faktiskt! Nu ska jag kasta i mig lite mat och sen ska jag träffa Fia. Vi ska dricka kaffe och sola på gården. Myyyyys. Det kommer blil en bra dag!!

"vad du än gör med mig nu och vad du än försöker säga nu..
så får du mig ändå.."



Allt jag gillar upphör


I sommar lär denna sprudla ut ur högtalarna



"Passa dig, jag gillar dig"

Sjukt roligt

Skrattar så jag får hålla ihop benen hårt när jag ser denna..


Seg som få

Hur kan man vara så trött att man inte orkar gå hem från skolan? Önskar att jag hade en helikopter, då hade jag varit hemma på ett naffs. Jag får nöja mig med min rejsercykel.. :)


Hakuna matata

Vad glad man blir av att lyssna på sådant här. Speciellt ur lejonkungen. Sjukt bra film. Jag gillar till och med lejonkungen 2 och 3. Inte lika mycket som ettan självklart, men roliga är de bannemig.!


- Det är vårt motto.
-Vad är motto?
-Inget, men det rimmar på lotto.
Klokt värre:D hehe

Schema

Har väntat och väntat på schema inför maj. Nu kom det äntligen. Var lite på tiden eftersom första maj är på fredag. Känner nu att det kommer bli en jobbig vecka då jag jobbar torsdag - lördag och har skola måndag - fredag. Hade hoppats på att vara ledig på fredagen, men icke då. Men inte fasen är jag så bitter. Det är bara att stå ut, blir ju grymt med pengar! Det gillar jag! Jag älskar att få några extra kronor. Nu jäklar ska jag bara spela bra också så jag får grym provision. yeah!


Blott en dag

Såg en sorlig film med en väldigt gripande begravning. Började tänka tillbaka på begravningar jag varit på. Jag känner mig inte ledsen över det, tvärtom jag känner en värme i kroppen. Alla begravningar jag har varit på har varit så otroligt vackra så nu något år senare så kommer jag mest ihåg det varma och fina. Jag försöker att inte tänka tillbaka på de känslorna man har när man sitter i en bänk i kyrkan. Det känns mycket bättre att minnas hur fint det var och framförallt att minnas tiden man hade ihop. Sen tror inte jag att någon man älskar försvinner bara för att de dör, de finns alltid med en i hjärtat, alltid!

En nära vän till mig dog för 7 år sedan. Det känns jättekonstigt att skriva att det var 7 år sedan. Det känns som att det var igår. När jag pratar om det säger jag alltid för några år sedan. Tanken har aldrig slagit mig att det är 7 år sedan, 1 september 2002. Hur kan det ha gått 7 år? Ja, i alla fall... Jag tror verkligen att hon fortfarande är med mig. När jag har en jobbig period och mår dåligt så drömmer jag ofta om henne. Konstiga drömmar där hon är sådär knäpp som hon alltid var när vi träffades. När jag vaknar efter en sådan dröm känner jag mig alltid starkare än någonsin. Precis som jag alltid gjorde efter att jag träffat henne. Hon var den mest underbara människa jag någonsin träffat. Hon berörde alla som kom i närheten av henne. Knäppare brutta får man leta efter! :)
Saknar dig Stini. Eller Stinky som du alltid ville att jag skulle kalla dig. Hon ändrade alltid sitt namn på min mobil till Stinky. Tillslut var det bara till att låta det vara, hon fick vara min lilla Stinky. Hon var envis den där tjejjan...


Jag hänger över alla och Stinky-prutten är till höger.



Dagen hittils

Vi kom rätt långt idag i skolan. Imorgon ska vi ha möte med vår handledare och se vad som händer, hoppas verkligen på ett go från hans sida. Om vi får göra det vi vill, kommer det bli galet mycket jobb. Det härliga är dock att det blir inte så mycket sitta vid datorn utan det blir mycket bygga, bygga, bygga. Bli lite skitig och händerna är bannemig aldrig fel.

När vi var klara i skolan gick jag och Fia till Harrys och fixa klart rapporten från i lördags. Skönt att ha det avklarat. Vi satte oss sedan nere vid vattnet och pratade och fnittrade som bara den. Vi fick även lite besök av några mycket nyfikna sådana här figurer:


Jag och Fia har även hunnit söka sommarkurser idag. Vi sökte ryska. Hade varit galet roligt att lära sig ryska. Speciellt roligt hade det varit att lära sig det ihop, det hade blivit galet. Det gillas!



Skola, skola, planera, planera

Hej hopp i stugan!
Nu sitter jag i skolan och planerar och planerar, dricker även en och annan kaffe. Härligt! Det verkar bli ett grymt projekt. Vi måste bara få ett go av lärarna! I like!


Pigg och glad

Jag sov sjukt gott inatt måste jag säga. Är rätt pigg och det är galet skönt. Det är bara ögonen som inte hänger med, men det gör de ju aldrig när det är massa pollen ute. Himla dumt. Nu har jag precis duschat och ska kasta i mig lite frulle och sen rulla ner till skolan. Vi måste planera vad vi ska göra för nytt projekt i 4 veckor. Vill verkligen göra något roligt! Känns så konstigt och omotiverat när man inte får byta grupp eller något. Hade velat börja om på ny kula och göra något roligt. Ja,  vi får la se vad det blir. Något ska man säkert kunna komma på skulle jag tro.


Äntligen

Nu har någon äntligen dragit ner solen och sängen skriker på mig. Det var inte igår man gick och la sig såhär tidigt. Härliga tider! Ser framemot att vara utvilad och glad imorgon. Imorgon är en sådan dag där jag behöver ha huvudet med mig till skolan. Så det ska jag se till att ha! :)

Godnatt allihop


Dra ner solen

Just nu sitter jag i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Huvudet bankar på för fullt, tror bannemig snart att det sprängs. Kan inte solen gå ner nu så man kan hoppa i säng. Det är väldigt mycket lättare att sova gott om det är mörkt.
Så kom igen! Dra ner solen. Jag blir knäpp


Galen jobbkväll

Oj, oj, oj vilken natt det var igår. Det måste varit något i luften, det var något fel på de flesta som kom och spelade. Alla var sinnessjukt "bråkiga" och stod mest och tjafsade. Det var lätt den värsta jobbnatten jag har varit med om. Vakterna var verkligen mina bästa vänner igår. Guld till dem! :) Annars piffar det kanske upp vardagen lite när man blir kallad för hitlerhora helt plötsligt. Så jag kanske inte ska klaga.

Jag gillade första timmen bäst måste jag säga. Då var det inget spel och jag blev underhållen av den här krabaten:



Jobb ikväll.. Gött

Ikväll blir det till att jobba. Tror det kommer bli jäkligt roligt ikväll. Ska jobba på Harrys OCH det är löning. Känns som ett vinnande koncept. Jäklarns vad jag ska spela bra idag. Ska vinna hela tiden, spela in ett grymt resultat och få sjukt bra lön! Det gäller ju att tänka positivt? =)


Gahhhhhh

Kan inte någon komma och ta mig från Karlshamn och dessa konstiga människor? Det hade varit helt underbart! Komsi!



Svänga mina lurviga

Gårdagen var galet rolig faktiskt. Förfesten var riktigt rolig i början men sen kom det lite mycket folk som jag inte kände och det spilldes drinkar hej vilt. Men efter att de jag inte kände hade gått blev det himla trevligt igen. Lite senare var det dags att dra till Harrys. Där var det också rätt najjs, träffade världens bästa Amanda och min älsk, Fia. Det var kalasskoj! Väl hemma lagade jag och Kattis den godaste maten på länge och sedan somnade jag som en stock. Så tack för en underbar kväll! :)

Det allra bästa är att jag vaknade upp idag, inte ett dugg bakis. Det är inte ofta det händer! Jag gillar läget!


Just nu...

Några drinkar har landat i magen och nu är det på denna nivå.


Vart ska denna kvällen leda undrar jag?? =)

Dagen D

Idag är dagen man har väntat på och haft ångest för i 4 veckor. Det är redovisning för vårt projekt. Ska bli spännande att höra vad som sägs om det. Hoppas det inte går helt åt helvete.
Det känns sjukt tråkigt att de vill att vi ska bestämma vad vi ska göra nästa 4 veckor. Jag har ingen som helst aning vad jag vill göra. Helst gå på ledigt tror jag. Ja, det är jag mest sugen på. =)

När redovisningen är klar blir det en schysst lunch på stan, systemet, hem och sätta sig på balkongen, steka, blanda olika daiquiris. Märks att man får pengar idag va? :) Planen är att vi ska fira att projektet är över genom att mysa en jäkla massa och avsluta det på Harrys. Tror det kan bli en riktigt bra kväll faktiskt. Eller rättare sagt det KOMMER bli en riktigt bra kväll.
Nej, nu var det visst dags att ta på sig lite kläder så jag kan pysa iväg till skolan. Det väntar en härlig frukost där innan allt drar igång. Mums!


Ibland gör man rätt ibland gör man fel




Kladast.!

Nu har jag kollat schemat för passen på motiva. Har kommit fram till att det blir träning söndag till onsdag. Känns rätt lagom med 4 gånger i veckan. Underbart! Vill träna nu, nu, nu. Får nog ut och springa eller något sedan. Äntligen kör jag igång. Härliga tider! Glad Johanna idag!! =)


Härligt väder

Idag är det så galet skönt väder. Vill bara sitta  ute och sola heela dagen. Måste till skolan först och förbereda vår redovisning imorgon. Sen ska jag sätta mig på balkongen och bara steka och ta det lugnt. Underbart!
Jag har sådan sjuk träningsvärk idag, underbar känsla. Älskar att ha träningsvärk. Känner mig så duktig då. Hade velat köra ett spinningpass till idag. Dumt att det inte finns. Får la cykla som en idiot till skolan så får jag träning. =)

Så får du mig ändå

Mums för själen!!



Sjukt trött

Jag överlevde spinningen. Det var riktigt roligt. Det är underbart när man känner att man helt plötsligt orkar ge mer på passen. Då känner man att det gör skillnad. Och känslan efteråt när man kommer hem, den är underbar! Just nu är jag helt slut, både kroppen och huvudet är trötta. Nu väntar en lång, varm dusch och världens skönaste säng på mig. Härliga tider! :)

Hell yeah!!

Nu blir det bannemig spinning för hela slanten! Skriver mer senare.. (Om jag överlever)

Duktig Johanna

Nu har jag fått i mig lite göttig lunch. Idag ska jag försöka fixa en massa här hemma. Har bokat tvättid och dragit fram dammsugaren. Nu jäklar ska allt bli rent. Tror jag. :)
Tänkte även kuta ner till gymmet senare och köra lite spinning. Jippie! Längtar som bara den.

Härliga morgon

Är helt ledig idag. Intror är helt klart. Så jäkla skönt med en ledig dag! Det har jag redan firat med att ligga i sängen och glo på Gossip Girl och One Tree Hill. Härliga serier! Avslutar mitt morgontittande med Våra bästa år som håller på för fullt nu. Jag gillar läget!!


Yes box

Jippie pippie!!!! Projektet börjar bli klart! Nu drar jag på mötet och sticker till coop efterråt. Jag gillar läget! Det verkar bli en schysst kväll. Helt okej för mig. =)


Går åt rätt håll..

Nu jäklar händer det grejor. Vi har fotat klart allt och hunnit klippa ihop det. Det vi har kvar nu är att lägga på lite filter och effekter. Känns riktigt gött faktiskt! Nu börjar det äntligen gå åt rätt håll. Det gillar jag skarpt! Just nu är jag helt slut. Behöver fortsätta med projektet, städa, handla och klockan 19 är det möte på Harrys. Blir helt matt bara av att tänka på denna dagen. Men men, när den är över lär jag sussa riktigt gott. Det gillas!!


Lunchpaus

Nu har vi tagit lite lunchpaus. Skönt att sätta sig ner i soffan och få i sig lite käk. Vi har jobbat stenhårt sedan 9, har till och med byggt en pappugn. Hur göttigt som helst.:) Det är jäkligt gött med känslan att man har mycket att göra, mycket press. Samtidigt kan det självklart bli jobbigt också, man är ju alltid lite rädd att man inte ska hinna klart eller att det inte ska bli bra. Men det ska det bli! Det måste det bli! Hejja oss!!

Mer sport


Satan i gatan! Nu när vi har kommit en bra bit upptäcks det att det är en textbit upp i vänstrahörnet. Det går inte att ta bort. Härligt verkligen!! Men men, får la klippa och klistra lite sen. Blir nog bra. Men varför ska programhelvetet placera text just där och just nu? Nu vet jag! Det blir mer sport så, såklart!!!




Långa dagar..

Pluggandet igår gick jättebra. Hann inte göra så mycket annat dock. Vi drog ner till skolan 9 och sen jobbade vi på som idioter till halv 10 och sen var det bara att hoppa i säng. Var helt slut. Så jag orkade inte blogga, städa eller någonting. Var helt slut. Men satan vad skönt det var att hoppa ner i sängen efter en sådan dag.;)
Nu ska vi alldeles strax börja jobba igen. Hoppas verkligen inte att vi behöver jobba lika länge idag. Hoppas, hoppas, hoppas! :)


Spontansändning

Igår när jag gick över till Viggan blev det spontansändning med honom och Kattis. Det var mycket trevligt. Det enda jobbiga var att hörlurarna jag använde var alldeles för stora, tappade dem hela tiden. Hur löser man det? Jo, man slänger på en mössa över skiten. Kände mig sjukt snygg.! ;)


Det handlar om att vara smart och komma på snabba lösningar..:D

Sådärja

Då har jag klippt och klistrat klart. Ska bli spännande att se hur det passar in i världen jag och Kimpa håller på att bygga. Jag tror det blir alldeles fantastiskt!! :D

Nu ska jag över till Viktor och lämna det jag har gjort så han kan skriva ut det åt oss. Sjukt smidigt. Ska även kika igenom hans kyl och frys. Det kanske finns lite mat jag kan stjäla med mig. Känner nu att mat hade inte varit fel. Sitter här och är lite vimmelkantig. ^^ Får la se vad jag hittar. Mums!

Typisk söndag

Idag är en riktig segdag. Jag är hur trött som helst. Vill helst bara ligga på soffan och sova bort hela jäkla dagen. Men no can do amigo! Har tusenmiljarder saker att göra. Till exempel lyckas smälla till de där flugorna, måste bli snabbare så jag lyckas. Synd att jag inte bara har det att göra, det hade varit soft och gött. Tyvärr har jag skolarbete och städning och sånt där tråkigt att göra. Sådana typiska söndags-sysslor. Just nu sitter jag och klipper och klistrar vägskyltar i photoshop. Sånt man brukar göra ni vet;)


Harrys ikväll då


Ikväll blir det till att jobba på just Harrys. Kom dit och lek med mig vettja! Känns inte som det kommer vara så mycket att göra eftersom det är helgen innan löning. Så det är nog lika bra att jag får lite sällskap tror jag. Ja, det blir nog bäst så.



Jag kan inte slita mig..


Har börjat kolla på Baywatch och jag är helt såld. Sjukt mycket minnen och galet roligt att se. Det är ju såååå spännande;) Nu fattas det bara att det kommer en ny version av Big Brother och Fame Factory så har jag mitt på det torra, ett tag iaf. ;)


Helt plötsligt fanns det många tjejer i Karlshamn!


Gårdagen blev väldigt mysig. Amanda kom hit vid 8-tiden och då blev det massa mysigt. Det var toppen. Några timmar senare börjar det strömma in mer folk. Självklart hittade grabbarna grus min stora klädhög i köket och var tvugna att spejsa till festen lite. Det slutade såhär:






De var så fina så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Blev lite orolig över hur bra Chrille faktiskt tyckte att det var med handväska. Han såg helsåld ut på det. Men Hey, känner du att det är din stil så självklart bär du upp det så vackert så. Det blev en härlig kväll med härligt folk.
Det bästa var helt klart min och Olles fyllemat. Pasta, stekt potatis, köttbullar och hamburgare, naturligtvis använde vi allt klet vi kunde hitta i kylen också. Det var gudomligt!!!


Jag blir tokig!!!!!!!!!!


I två dagar har jag haft två jädrans flugor på mitt rum. Jag håller på att bli galen på dem. Inatt vaknade jag hur många gånger som helst av att de satte sig i ansiktet. Vad fasen gör man åt det? De vägrar flyga ut igen. Snart kommer jag bli så galen att jag ligger i fosterställning på golvet och vaggar fram och tillbaka.
Tokigt är vad det är, TOKIGT!!!


Virrpanna

Denna morgonen gick inte alls som planerad. Tänkte att jag skulle ha massor med tid då jag gick upp i tid. Men nejdå, då hittar jag inte min kjol jag tänkte ha idag. Jag var helt säker på att jag hade lagt den bland alla andra kjolar. Men den låg bannemig inte där. Jag rotade igenom hela garderoben, rummet, köket allt! Den fanns inte någongstans.
45 minuter hittar jag den i högen bland alla andra kjolar. Hur lyckas man alltid med något sådant konstigt? Helst på morgonen också tycker jag..


Göksäter


Igår innan vi åkte till tåget så åkte vi iväg till Göksäter för lite mer shopping. Där gjorde jag självklart några fynd.:)


Dessa kuddfodral kommer passa perfekt på min säng. Eller ja, jag hoppas det iaf:)


Kunde ju inte låta bli när jag hittade snygga och sköna skor för 70 kronor styck. Jag är galet nöjd. Jag älskar skor! Måste leta fram alla sommarskor nu snart. Ja, det blir nog mitt projekt för dagen tror jag minsann.


Nu jävlar


Nu ska jag bannemig börja vara duktig igen. Ikväll bär det av på spinning. Älskar och hatar spinning. Det är galet tråkigt, man sitter ju bara där och trampar och trampar och trampar. MEN man känner verkligen hur det tar, hur trött man blir och det väger upp rätt rejält.
Nu blir det ändring på mitt liv!!!


Gårdagens tågresa


Var alldeles för trött igårkväll när jag kom hem för att ens skriva en rad här. Vi åkte från kode runt 15 och vid 22 var jag i min lägenhet igen. Då var jag snortrött. Resan gick iaf bra, trots att det tog sådan tid. Det var vår tur att sitta skönt denna resan. Det gillade vi.

Så fort vi klev på tåget så såg vi denna underbara syn. En hel kupé. Vi totalt flög in i den och bara njöt. Här satt vi i 3,5 timmar och för en gångs skull flög tiden iväg. Vi dansade, sjöng, läste, fikade, fikade och fikade. Kunde inte ha varit bättre.




Tyckte det var så gult och fint så jag var bara tvungen att ta ett kort.:D


Såhär fin var Fia under resan. Hon livade upp stämningen rätt rejält. Jag gillart!

Så... resan gick fint och nu har jag landat i Karlshamn igen. Nu ska jag bara få tummen ur och packa upp väskan. Det är ju så sjukt tråkigt. Det är roligt att packa upp det man har shoppat, men det är allt. Man skulle ha någon som fixade det åt en tycker jag allt:)


Liiite mer shopping

Idag blev det mer shopping. Vi drog på utflykt till Stenungsund och jag shoppade loss lite till. Lika bra att passa på, i Karlshamn hittar man ju ingenting. Lite shopping har ingen dött av;)



Älskade mönstret på denna klänningen. Det kändes så vårigt. Mums för sommarsjälen!


Fyndade även en görsnygg vårjacka. Älskar när det är erbjudanden för en dag och jag råkar se detta. Äntligen en ny vårjacka. Det var på tiden.=)


Underbart

Mer Martin Timell åt folket!!!


I arbetartagen

Idag har vi varit lite duktiga och oljat in möblerna. Det är konstigt att när man är hemma på lite semester så är det kul att arbeta lite med saker och ting. Men sådant är aldrig lika kul när man är hemma i sin lägenhet. Fattar inte vad skillnaden är.? Men men, vi fick vara ute och hjälpa till och ha sjukt snygga kläder på oss. Vi var klädda som riktiga byggarbetare. Vi gillade läget, såklart!! :)


Mina sexiga byxor. Upp och ner, men vad gör väl det?


Peddo och Lisapella var sjukt heta. Jag föll speciellt för sparkdräckten. Att man inte har en sådan på sig alltid. Hade varit sjukt smidigt. Kanske ska starta ett nytt mode?


Detta var vår fina olja. Man blev ju inte direkt sugen på att dricka det om man säger så. Och jäklarns vad det luktade, men vem är jag och klaga?


Detta tycker ju jag är lika roligt varje gång

Fnissar lika mycket varje gång.. :D


Erkänn att det är lite småroligt iaf?


Bufflan bejbi

När man slås av en känsla av att man saknar den där Emelie som har flytt Karlshamn så tittar man bara på detta klipp så blir det bra igen. Kommer aldrig glömma när vi drack några öl, bara hon och jag, och stod och sjöng denna på balkongen. Till slut kom securitas och sa att vi skulle sluta sjunga, eller iaf byta låt...


Kom till Karlshamn snart puckobruden!


Skicka vidare

Ikväll är det en sjukt bra film på kanal 9, skicka vidare. Den är galet fin. Den måste ses ikväll. Kanal 9 klockan 21.


Hjärtat får inga rynkor

Läste denna boken igår. Den var verkligen hur rolig som helst. Hans sätt att berätta saker är helt otroliga. Läs den!



"Min mormor var så rädd för fyllegubbar. Om vi var ute och promenerade och ett fyllo kom fram till oss och tiggde om en slant, då grep hon min hand hårt och väste: " Stå alldeles stilla och blunda, så tror han att vi är döda."
Och jag stod där och gjorde som hon sade, men jag tänkte:
Det här fungerar nog inte.
Han tror inte vi är döda.
Han tror nog bara vi är en galen kärring och ett bisarrt barn. "


Det som är rött blir brunt


Igår låg vi och stekte hela dagen, tills solen gick ner. Det var väldigt skönt. Det bästa är att nu är inte benen likbleka längre. Det gillar jag. Äntligen lite färg. Idag är det tyvärr inte alls lika fint väder. Det är massa moln. Förhoppningsvis försvinner molnen. Hoppas, hoppas, hoppas.
I vilket fall ska jag och Peddo köra bort till Willys och shoppa loss. Får se vad vi hittar för saker. Det är ju så billigt där så man vill få med sig så mycket som möjligt hem. För hemma i Karlshamn är det fasen inte billigt någonstans.


Göra statoil

Nu ska jag och Peddo tuta iväg och raida statoil! Chibbe och dibbe är det som står på menyn, helst massa annat gott också!



MmmmmmmmmUMS!!!!!!

Kärlek

Sjukt bra låt. Hörde den för första gången för många, många år sedan. Älskar den fortfarande. Texten är helt fantastisk.


Dom tog det sista fyllot
på den sista permissionen
Dom beslagtog hans sista ägodel
och släpade honom hårdhänt sen ner till stationen
Dom sa: Okej, stan är lugn nu
Nu kan ni låta era söta, vita barn springa omkring
Och dom kom ut ur sina gömmor
och dom såg sig runt, men dom såg ingenting

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Högt ovanför gatorna i stan
delas piller ut mot flunsan medan nya planer smids
Ja, dom stora männen har en ny plan
Det är att kriminalisera symtomen medan sjukdomen sprids
Och när jag vaknar
ömmar mina käkar och min panna svettas kallt
jag försöker hålla hårt i nåt
men jorden vill spricka, det är lava överallt

Du gamla fria nord
Här direktsänds varje våldtäkt, varje razzia, varje självmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Ja dom tog det sista fyllot
på sin flygfärd på väg över plast och neon
Dom släpade honom ner till stationen
och sa: Du borde fatta bättre än att försöka rymma härifrån
Själv åker jag ut på turné
och drömmer om pojken med guldbyxorna
Men det är inte samma sak nu
när alla sitter bakom lås
utom knivarna och yxorna

Du gamla, fria nord
Här på bästa sändningstid får vi ett välserverat styckmord
Varför inte stänga av solen fort
För vi lever inte länge nog för att
rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

rätta till allting dom gjort mot dig
rätta till allting dom gjort mot dig

Herregud


" Den tyska kvinnan ville se isbjörnarna utfodras.
Då höll hon själv på att bli deras mat.
Med ett glädjetjut kastade hon sig ner till rovdjuren.
Hon tog av sig skorna, höll för näsan och hoppade ner två meter till isbjörnarnas bassäng på Berlins zoo.
– Hon skrek ”jippi” eller något liknande och simmade skrattande i väg, säger ögonvittnet Dagmar Radzick, 50, till BZ news."

Klicka här för att läsa hela artikeln.


Bästa någonsin..


..måste vara att äta frukost i sängen. Jag har precis avnjutit en mycket god frukost med kaffe, ägg och macka. Just eftersom vi käkade den i sängen så var den himmelsk. Jag vill ALLTID äta frukost i sängen. Helst så ska någon komma och väcka mig med frukost på sängen. Men det lär ju inte ske i första taget. :D


Just nu..


5-kamp och irish coffe stå på schemat den närmsta timmen. Jag gillart! Nu jäklar ska jag ta hem en seger!! :D


Härlig långfredag!


Efter att vi kom hem från shoppingen började vi med maten och väntade på att familjen skulle komma hem. När de väl kom hem blev det grillning, vin och kubb. Det är sjukt najjs. Vill helst inte kommentera vilka som vann.
Nu är jag så trött så det i princip är svårt att hålla ögonen öppna. Det tar på krafterna att shoppa, speciellt när man blir väckt mitt i natten. Ska bli galet gött att sova, sova, sova!!


Nöjd över shoppingen

Det blev en hel del bra grejor. Det gillas. Var en evighet sedan jag shoppades så det var lätt värt varenda krona!!


Vadå barnmatta? Jag älskade den:P









Den sista klänningen är helt klart min favorit. Den vill jag bo i! Ja, så blir det. Flyttar in här och nu! Det blir kanoners!!

PS.

Det bästa inatt är när jag drömmer en konstig mardröm om att Sofia blir uppäten. Då vaknar jag lite smårädd, tittar på henne och ser vitlök, bröd och broccoli på henne. Jag frågar henne då: HUR?! Sen blinkar jag några gånger och ser att hon inte alls är "marinerad". Hon ligger bara och tittar med stora ögon som om jag är dum i huvudet. Som det kan gå.

Godmorgon

Nu har vi varit vakna ett tag och har självklart hämtat datorerna och krupit ner i sängen igen. Hell yeah!! Varken jag eller Peddo har sovit så gott inatt. När vi väl hade lyckats somna så fylleringer såklart den där Mr H. Sen dess har vi bara somnat, vaknat, somnat, vaknat. Härliga tider.
Idag blir det shopping!!! Vi måste bara vakna till liv först.. Bästa sättet att vakna är faktiskt till Våra bästa år som börjar om 3 minuter. :D

Vilken pärs

10.30 imorse var det dags att vinka hejdå till lilla Karlshamn, vi vinkade med stora leenden på läpparna. Det var mumma att komma ifrån det stället lite måste jag säga. Vår plan från början var att gå med all vår packning på en cykel. Det var besvärligt. Men mitt i alltiohopa kom Johan som en räddande ängel och frågade om vi ville ha skjuts. Han tyckte detta såg just besvärligt ut:



Väl på tåget var det dags för den godaste frukosten på länge. Kaffe och ostmackor. Mumma! Det var det godaste sedan grillningen igår!

Vårt första stopp blev i Lund. Där fick vi den bäste idén ever, att köpa mat på Subway och käka det på tåget. Det var en mycket bra plan. Den satt fint i kistan.



Men nu började vi bli lite bittra då de helt plötsligt skriker ut i högtalarna att vi ska kliva av och kliva på ett annat tåg. Självklart fanns det inte en enda sittplats ledig, inte någon bra ståplats heller. Det enda som fanns var utanför toaletten. Så det var bara till att slå sig ner utanför dörren och sniffa på kisslukten. Mysigt verkligen.

Nu är vi iaf tillslut framme och vi har fått i oss mycket god tacos och några glas vin. Det är la så det ska vara?!
Nu blir det...


... och mer vin, chips och cigg. Fin kväll!!!

Nu bär det snart av.

Nu ska vi alldeles strax promenixa till tågstationen och bege oss mot Kode.
Det är skönt att vi inte har många biljetter att hålla koll på..:


Galet mycket biljetter för 2 pers!!!

Årets första grillning

Idag vad dagen D. Årets första grillning stod på tapeten. På menyn stod kött, potatissallad, fetaost, grillsås och rödlök. Underbar kombo! Det jag inte riktigt tyckte om var att det helt plötsligt började regna. Men det stoppade inte oss inte, vi satt snällt kvar under våra täcken. Det gillar vi! Jag, fia och Viggan var nöjdast i stan!







Nu blir det packning och mys med Peddo!!!!

Mums

Ungefär här dog jag och Fia:


Man kan inte lyssna på denna utan att svänga sina lurviga!

Fixardag

Idag blir en sådan tråkig fixardag. Eftersom jag åker hemhem imorgon så behövs det hämtas ut biljetter, handla, packa osv. Så allt sånt ska göras idag. Ska fixa lite skolgrejor nu för att sedan möta upp Sofia. Vi ska fixa allt ihop så det blir lite roligare.=)

Gahhh


okej, tror ni det askblonda hjälpte mycket? NEJ! Är fortfarande orange och gul. Jag gillart inte!!!


Beroende


Det första jag gör när jag vaknar och det sista jag gör innan jag går och lägger mig är att spela Molehill empire. Sjukt beroendeframkallande.


Gårdagen gick väldigt snabbt..


Hann inte blogga mer igår. Dagen gick fruktansvärt fort. Satt i skolan till 15 och skrev, skrev och skrev. Sen var det dags att gå och handla och sen hem. Väl hemma tänkte jag färga håret blondt. Jag älskar ju att ha min naturliga hårfärg på sommaren. Det brukar alltid bli bra med denna färgen jag använde. Men nejdå.. Igår gick det verkligen inte.. Det blev tok-oranget! Försökte fånga det på bild, tyvärr lyser det inte lika oranget som i verklighetet. I verkligheten ser det verkligen ut som att håret brinner! Sexigt värre.




Ska testa att kast i lite askblondt sen. Det brukar göra susen. Hoppas, hoppas, hoppas! Såhär kan jag ju inte se ut liksom. :D
Men först. Mat och jobba på en hemsida.


Tidig måndag igen


Tänk vad fruktansvärt tråkiga måndagar alltid ska vara. Är alltid så trött och opepp på en ny skolvecka. Men det blir nog bra. Denna veckan är ju kort. Måndag till Onsdag och sen blir det hem till Göteborg med Sofia för hela slanten. Jag gillart!
Oj, nu var det visst dags att bege sig till skolan för ett härligt morgonmöte.
Trevlig måndag!


Roligare att laga mat


Har kommit på att det är sjukt roligare att laga mat nuförtiden. När man står där och väntar på att allt ska bli klart så kan man bara vända sig om och prata med dessa rackare:


Det gillar vi!!


Kär


Jag är kär. Jag älskar rosa. Jag älskar musik. Underbart! Och de är mina, äntligen. Jag är glad!


Mums för ögonen



Seg-lördagar


Jag älskar sådana sjukt sega lördagar! Sofia-bruden tittade upp här vid 13-tiden. Det blev stekning, bra tv, massa god mat, cola, kaffe och cigg. En riktig höjdar-lördag! Måste säga att jag har fått riktigt schysst färg nu. Jag gillart!
Efter det obligatoriska robinson-tittandet var det dags att kila iväg till Harrys för lite jobb. Som sagt så hängde bejbi med och höll mig sällskap. Tyckte det var gött att vi hittade på saker man kan göra med markerna när man har lite tråkigt. Man kan spela 4-i-rad, othello, boule med mera. Härligt att man nu har kommit på det. Gött!
Vi fick även sällskap av Mr Q som lärde oss konstiga fingerövningar och gav oss en massa härliga historier om barn.

Det enda negativa var att HAN inte var där. HAN är en snubbe som vi är livrädda för. Dock är vi inte hundra på att det är samma människa vi pratar om. Därför vill vi gärna att HAN ska visa sig när vi hänger så man kan få detta bekräftat. Vi väntar!!!!

Detta var min härliga lördag. Nu blir det snart att hoppa iväg till Viggan för att delta i soundics årsmöte. Blir nog trevligt.

Seg jobbdag


Jobbandet igår gick galet segt. Det var i princip ingenting att göra. Som tur var hade Sofia planerat att komma ner och hälsa på mig. Så hon satt hos mig tills det var dags för stängning. Det gillade jag. Det var galet gött att ha någon att prata med. Så på så sätt blev det en rätt bra kväll. Att hänga med Sofia är ju faktiskt alltid lika roligt.:)


Jobba ikväll


Ikväll blir det till att jobba på Harrys. Klart ni kommer och håller mig sällskap va?? =)










Jag slapp jobba!


Yes! Igår slapp jag jobba, efter väldigt många om och men. Så det blev några goda öl och sen Harrys. Typiskt dåligt bara att när man står och dansar så får man helt plötsligt en knynäve i fejjan! Sjukt onödigt. Tack för blåtiran. Underbart.
Nu är det kaffe och sol som står på menyn!


Jag är bitter


 Hade bestämt att dricka vin ikväll. Men det verkar som att 2 stycken är sjuka på jobbet och då får jag hoppa in och jobba. Attans bubblans. Aja, man kan ju fortfarande hoppas på att det inte blir så.^^


Tok-frossa

Just nu sitter jag här med en galen solfrossa. Är inte ett dugg bitter över det dock, har haft en underbar dag. Sofia följde med mig hem efter skolan, vi bytte om till bikini och satte oss och stekte på balkongen. En stund senare kom även den där söta Natali. Det var mys. Är helt sjukt vad solen har tagit. Är röd och brun om vartannat nu. Härligt! Ge mig mer sådant!




Mys med massa solande och massa kaffe!!!

Solen i ögonen

Jag älskar att sitta i soffan o käka frulle och känna hur solen tittar in och lyser på mig. Mer sol åt folket! Har ju till och med nya solglajjor nu. Låt solen lysa för all framtid nu!
När solen tittar fram såhär förstår jag verkligen inte hur man har stått ut i vinter när det vart mörkt heeeela tiden.

Mums för kroppen

Idag är det vår. Då får man ha rosa våriga tröjor på sig. Jippie! Så idag blir det stort rosa linne och rosa skor (om jag hittar dem)! Älskar våren!



Våren är här!!


Idag har varit en underbar dag. Våren har verkligen kommit! När jag klev ut utanför dörren imorse kände man direkt hur varmt det var i luften.
När skolan var klar köpte vi lite käk och satt oss på en filt på gården och solade och bara njöt. Det är vad jag kallar att njuta av livet!!!! Det är helt sjukt vad vädret kan påverka. Jag har gått runt och varit helt pirrig i magen, som om jag vore nykär. Så underbart!
Nu blir det kaffe med Kattis. Sjukt bra dag!


RSS 2.0