Bra helg

Igår var det jobb på Club Mingel som gällde. Det var väldigt trevligt med bra spel. Idag ska jag försöka vara lite duktig och plugga lite tänkte jag. Det har inte blivit så mycket plugg nu när jag har varit på praktik så nu måste jag försöka ta tag i det lite. Men hur kul är det att läsa om vad som händer när man sväljer en köttbulle? ;) Nej, nu får jag och köttbullen sammarbeta lite och få saker och ting gjort!

Personalfest såklart!!

Igår drog vi till Karlskrona på personalfest. Vi skulle laga mat i en skola och sedan dra vidare till Karaoke på fox. Det var najjs. Det blev många härliga skratt och mycket dricka. :)

Sexigaste brudarna på stället ^_^



Hmmm?


På tåget dit pysslade Viktor ihop ett väldigt festligt förkläde. Han var himla fräsig faktiskt!


När vi skulle dra hem igen var Viktor borta. Vi letade och letade. Tillslut hittade vi honom längst framme vid karaoken sjungandes "halleluja". Han är en riktig liten sötnöt den där Viggan. :)

Slut?

I fredags var jag med om en lite festlig grej när jag jobbade. Werner har varit i farten, då är det alltid festligt. :) När jag stod där vid bordet och har lite spel så kommer Werner inrusande med en jäkla flyttlåda. Han sätter ner den och sen kutar han därifrån. Överst på lådan ligger det en, inte så diskret, lapp:

Folk ser självklart detta och blir jätteoroliga och frågar om jag behöver ta en paus och kanske ringa någon. Ungefär här dog jag av skratt. Tänk vad söta lilla Werner har suttit och skrattat åt det här hela kvällen. Han är ju helt jäkla otrolig^^ Men festligt var det iaf, det gjorde min kväll :)


Dååååååålig

Oj, vad jag har varit galet dålig på att blogga sista tiden. Har inte riktigt hunnit. Har jag väl varit hemma så har jag varit tvungen att plugga osv. Men nu är jag tillbaka ^^
Igår hade jag praktik (första dagen), jag spenderade 4 timmar av 8 med att dricka kaffe och titta på tv. Väldigt givande verkligen. Hoppas på att jag får lite mer att göra idag.
Nej, om man kanske skulle försöka få i sig lite frukost. Är sådär sugen på att sätta mig på cykeln idag. Det är ju svinkallt ute!! :/

RSS 2.0