Tisdag 21.00

Jag älskar att älska andra avenyn!


Nostalgi!!

Satt och gjorde research i skolan idag, dvs titta på olika intron till barnprogram. Hittade då dessa och blev så glad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen:

Bolibompa:


Världens bästa björne:


Pippi pelikan



Ohhhh.. sängen


Min säng ser alldeles för inbjudande ut idag. Den riktigt skriker "Johanna, Johanna"! Den ser så stor och fluffig ut. Ska bannemig skynda mig att göra klart alla måsten för idag. Måste lägga mig där snart. Jag måste.


Koko koko


Jag är helt slut. Skolan idag tog kål på mig, trots att jag bara var där 3 timmar. Fick verkligen använda all min energi. Undra hur det kommer bli efter 8 veckor. Känns som att jag kommer gå fram och tillbaka mot en vägg och låta helt obegripligt. Det kan iofs vara rätt spejsigt. Mina vänner hade nog tyckt att det var roligt att se iaf. Jag bjuder på den! :)


Tingeling


Detta gör mig glad och jag blir tvingad till att dra lite på smilbanden.:)




Godmorgon!


Sitter just nu och käkar frulle och sminkar mig. Tur att man kan göra 2 saker samtidigt, speciellt såhär på morgonen. Nu ska jag snart sätta på mig skorna och dra till skolan. Är riktigt nervös inför skolan idag då jag på något sätt lyckats hamna i en grupp med en person som får mig att må dåligt. Men istället för att bara sitta och vara bitter så ska jag ta tag i det och se vad jag kan göra åt det. Något måste ju gå att göra. Det fixar la jag.:) Så nu jäklar!!


Vilken dag


Denna dag har varit galet seg. Känns som att jag knappt har varit hemma. Självklart har jag varit utelåst halva dagen. Kom inte in förrän vid 4. Kabo-snubbarna vägrade svara i telefon. Så där satt jag fast hos V utan dator och allting. Så idag har det inte blivit särsklit mycket gjort. Trots detta är jag helt slut. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Jag riktigt hör hur sängen ropar på mig.!


Kliar i fingrarna


Allt jag kan tänka på idag är att om jag vill så kan jag hoppa av skolan efter sommaren och flytta till Stenungsund. Tänk om jag bestämmer mig för det? Ohhh, jag blir helt pirrig i magen. Då kan jag ju börja plugga till sjuksköterska som jag verkligen vill.. Ohhh.. pirr pirr


Lördag


Lördagen bestod av att ligga i soffan och verkligen röra sig så lite som möjligt. Vi låg på soffan i 6 timmar och reste oss bara om det verkligen, verkligen behövdes. För att då inte få tråkigt så är det väldigt spännande att leka med ett klistermärke. Det är lika bra. :)







Helt normalt och så.....


Då var det söndag....

... och det betyder ju sändning. Mellan 20 och 22 bjuder vi på den senaste musiken. Självklart vill du lyssna på oss! ;)
Klicka här eller på bilden för att komma till soundic radio.



Hmm, kan inte sätta fingret på vad


Helgen blev inte riktigt som planerat. Det behöver självklart inte betyda att det var jättedåligt. Men det är något, jag kan inte sätta fingret på vad, som gör att jag inte riktigt är helt nöjd.
Gårdagen fick jag hur mycket mys som helst av Sofia här hemma på förfest. Det var jätteperfekt. Väl nere på kåren så får jag mys av den andra sofian också. Kan fasen inte bli mycket bättre!
Kontentan av det hela: Helgen har varit märklig. Men det behöver inte betyda något negativt, tror jag.


Underbara fredag

Då var det äntligen fredag. Det kommer bli en bra dag. Jag känner det i hela kroppen. Sofia kommer någon gång nu snart, då blir det greys anatomy och massa mys. Kanske även kila över till Viggan och låna hans badkar för lite tjejmys. Vid 17 kommer Marina hit och ska ha lite hudvårdsklass med oss tjejer. Det ska bli spännande. Jag som inte använder några produkter alls. Tvål och vatten är min melodi.:D
Efter detta kommer Adam och festen kör igång. Kommer bli en galen kväll. Det gillar vi!!! :)


Tråkigt

Jag är så galet uttråkad. Ligger här i sängen och funderar på vad jag ska hitta på. Självklart kommer jag inte på något. Vill att sofia ska komma NU!! Kom, kom, kom!!


Färdig för idag

Nu är jag klar med allt jag skulle göra idag. Jag har städat hela lägenheten, tvättat och dessutom hunnit smita över till Viggan för att låna hans badkar en sväng. Älskar känslan när man har städat och haft sig. Man känner sig så duktig. Sen finns det faktiskt inget bättre än att lägga sig i en renbäddad säng. Här har jag parkerat mig nu och tänker aldrig mer resa mig. =)


myyyyyyyys

Har man svårt att bestämma sig så har man....


.....



Lite mysigare..



Ska hitta lite fler bilder bara. Men det är roligare att sitta där nu iaf.:) Success!!

Bra dag


Idag blir det: städa, steka på balkongen, spa-kväll. Alla dessa tre saker kommer avnjutas tillsammans med Sofia. Kan inte bli bättre. Underbar dag idag och imorgon är det äntligen fredag. Jippie. :D

Jag är lycklig. Ja, jag är lycklig.
 
Underbart klipp. =)


Herregud

Hann inte blogga igår. Det var en lång och konstig dag. Mitt under min egna redovisning fick jag en hostattack och jag kände att jag behövde spy. Börjar då springa mot dörren. Men självklart ska det inte gå så smidigt. Nejdå. Jag snubblar på ett stolsben. Flyger en bit och glider sedan som en puck över hela golvet fram tills jag slår huvudet i dörren. Satan vad jag slog mig tänkte jag då. Problemet var ju bara att jag var tvungen att springa vidare till toaletten om jag inte ville spy i klassrummet. Efter det gick jag hem. Då var det inte kul att vara i skolan längre. 

Nu ligger jag här med ett stort sår på armbågen och ett galet blått knä. Underbart.

Galet vad tid det tar


Det tar bannemig längre tid att animera klart det sista än vad vi trodde. Vi lär inte bli klara än på några timmar. Just nu sitter Therezia och animerar slutscenen och jag lägger in ljud och lite övergångar på det som är klart. Det går framåt, sakta men säkert...


Glad musik

Jag hade glömt bort hur mycket jag tyckte om Foo fighters. Eller glömt bort har jag väl kanske inte gjort. Inte lyssnat på ett tag är väl kanske mer rätt. Sitter och lyssnar på gamla godingar. Sådana jag lyssnade på för några år sedan och blev så glad av. Känner samma känsla nu när jag lyssnar.









Denna sista är helt underbar.=)
 

Jag blir tokig!


För någon dag sedan satt jag i bikini på balkongen och stekte. Idag vaknar jag upp till detta:



Känns som att det blir väldigt, väldigt kallt om jag ska hoppa i bikinin och pressa idag. Usch och fy! Jag trodde ju att våren var här. Vintern skulle ju vara förbi nu. Blir så trött!

Idag känner jag att jag är trött på mycket. Jag är trött på snön. Jag är trött på att vara sjuk. Jag är trött på att animera. Jag är trött på lägenheten. Jag är trött på Karlshamn. Det är väldigt svårt att komma ut ur perioder då man är trött på allt. Hur mycket man än försöker är man fast i det.
Jag försökar att ta tag i det tex genom att försöka ändra lite i lägenheten. Försöker få det lite mysigare.
Men det jag vill allra mest är att bli frisk. Är så less på att gå och snora och hosta. Nu är det dags att bli frisk.

Usch, vad bitter jag blev nu. Men det måste man väl få vara ibland? Man måste väl inte alltid vara på topp? Nä, tänkte väl det...
Nu blir det snart dags att ta tag i animerandet. Imorgon är det examniation. Det är ju toppen, då är jag ju klar med animerandet och slipper det efter imorgon. BRA! Nu blev det lite mer positivt här i stugan. :)


Hinderbana

Hemma hos mig och Olle är det nu hinderbana lite överallt. När han kom hem från jobbet igår började vi rensa i både hall och kök. Satan vad mycket saker vi hade att slänga. Vi hittade en del saker har funnits här sedan innan vi flyttade hit. Helt galet! Måste säga att det var väldigt skönt att få trycka ner en massa skit i sopsäckar. Ikväll drar vi och slänger skiten. Det orkade vi inte igår.


Detta är bara det som är i köket. Finns en hel del i hallen och inne på mitt rum också.
Jag är helt överlycklig över att fått rensat. Min våta dröm var att få ordning i städskåpet så där rensade vi nästan ut ALLT. Jag är en lycklig tjej!!

Favorit

Detta är min och mammas favoritlåt från när jag var liten. Jag kommer ihåg att vi alltid lyssnade på den från och till ishallen och skrålade med som bara den. Det var tider det!



Pluggdag

Kaffet är påsatt. Therezia är på väg. Idag måste vi plugga på som aldrig förr. Projektet ska ju vara klart på onsdag och vi har väldigt, väldigt mycket kvar att animera. Sen måste vi även lägga på ljud och klippa och allt det där. Härligt. Snacka om tidspress. Tur att det är då jag jobbar som bäst.

Inatt har jag faktiskt sovit underbart gott. Jättehärligt. Igår sov jag inte bra alls, hade en väldigt konstig dröm. Kan berätta om den sen. Nu blir det till att öppna AE och animera loss.

Gillar..

..en låt vi körde ikväll. Tycker den är härlig. Tycker det är spejsigt att den heter "Party in your bedroom" :P


Då var det gjort

Kom precis hem från Viktor nu. Sändningen gick bra. Det var roligt att vi sände i 2 timmar denna gången. Tycker ju det är så galet roligt så ju längre desto bättre.:)
När sändningen var klar lånade jag hans badkar ett tag. Det var lätt det bästa på länge. Det var jätteskönt för hostan och allt det där. Det var den bästa idén hittils måste jag säga! :D

Dags


Nu är det dags att gå över till Viktor för lite käk och föberedelser inför sändningen. Så glöm inte att lyssna!!
Soundicradio
Yay, det ska bli så kul att sända igen!!!:)


Ge mig....


.... häftmassa!





Stök, stök och åter stök


Fick för mig att jag skulle storstäda köket. Har dragit fram allt möjligt ur olika vrår. Nu blir jag bara matt när jag ser på skiten. Nu var det inte lika roligt längre. Det var roligare att dra fram allt. Usch och fy. Ja, det är väl bara till att återgå till detta stök-kök!


Duktig Johanna


Idag har jag varit duktig och äntligen lagt in en annons på Blocket. Vill få sålt min kurslitteratur från när jag pluggade Crossmedia. Behövde aldrig använda dem så jag hoppas på att jag kan få sålt dem. Det hade varit trevligt.:)
Kika här



Sändning 20-22


Ikväll blir det sändning igen. Vi tänkte även utöka till två timmar. Så mellan 20 och 22 presenterar vi den nya musiken för den kommande veckan. Lyssna gärna!!
Klicka här eller på bilden för att komma till hemsidan.
Soundicradio




Hmmmm


Jag vill verkligen möblera om eller göra något med lägenheten. Jag trivs inte jättebra inne i rummet. Det tråkiga är ju att man inte kan ha möblerna på så många andra sätt.
Vad kan man göra med lägenheten så man trivs lite bättre? Jag vill att det ska kännas lite mer som min lägenhet. Jag vill ha en myskänsla. Hur kan man göra det på ett smidigt sätt?
Det måste ju finnas några lätta knep tycker jag.. Hjälp mig..?


Härliga söndag!

Jag älskar söndagar. Jag har så mycket energi då.Vaknade vid 10, gick upp och fixade lite. Slog på Gilmore Girls och njöt av det. Nu sitter jag här och är pigg och rastlös. Tror att jag ska använda det till att rensa här i hemmet. Hade varit smidigt om Olle var hemma dock, då kanske även han hade kunnat tänka sig att slänga lite från köket.
Måste även handla idag. Det enda jag har hemma är pasta, inte ketchup eller något utan bara pasta. Sjukt tråkig mat.^^
Det verkar bli en riktig fixardag idag.


Mysdag


Vid halv 12 kom Sofia hit med dunderfrukost. Underbart gott! Mitt i frukosten kommer vi på att nya avsnittet av Greys Anatomy måste ha kommit ut nu. Klart det hade. Vi avnjöt detta avsnitt med en varsin kaffe. Blev förbannade över hur det slutade. Fyllde på kaffet och gick ut och stekte i bikini. Underbart! Det var dock lite kallt där ibland. Men vi kämpade på för fullt med sommarmusik på hög volym.
Vi har även hunnit anvnjuta pizza, Juno, kortspel, Family guy och Robinson.
Det har varit en väldigt mysig dag. Ge mig fler sådana dagar!!
Nu hoppas vi på fint väder imorgon med så vi kan steka lite till. :)


Det går framåt

Idag mår jag faktiskt lite bättre. Kanske inte så konstigt, har sovit en hel natt och penicillinet börjar nog verka. Det gillar jag!
Snart kommer Sofia hit med dunderfrukost. Baguetter och röror, det är vår grej det. Vår favoriträtt är ju faktiskt röror;)
Planen är att vi ska sitta på balkongen och steka som igår. Dock är det lite mer moln idag så vi får väl se hur det blir med det. Mysigt kommer det iaf bli. Perfekt!!

Center stage - turn it up


Såg på en söt dansfilm nu. Det är charmigt att se sådana filmer där det handlar om dans. Det är helt sjukt hur snyggt en del människor kan röra på sig. Galet!



Underbart mys!


Sofia kom upp hit en sväng. Det var väldigt mysigt. Vi tog en varsin kaffe och satte oss på balkongen. Det var så varmt så vi satt där i linne och bara brände. Jäklar vilken färg vi fick. Underbart! Det var väldigt skönt att umgås lite med någon och komma ut lite. Det är inte så jättekul att bara ligga inne på soffan.
Men nu blir det till att inta soffläge, ska se klart på brothers and sisters avsnitten. Underbar serie. Det gillar vi!:)


Skitnatt

Kunde inte somna igår. Så fort jag la mig ner började jag tokhosta och fick ont i lungorna. Jätteroligt verkligen. Somnade vid 4 och vaknade av en hostattak vid 7, sedan dess har jag inte kunnat somna om.
Jag blir galen på det. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag kan verkligen inte sova. Det är sjukt frustrerande. Jag har hellre halsfluss eller vad som helst, då gör man ju inget annat än att sova. Nu gör jag visst ALLT annat utom att just sova. Ge mig mer sömn och mindre hosta tack! :(


Annan gullig film

Den gulligaste filmen som har gjorts på länge är helt klart Juno. Tycker den är så himla fin. Blir helt tagen varje gång jag ser den. Den är iaf väldigt fin.

 

Angus, thongs and perfekt snogging

Det var faktiskt en väldigt gullig film. Men lite för konstig och "töntig" i början för min smak. Men den tog sig mot mitten och blev riktigt gullig. Synd bara att sådana gulliga saker inte händer i verkligheten. Men jag är bannemig inte bitter för det.:)

Gos på soffan

Nu blir det till att gosa ner sig på soffan med en hög kuddar och täcken. Är helt slut, vill bara sova men det går inte när jag hostar så mycket. Blir så trött... :(
Ska titta lite på film tänkte jag.
Detta är vad det blir idag:


Det är en del tjejkompisar som har sagt att den ska vara väldigt söt. Så vi får väl se vad jag tycker.:)

Aj, min kropp

Har fått sådan galen hosta. Det gör galet ont. Känns som att jag ska hosta upp lungorna. Värker i hela bröstet och ryggen. Underbart! Febern och allt därtill är tillbaka också. Härligt verkligen!!
Ja, jag är bitter

Ballar av stål

Detta tyckte jag var en rolig bit ur programmet:P hehe


Just nu..

Såhär ser det ut på min skärm just nu..

Det är ett roligt projekt men jag känner att jag inte orkar med det mer. Det är så mycket pill och eftersom att detta är första gången jag jobbar i After Effects så kommer det bli långt ifrån lika snyggt som alla andras. Iofs ska jag kanske inte tänka så och jämföra mig med alla andra utan istället fokusera på hur mycket jag faktiskt har lärt mig. Har lärt mig galet mycket om både Illustrator och After Effects. Det är jag jätteglad och stolt över. Önskar bara att det kunde bli snorsnyggt också. Det hade varit kul tycker jag.

Vår!

Jag älskar att vakna upp och det känns som att det är vår. Therezia kommer hit vid 11, klockan 12 ska vi lämna in uppgiften. Sen ska vi faktiskt sitta och sola lite på balkongen. Det blåser inte där så det är hur varmt som helst. Underbart! Man blir så glad av att äntligen få se solen lite! YEAH!!!



Kafferep

Sofia kom upp till fridhem vid sju på en kopp kaffe. Som vanligt har vi en tendens till att snacka bort några timmar. Det var lika härligt som vanligt. Älskar att umgås med den bruden. Det är bäst!! Båda Sofiorna är verkligen grymmast. Det gillar jag! Det är inte alla som har 2 sofior. Grymt!!:P

Finast



They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day

From the first day I saw her I knew she was the one
She stared in my eyes and smiled
For her lips were the colour of the roses
That grew down the river, all bloody and wild

When he knocked on my door and entered the room
My trembling subsided in his sure embrace
He would be my first man, and with a careful hand
He wiped at the tears that ran down my face

They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day

On the second day I brought her a flower
She was more beautiful than any woman I'd seen
I said, "Do you know where the wild roses grow
So sweet and scarlet and free?"

On the second day he came with a single red rose
Said: "Will you give me your loss and your sorrow"
I nodded my head, as I lay on the bed
He said, "If I show you the roses, will you follow?"

They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day

On the third day he took me to the river
He showed me the roses and we kissed
And the last thing I heard was a muttered word
As he knelt (stood smiling) above me with a rock in his fist

On the last day I took her where the wild roses grow
And she lay on the bank, the wind light as a thief
And I kissed her goodbye, said, "All beauty must die"
And lent down and planted a rose between her teeth

They call me The Wild Rose
But my name was Elisa Day
Why they call me it I do not know
For my name was Elisa Day

Härlig dag

Idag har jag suttit och ritat i illustrator hela dagen. Har aldrig ritat där innan så det var askul när jag listade ut hur man gör. Grymt kul! Så jag har ritat gubbat och rekvisita hela dagen. Grejt!
Sedan var det dags för möte med jobbet. Alltid lika roligt och träffa alla och snacka lite skit. Härligt!!
Så det har varit en bra dag måste jag säga. Det gillar vi!

Aj:(

Idag är det inte ett dugg bättre, tvärtom. Vaknade med så galet ont i bihålorna. Så nu sitter jag här och ojar mig över mitt stackars huvud.
Blir inte mycket vila idag, vilket hade varit skönt. Måste plugga en massa med Therezia nu, sen måste jag tvätta och sedan på möte med Cherry. Underbart verkligen, allt jag vill är att sova. Men med lite tabletter så ska det nog gå ändå:)

Hängig

Usch, vaknade för en timme sedan med jätteont i halsen och jättesnorig. Känner mig inte alls så pepp på denna dag. Vill hellre gå och lägga mig igen och bara sova bort  skiten. Men jag känner att jag måste försöka ta mig till skolan. Känns inte bra att missa introduktionen på detta moment. Men förhoppningsvis behöver jag inte stanna så länge. Hoppas. Aja, det ska iaf bli spännande att få veta vad detta moment handlar om. Hoppas det är något roooligt.:)

Fått något gjort

Idag har jag faktiskt fått en del gjort. Det har varit en sådan skön Söndag. Har handlat, städat köket och sådant som kan vara skönt att få gjort. Det jag tycker jag gjorde bäst var helt klart att städa bakom soffan. Det var gött. Det behövdes verkligen då jag hittade en kondom med någon brun gegga som någon har kastat på någon fest. Härligt att städa upp det verkligen. Men nu är det bort och det känns kalasbra! :)

Är helt slut i huvudet nu. Har haft en jäkla massa att tänka på hela dagen. Så huvudet är helt tomt och kroppen är trött. Det bästa man kan göra då är väl att sätta på en meningslös film och gå och lägga sig. Det blir nog så känns det som.

Denna helg

Oj, oj, oj, vilken helg. Den har gått läskigt fort måste jag säga. I fredags blev det förfest så fort jag kom hem från skolan. Sedan bar det av ner till Kåren och sedan till Harrys. Det var jättetrevligt. Vi var ett härligt gäng som hade galet roligt. Det blev sedan en väldigt sen efterfest.
Lördagen spenderades sovandes på soffan. Jag var så galet trött så det fanns inte. Vid halv 8 var det dags att gå upp, göra sig iordning och kolla på melodifestivalen med Natali. Det var massa mysigt. Alltid roligare att göra något sådant med någon bra kompis tycker jag bannemig.:) Det bar sedan av till Harrys för att jobba. Gud vad trött jag var när jag satt där vid bordet. Var så trött så det var väldigt svårt att koncentrera sig. Helt sjukt!
Är väldigt trött idag också. Vad är det som händer? Vill inget annat än att sova...

Just nu.....

Riset står på plattan. Sofia är på väg med vinet. Musik strömmar ut ur högtalarna. Myskläderna är på. Nu smäller det! Mys-os 2009 går nu av stapeln! Hejja hejja!

Grattis

Igår fyllde den här sköna bönan år!
Nu fattas det bara att hon kommer och hälsa på mig i Karlshamn;)



Komsi komsi till smörstaden soffan lilla!! :)

Bitter

Gött att vara hemma från skolan nu. Känns som att allt jag gör nuförtiden är att vara i skolan och sover. Härligt liv man har tycker jag allt:D hehe.
Sitter nu och renderar filmen vi har gjort, det är BARA 4 timmar kvar. Underbart.
Hej, mitt namn är Johanna. Jag är bitter idag.

Myskväll

Ikväll blir det myskväll med Viklund. Hennes Linus skulle ha grabbkväll så då får vi kontra med tjejkväll. Tror det blir mat, vin och massa prat:) Underbart! =)


Bild från när vi skulle ha fest. Vi ÄR snyggast och vi HAR roligast! :)

Dagens

Igår somnade jag tidigare än vad jag brukar göra. Det känns idag, är inte alls trött. Härligt!
V kommer snart hit och ska käka lunch. Han åker hemhem idag så vi tänkte träffas lite innan.
Sen bär det av till skolan. Ska försöka göra något åt det vi filmade i tisdags. Gah!
Vi hörs under dagen!

Boyband

Sitter och lyssnar på massa 90-talshits på spotify. Jag halkade då in på en A1-låt. Jag blev helt pirrig i magen och kom ihåg känslan när man var liten och satt och lyssnade sönder pojkbandslåtarna. A1 var mina stora favoriter ett bra tag! Hela mitt rum var tapetserat med bilder på A1 och Westlife. Härligt! Det är en helt underbar känsla när man lyssnar på det nu. Jag gillar det!


Denna låten kommer jag ihåg kom när man var lite äldre och det var pinsamt att tycka om sådan här musik. Härliga tider:) hehe






En del five-låtar får en såklart också att rycka på smilbanden.



Sen var det ju det där med Westlife. Denna låten var min "gråtar-låt", kommer ihåg hur sorglig och vacker jag tyckte den var. Bröt alltid ihop vid slutet av videon. Härligt med sådana minnen! :)





Nostalgi på hög nivå. Det gillar vi! YEAH!

ohhhh

Jag tycker Alvin and the Chipmunks är så himla söt. Jag blir så galet glad varje gång jag ser den. Har jag en dålig dag så är det bara att sätta på den. Så fort jag har sett den blir jag dock så bitter över att jag inte har en egen chipmunk som kan prata. Det hade varit hräligt.:D


Härlig sovmorgon

Galet skönt att jag inte ska till skolan förrän 13. Tänkte att jag skulle sova hur längesomhelst. Vaknade såklart vid 9. Men det gör inget för det är minst lika skönt att bara ligga kvar i sängen och rulla runt.
Undra om man kanske ska gå upp och göra lite lunch. :) Ja, så blir det nog faktiskt

Ryktena var sanna

Jajämänsan, ryktet var sant. Uggla var med på invigningen av hemsidan i deltat. Efter att Peter Ekdahl hade sagt några fina ord om bth och hemsidan gick Uggla upp på scen. Han började då dra en massa skämt. Det tog ett tag innan jag fattade vad han höll på med. Var liksom inte riktigt beredd på att han skulle vara ståuppare för dagen. Men när jag väl fattade vad han höll på med så kunde jag inte annat än att grava. Hanvar härlig. Efter detta blev det sång såklart. Han drog iväg värsta grymma tjejen. Det var rätt spejsigt.

Nu hoppas jag verkligen att vi fick några bra bilder så vi kan börja jobba med uppgiften imorgon. Den ska ju redovisas på fredag och jag har som sagt aldrig jobbat i After effects innan. Det blir nog roligt. :)

Skolan

Sitter i skolan nu och jobbar på med aftereffects. Ganska spännande faktiskt. Jag hänger med rätt bra trots att jag inte läst någon grundkurs. Jag är glad! :)
Det blir en lång dag i skolan idag. Vi ska filma klockan 17. Då ska även självaste Magnus Uggla göra ett gästspel i deltat här. Ska bli kul att se vad som händer måste jag säga. Min kändiskåta ådra i kroppen är glad som bara den.! :)

Jag behöver fler timmar

Vad har hänt med tiden? Sedan jag kom hem har jag inte hunnit med något trots att jag har gått upp tidigt och allt det där. Igår gick dagen hur fort som helst. Skolan till 3, handlade, lagade cykeln, träffade Lisa, lagade mat, gick och la mig. Jag hoppade i säng vid nio och tittade på cityakuten. Det var jättehärligt att hoppa i säng så tidigt. Det behövde jag. Inte för att jag somnade direkt, men det spelar faktiskt ingen roll.
Ska snart cykla till skolan nu. Först föreläsning och sen ska vi ut och filma. Blir nog bra:)

Stanna

Jag vill stanna längre här hemma. Tiden går galet fort när man är hemhemma. Konstigt=). Nej, det ska ändå bli rätt skönt att komma hem till sin lägenhet. Den har ju faktiskt sin charm den där lyan.:)

Galet

Helt tokigt, när jag vaknade upp och tittade ut så såg jag hur det snöade. Nu är det värre. Det är snöstorm. Allt man ser när man tittar ut är vitt, vitt, vitt.
Kan verkligen tänka mig hur roligt det måste vara att åka tåg idag, sj brukar ju inte vara så duktiga på att hantera sånt här. Undra hur många av mina tåg som kommer vara inställda. Jag hoppas på inga, orkar inte hålla på. Speciellt inte när det är svinkallt ute.

Ovisshet eller inte

Jag hatar verkligen att leva i ovisshet. Speciellt när det gäller ens tankar och man inte riktigt vet hur man känner. Just nu känner jag att jag hellre hade levt i ovisshet som jag har gjort så många månader. Att komma på hur man känner var inte det roliga just nu. Inte när jag har försökt intala mig själv, ett bra tag, att det inte alls är såhär jag känner.
Grattis Johanna, du drog verkligen högsta vinsten. Jippie!

Så, vad sägs som att vi DÖDAR känslor? Vi gört!!!
Jag blir tokig!

Men herregud, såhär negativ kan jag ju inte vara. Jag har ju faktiskt målat mina naglar rosa idag!!! Jag älskar rosa, hur kan man vara negativ och ledsen när man har rosa! Nej, nu vänder vi på detta och ser det rosa. Japp, så gör vi!


Just nu

Spelkvällen gick utmärkt. Självklart skulle Tommy vinna. Vinner han så hör man det hela kvällen, även flera dagar framåt. Härligt verkligen!
Vi har även hunnit få i oss lite mat. Det blev en lasagne med squash istället för lasagneplattor. Riktigt gott faktiskt och mycket nyttigare. Det gillar vi!
Nu blir det till att lira klart guitarr hero med louice och jimmy sen blir det såklart melodifestivalen. Ska bli mysigt. Jag återkommer senare.!

Mmmm Lööördag!

Har varit en mycket härlig dag hittils. Mys-kaffe-frukost med familjen, det finns inget bättre än sådana morgonar. Efter detta tog jag bilen och körde och köpte vin. Nu blir det spelkväll med några glasvin. Eller ja, speldag kanske passar mer. Men ni förstår vad jag menar.:)
Det är rätt spännande att spela spel med denna familj, alla är så galet tävlingsinriktade. Det slutar alltid med att alla pikar varandra och sen ligger alla vikna över bordet i skratt. Underbart!

Stel

Idag har jag faktiskt varit duktig och varit ute och hjälpt tommy med bygget och allt det där. Det var skönt att spendera hela dagen utomhus faktiskt. Det är man inte bortskämd med. Men satan vad stel man bli i hela kroppen av att lyfta en massa och hålla på. Men det är härligt, då känner man att man lever..
Självklart när jag är klar med allt och ska gå in och sätta på kaffe så halkar jag. Hamnar då såklart i en stor lerpöl. Härligt värre! Det är jag i ett nötskal känner jag! YAY! :)

Jobbig dag

Vaknade med en klump i magen. Det första jag kände var: Jag saknar V. Helvete.......

Tyckte jag var lite roligt=)

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Jag vet inte, pelikanfallet lutar det åt.

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Är i skolan

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

Hej darling

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Tack för din beställning:KDU5773M

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Bamsestor kram och grattis

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hoppas du har kommit hem och så nu

7. Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Musikquiz ikväll?

 8. Vad vill du höra mest av allt?
Åh

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag har tappat min första tand

10. Din mest romantiska replik?
Det kommer bli världens bästa!

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
God Jul vännen!

Trädgården är vacker

Då var det ju det där med bygget. Nu i veckan har det ju varit en snubbe här och grävt en massa i trädgården. De har kommit en bra bit. Grävandet är snart klart och om några veckor kommer det någon och ska spränga bort stenen. Härligt!
Det är rätt snyggt i trädgården nu om ni frågar mig.;)









Galet trött!

Usch, har sovit jättedåligt inatt. Somnade sent trots att jag var jättetrött och när jag väl somnat drömde jag massa konstiga drömmar. I ena drömmen satt jag i koncentrationsläger och i den andra var jag höggravid. När jag vaknade trodde jag verkligen att jag var gravid. Hatar när man drömmer sådnat och vaknar, känner på sin mage och inser att det var en dröm. Det känns så himla verkligt.
Vaknade halv 7 av att alla gick upp och skulle till skola och jobb, sen dess har jag inte kunnat somna om. Härligt! Så jag är lagom trött nu måste jag säga. Attans bubblans!
Lite lunch på det kanske! :)

Mums för tv-själen

Jag kan inte hjälpa det. Jag slog på tv400 och såg att det var repris på Big Brother. Det gick något slags lyckorus genom kroppen och nu kan jag inte slita mig. Vad är det för fel på mig? :P

Myyys

Det absolut bästa med att vara hemma är att gå runt i mysbyxor, tända en brasa, sätta sig med en kopp te och en bok framför. Det är lycka!

Stockholms kyss

Ännu en bra Winnerbäcklåt.
Älskar denna musikvideon. Jag blir så glad av den! :)


Bygget

Det har hänt en del här hemma sedan jag var hemma sist. De har flyttat hela lillstugan med mera. Det är kul att se att bygget går såpass bra. Idag vaknade jag av att någon var här utanför och grävde en massa. Så det händer verkligen grejor här. Jippie!
Längtar tills de har byggt klart, då finns det badkar och jag får ett rum som jag kan ha när jag är hemma och hälsar på. Härligt!
Det blir nog bra det här.

Nu: Kaffe och cigg på den soliga altanen!

Hemhem!

Idag bestämde jag mig för att åka hem till familjen i Kode och hälsa på. Egentligen skulle jag åka till Jönköping i helgen på syndafloden. Men efter en storhandling och fler räkningar än vad jag hade planerat insåg jag att det inte fanns ekonomi till det. Därför var det då väldigt lockande när mamma sa att hon kunde betala biljett åt mig om jag ville komma hem ett tag.

Känns så skönt att vara hemma på landet. Inget folk, inte mycket bilar. Bara jag, familjen och mina tankar. Det är helt galet vad jag njuter!
Det bästa när man kommer hem och är på väg att kliva ur bilen, då hoppar helt plötsligt Dixie in i bilen, helt galen, hoppar upp och ner och slickar mig i hela ansiktet. Härligt!:)

Nu sitter jag här med en kopp te i handen och myser loss med Dixan och resten av familjen. Livet är allt bra underbart ibland!

En liten bild på Fröken Dixie!

Lördagen

Runt fyratiden kom Sofia och sofia över för matlagning. Det blev en underbart god hemmagjord pizza med fetaost och svamp. Mumma för magen. Efter detta var det dags att försöka göra sig snygg vilket inte var det roligaste då man var rätt sliten och trött. Men men, även det gick bra.:)
Vid sex kom tjejerna och det blev vindrickning och singstar. Väldigt mysigt faktiskt!
Det enda tråkiga med denna kvällen var att taxin vi beställde framåt småtimmarna aldrig dök upp. Vi stod där snällt och väntade en timme. Men ingen dök upp och de svarade inte när man ringde. Jag och Amanda bestämde oss då för att ha vårt eget ”Harrys”. Det blev singstar och dans i mitt rum, jäkligt najjs faktiskt.

Helgen har varit helt underbart rolig och mysig. Ge mig flera sådana helger tack! :)
Måste faktiskt bjuda på denna underbara bild på Viktor som firar sin 21-årsdag. Han och Stinky verkar ha det väldigt mysigt när de dansar ihop.;)


Fredagen

Oj, oj, oj vilken fredag. Den gick i oturens tecken känner jag. Började dagen med att åka till skolan och plugga lite, vi fick inte så överdrivet mycket gjort då båda var jättetrötta. Klockan 17 bestämde vi oss för att det var bra för dagen. Jag och Sofia gick då in till stan för att köpa present till Viktor. Det gick väldigt smidigt, i första butiken vi gick in i hittade vi den. Hur bra som helst. Men sen började det..........
Kom på att jag bara hade käkat frulle så jag bestämde mig för att beställa en pizza. Gick in där och beställde, men det var bannemig ingen som sa att det skulle ta lite längre tid än vad det brukar ta.
45(!!!!!) minuter senare får jag min pizza. Vi inser då att vi har inte så mycket tid kvar så det är ju bara att kasta i sig den snabbt för att sedan gå vidare till bion.
Väl där får vi stå i en kö som gick ända ut i gatan. När vi väl kommer fram i kassan får vi reda på att de inte tar kort så det är ju bara för oss att kuta till en bankomat.
Det är nu bara 10 minuter kvar till filmen börjar.
När vi väl kommer fram börjar vi funderar på hur man ser vilken plats man har. Nejdå, i lilla Karlshamn får man tydligen bestämma själv var man ska sitta. Det var ju verkligen jätteroligt när vi var sist in. Vi fick självklart sitta allra längst fram till höger. Jippie att sitta där i 2,5 timme. Man var helt galet mörbultad efteråt kan jag ju tala om! :) hehe

Vi åkte sedan hem och högg in på vinet för att sedan hänga med massa folk in till Harrys. Hade faktiskt väldigt roligt där. Sen var det hem på efterfest. Det var hur underbart som helst! Efterfest på gården, kändes som sommar. Jag älskade det!

Kontentan av det hela: det var en hektisk fredag!! :)

Dåligt Johanna..

Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga i helgen, jag vet. Jag skäms:P
Har varit helt slut och nu har jag blivit sjuk. Så typiskt. Sitter i skolan och pluggar på, jobbigt bara när man fryser och svettas om vartannat. Men imorgon är det redovisning och sen är detta delmoment över. Skönt faktiskt.

RSS 2.0