Glad och ledsen på samma gång!

Idag är det dags för mig att göra min sista dag på hemtjänsten för denna sommaren. Det ska bli väldigt skönt att sluta, samtidigt så bär det emot. Jag kommer sakna mina tanter så sjukt mycket. Alla har sin charm, alla gör en glad. Igår var det en tant som sa att hon inte ville att jag skulle sluta för hon tyckte så mycket om mig och mitt glada hår. När hon sa det så visste jag inte vad jag skulle säga, stod där som ett jäkla fån. ^^
Nej, nu ska jag sluta fundera på det. Det är sista dagen punkt slut. ^^ Frukost och sedan jobbet. Wieeee!

No more 5!

Idag är det nästsista dagen jag måste gå upp klockan 5. Det ska bli sinnessjukt skönt att slippa höra klockan ringa vid den tiden. Stupid alarm! ^^ Det är galet skönt när man väl har kommit upp, men innan dess är det bara döden. Nej, nu ska jag sluta klaga och äta frulle istället. Wieeee!

Moonwalk!

Idag har det varit en riktigt härlig dag. Jobbade mycket med Linnea idag, då är det alltid trevligt och smidigt. Efter jobbet gjorde jag och Amanda stan, hittade lite schyssta t-shirtar på halva reapriset. Helt okej måste jag säga!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng så jag kommer upp till jobbet imorgon. Jag har en lång tid tänkt nu att det ska bli skönt att sluta, jag har riktigt räknat dagarna. Men nu inser jag hur mycket jag kommer sakna alla gubbar och tanter. Självklart kommer jag sakna jobbarkompisarna också. Men det är inte samma sak, vi kommer ju träffas och dricka öl hela tiden. Det är lite svårare att locka med sig tanterna ut på en öl. Eller? ^^
Hursomhelst, nu ska jag lägga mig och börja på nästa bok. Självklart är det en till självbiografi, vad annars liksom? ^^
Jag bestämde mig därför nu för att börja på Michael Jacksons Moonwalk, har hört av säkra källor att den ska vara grym så det ska bli spännande. Jag återkommer när jag själv vet. ^^



Slutspurten!

Nu är det dags för slutspurten. Har bara 4 dagar kvar på jobbet, men vem räknar? Jag älskar verkligen mitt jobb, men nu är jag rätt trött på det. Samma pensionärer dag in, dag ut, samma tunga lyft som dödar ryggen. Ska bli underbart med en veckas semester snart, en veckas konstant festande på de nyas nollning. Kommer bli awesome!

Igår, innan jag somnade, hade jag äntligen tid till att läsa klart Mötley Crüe's självbiografi, the dirt. Den var riktigt, riktigt bra. Jag trodde den skulle vara sådär bra efter att ha läst Nikki Sixx bok, the heroin diaries, men the dirt var riktigt bra den också. Det var kul att få läsa lite om allas syn på storyn, inte bara Nikkis. Även om jag självklart, som alla andra, är galen i Nikki Sixx. Det är lustigt att ju svinigare man läser att han är desto hetare blir han. Inte mig emot. Jag gillart!! Läs böckerna säger jag bara. Man fastnar direkt!!









Leka skogsmulle är bra skit!

Igår begav sig jag och brudarna ut för att plocka svamp. Jo tjena, mycket svamp blev det inte direkt. Men det blev ett riktigt äventyr. Vi kom fram till att det var sjukt tråkigt att gå längs vägen så vi började plöja fram i skogen. Det var inte det lättaste alla gånger. Vi möttes av stup, berg, myggor, bajs och massa andra trevligheter. Det var inga problem, vi var ju Indiana Jones för fasen!









Vi hittade inte en enda ätbar svamp. Men några som var sjukt stora! Alltid något. Vi åt oss mätta på björnbär iaf, så vi är nöjda!!

Frissan baby!!

Idag tyckte jag och Alex att det var dags att fixa mitt hår inför nollning och andra festligheter. Självklart blev det mer
rosa, det blir det alltid!

Jag kan inte bestämma mig när jag ser denna bilden. Antingen ser det sjukt äckligt ut, eller riktigt gött. Svårt val!
Hursomhelst, resultatet blev riktigt gött iaf!:


Jag är hur nöjd som helst! Är det praktiskt eller är det praktiskt att ha en frisör som bästa vän? Sjukt bra är det!

Tysklandsbilderna!

Här kommer de fina bilderna från Tyskland, synd bara att man är så galet dålig på att använda kameran :P


Amanda var sjukt taggad på första rökpausen i Danmark.


Vi blev ännu mer taggad och glada när vi såg denna fina bilen. Sjukt najjs!



Sen kom regnet, eller ja, vattenfallet!!

Vi blev sjukt blöta och ledsna tjejer. Men vi blev snabbt glada igen när vi insåg hur mycket sprit vi hade nere i bussen. Lätt värt!!

Sprit tack!

I torsdags var det jag och Amanda som gick upp klockan 3 på natten för att ta bussen till Tyskland, till Border Shopen rättare sagt. Vi hade det sjukt gött, jag är nu 2500 spänn fattigare och många liter alkohol rikare. Helt okej byte! Resan tog sinnessjukt lång tid. Kändes som att vi aldrig skulle komma hem igen, men det gjorde vi och nu är jag laddad inför nollningen! Sweet!!
Självklart så fungerar det inte att lägga upp bilder nu, får kasta upp dem lite senare idag. Den som väntar på något gott! ;)

Good Times



RSS 2.0