Silverfiskar - Johanna 1-0

Fy fasen! Inatt när jag gick upp för att gå på toa så upptäckte jag tusen miljarder silverfiskar som sprang runt och flinade åt mig på golvet. De var så äckliga så jag satte fart med en tuss toa papper och försökte döda dem. Helt plötsligt insåg jag att några var på väg att ta sig ut i hallen. Där gick min gräns. Jag kastade mig ner på golvet för att döda de rackarna. Synd att handfatet var i vägen för mitt huvud. Det riktigt ekade i hela skallen och jag har en känsla av att de hann fly, de små rackarna. Silverfiskarna - Johanna 1-0.
Nu startar rond 2. Jag har ringt hyresvärden så det kommer någon imorgon som ska sätta ut små fällor till dem. Nu är de nog inte så kaxiga längre!!! Jag ska bannemig vinna detta krig!


Vart tog tiden vägen?

Idag har Louice haft skolavslutning. Jag kan inte fatta att hon helt plötsligt slutade 8:an. I mina ögon går hon fortfarande i 4:an och springer runt och leker. Vart tog tiden vägen? Åren går galet fort. Jag fattar ingenting!
Det är lustigt att hon blir äldre och äldre och jag är fortfarande lika ung och fräsch. Det är så det ska vara!! ^^

Idag har jag lämnat in nästsista uppgiften i sista kursen, nu har jag bara en uppgift kvar sedan är jag helt klar för denna terminen. Känns helt underbart!! Men först kaffe och lite solhäng. Det är galet varmt ute idag!

Leker hemmafru

Nu när alla är på jobbet så passar jag på att leka lite hemmafru. Efter alla veckor/månader av stress och måsten så har jag galet svårt att bara koppla av och ta det lugnt. Det känns jättedumt att göra det när jag alltid har haft så mycket att göra. Då kom jag på att det är perfekt att leka lite hemmafru så mamma och Tommy blir glad. Har fixat köket, diskmaskinen, tvättar osv. Det är helt sjukt vad det är roligare att göra sådant någon annanstans än i sin egen lägenhet. Jag tycker till och med att det är rätt mysigt att gå runt och plocka här. Måste haffa med den inställningen tillbaka till Karlshamn, där är det inte ett dugg roligt. Typiskt dåligt!! ^^

Sjukt glad och stolt!!!

Är det något jag alltid har haft svårt för så är det att skriva prov och tentor. Jag har alltid blivit så nervös så jag inte kommer ihåg så mycket av det som jag har pluggat. Det är något jag verkligen har försökt att jobba på, speciellt nu när jag pluggar något som jag brinner sjukt mycket för. Peppar, peppar så verkar det ha vänt. Jag gjorde ju en psykologi-tenta i onsdags och det gick så himla bra! Jag kände ingen press och jag tog mig tid att fundera och skriva utförliga svar. Jag har nu fått svar på den:
"Hej Johanna!
Du visade mycket goda kunskaper i din skrivning, med kritik och analys. Bedömning MVG.
Betyg på kursen MVG.
Hälsningar från Åsa. "

Jag blev så otroligt glad och stolt över mig själv när jag läste detta mailet.  Jag kan visst skriva bra på tentor, jag är inte dålig! Det handlar nog bara om inställning. Jag har alltid haft inställningen att jag är dålig på det och det är klart att jag blir dålig på det då! Mer positivt tänkande Johanna, du kan ju det här!!

Godnatt från en sinnessjukt glad tjej!! :)



Så dåligt men ändå så bra!

Detta kan vara det sämsta och det bästa som någonsin har gjorts. Det är så sjukt konstigt så man kan inte annat än att skratta och skratta och skratta. Titta på den själva så ska ni få se att era smile-muskler allt rör sig lite ^^


Skön dag!

Idag vaknade jag av att solen sken in i fönstret, så fort jag öppnade ögonen såg jag att det var en riktig sommardag ute. Helt underbar start på semestern. Det är så det ska vara! Jag tänker iaf kasta i mig frukost en sen lägga mig och njuta utav bara helvete!
Hoppas alla andra också har en skön sommardag!!

Bildregn!

Tänkte att jag måste ju faktiskt ha en guidad tur i lägenheten. Som jag har skrivit tidigare så är jag jättenöjd och glad över den. Det blir nog jättebra att bo här tror jag, det känns ända ner i tårna! :)


Här ser man min fina lilla ytterdörr OCH även toadörren. Fantastisk start på turen!


Från hallen är sängen det första man ser. Sängen som förövrigt passade perfekt in i hörnet. Underbart!


Bredvid sängen är min leka-viktig-låtsas-att-jag-pluggar-medan-jag-spelar-bubbelspinner-på-facebook-hörna.


Bredvid den viktiga hörnan fortsätter soffan där man kan ligga och götta sönder sig.


Mitt fina fönster med trasiga persienner. Min moster ska hålla kurs i hur man lagar sådana på onsdag. Ska bli spännande!



Här har jag min byrå med sladdar, mediciner och trosor. Allt en tjej kan önska sig! Här får man även en liten sneak peak av köket. Spännande va????


Vi går inte riktigt in i köket ännu tycker jag. Jag tycker vi stannar och beundrar tv:n ett tag. Mmmm, vad fint!


Ja, okej då, nu går vi in i köket då. Det är litet men mysigt.


Såhär ser det ut när jag har roterat ett halvt varv.


Nämen, det finns till och med ett badrum i min lila lya! Självklart är det dekorerat med rosa...


.... och leopard. Det bästa av två världar!!

Nu var det slut på rundturen. Antar att ingen vill se mitt förråd eller när jag tvättar? Jag har hört att det är oversharing!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka i internetdjungeln. Har precis kommit upp till Kode och ligger på soffan och dör av trötthet. Är helt slut efter allt som har med flytt att göra. Nu är iaf lägenheten helt klar och den är kanonfin! Har tagit massa bilder som jag ska kasta upp sedan. Det enda som var typiskt dåligt är att hon som bodde där innan har haft kattlåda + ridkläder i klädkammaren, det luktade ju inte hallon direkt. Men det är något hon får fixa, så jag hoppas det fixar sig smidigt nu medans jag är här uppe. Förstår inte hur hon trodde att vi inte skulle märka doften. Bara man öppnar dörren så sprider sig stanken i lägenheten. Fantastiskt ^^

Vinden har vänt!!

Igår hade jag ju psykologitentan och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Det är fasen inte ofta mna kan säga så^^. Jag hoppas jag får godkänt iaf. Även om det jag har skrivit råkar vara skit så tycker jag att jag borde få G eftersom jag skrev 22 sidor! Det röstar jag på iaf!! :D
Om 40 minuter ska jag kuta ner till stan för att få nycklarna till den nya lägenheten! Är så sjukt glad, kan inte fatta att det äntligen är dags. Måste dock erkänna att jag fick lite separationsångest igår när jag insåg att det var sista natten här osv. Men men, jag tror det kommer bli hur bra som helst. Inte nog med att jag ska flytta idag, mamma kommer hit också! Det var några månader sedan vi träffades så det ska bli helt underbart, speciellt när det är på min hemmaplan också. :)
Det verkar bli en sjukt bra dag idag!! <3


Hejdå tisdag

Nu är jag nog bannemig redo för att det ska bli onsdag. Jag har tentapluggat, packat, ätit pizza och druckit vin. Tror att jag är klar med tisdagen nu faktiskt. Imorgon gäller det. Imorgon märker jag hur det kommer gå i skolan. Imorgon har jag möte med en lärare om en kurs och sedan sluttentan i psykologin. Det är galet pirrigt. Men men, det får gå som det går. Suger jag imorgon så är jag säkert bättre en annan dag. ^^
Nu har jag gosat ner mig i soffan och upptäckte att det är Sex and The City på tvn. Det är lycka rätt igenom!!

Tomt i lådlandet

Nu börjar det gå framåt här med packandet och allt det där. Det är helt sjukt vad mycket saker man har. Jag förstår inte hur man kan samla på sig så mycket skit! Jag har varit ute och slängt 5 överfulla sopsäckar och jag är långt ifrån klar med det. Helt galet.
Jag har nog aldrig tyckt att det har varit så skönt och roligt att flytta som den här gången. Ska bli hur roligt som helst att bo närmre Amanda, Alexandra och Therezia. Det bästa med flytten är att jag kommer slippa dela kök och toalett med någon. Det är helt sjukt vad jag ska kissa med öppen dörr och springa runt naken ÖVERALLT. Det kommer bli fab!! Är det stökigt i lägenheten så är det iaf MIN skit! Ska bli så underbart att bara behöva städa efter sig själv, inte efter någon annan. På torsdag bär det av, då börjar vuxenlivet lite mer på riktigt! Underbar känsla!



Hejdå Fridhemsgatan, Hello Hantverkaregatan!

Mycket i huvudet.

Jag har knappt hunnit sitta ner de senaste dagarna. Tiden har gått så fort och detta är sista veckan med allt! På onsdag måste jag vara klar med allt i skolan och på torsdag flyttar jag. Det verkar som att, peppar peppar, jag kommer hinna bli klart med skolan. Jag hoppas verkligen det! Hade varit underbart skönt att slippa tänka mer på det!
Nu tänker jag iaf ta en pluggpaus och packa lite. Det är aningen roligare att packa än att plugga måste jag säga ^^
Jag snodde lite bilder från Alexandras bilddagbok som jag tänkte att jag kunde lägga upp sålänge. :)


Dessa två bilder är från när jag, amanda och alex drog till Göteborg på roadtrip. Då fick man hacka is!


Tommy var projektledare och såg till så att allt hackande var godkänt.


På lördagen drog vi till Viggan och firade att han hade fyllt år och flyttat till Göteborg.


Amanda var som vanligt snäppet coolare än alla andra!


Och Viggan brast som vanligt ut i sång!


På vägen tillbaka till Karlshamn var vi tvugna att stanna på Gekås och fylla heeela bilen med shopping!


Efter det var vi tvugna att köpa kaffe så vi skulle orka köra resten av resan hem.

Satan vad roligt vi hade på vår lilla roadtrip. Vi var helt sålda! Det var tider det! På lördag är det jag och mamma som drar på roadtrip. Hon kommer på torsdag och sedan åker vi tillbaka till Göteborg på lördagen igen. Kommer bli fab!

Seglördag

Det är helt sjukt vad seg jag har blivit nu. Har precis insett att jag måste nog aktivera mig lite, annars somnar jag nog. Därför passar det så bra att Alexandra vill bjuda in till lite middag. Så nu får jag kasta in mitt coola jag i duschen, ska man bli bjuden på middag så måste man faktiskt vara fräsch. Det är lag på det! Sen jäklar ska jag spela skiten ur alla gästerna på Harrys. Kommer bli en sjukt bra kväll, det känns ända ner i tårna!!



Strawberry daiquiri-brud

Igår hade vi en riktigt göttig dag/kväll. Vi blandade iskalla drinkar och sen satt vi och glassade i solen hela dagen. Det var hur skönt som helst (förutom de iskalla vindarna som ibland attakerade). När det blev alldeles för kallt gick vi in och sjöng sing star för att sedan dra vidare till Harrys för att svänga våra lurviga. Sjukt bra kväll faktiskt! Jag gillart!! :D Idag är det återigen dags för plugg, plugg, plugg och senare drar jag vidare till Harrys för jobb, jobb, jobb. Göttig lördag!!





Amanda blev trött..


..Men det ordnade snabbt upp sig igen.

Jag smällter!!

Okej, jag vet att jag är ett you tube-freak. Det är den jag är, okej?! Men ni måste lyssna på denna låt. Jag är helt såld, det är den sötaste låten jag någonsin har hört. Jag smällter och riktigt känner hur min biologiska klocka tickar på som aldrig förr! Jag vill ha en liten baby superstar nu!!!




Sådärja.

Ringde Tele2 för att kolla lite vad det kan kosta och allt det där. Helt plötsligt hade jag tydligen beställt bredband. Vad hände? Hur gick det till? Jaja, nu är det fixat iaf. Ska bli spännande att se hur lurad jag blev.

Mycket att fixa.

Kom precis på att det är mycket att fixa när man ska flytta. Ringa elbolaget, adressändra, skaffa bredband och sedan typ tusen saker till. Snacka om att man bli bekväm när man bor i studentlägenhet och allt fixas åt mig. Jag har inte koll på något. Så nu är det jag som ringer runt till olika bredbandsbolag och låter mig luras. Jag är expert på att bli lurad till att ta det dyraste.
Jag är sämst, men ändå helt okej. ^^

Swichhhhhhhh!

Idag måste jag faktiskt skryta lite och säga att det går vansinnigt bra med plugget. Har dragit mig för de sista uppgifterna hur länge som helst. De handlar om alla lagar och det är bannemig inte lätt att kunna förstå och utläsa dem på ett bra sätt. Men idag tänkte jag, fuck it, det får gå som det går. Med den inställningen var det bara att läsa och skriva som ett litet bi. Känns helt underbart att det går framåt. Den 11:e ska ALLT vara klart plus att jag tydligen ska flytta in i nya lägenheten då. Börjar känna lite panik. Har 2-3 uppgifter kvar i denna kursen, 1 sluttenta i psykologin och 1 hel kurs som jag inte har börjat med ännu. Men men, vill man så kan man. Det underlättar väldigt när man har världens bästa kompisar som hjälper till med packning och flytt och allt det där. De är bäst, så enkelt är det! :)

Jag måste dessutom erkänna att efter flera veckors tjatandes på reklamen på spotify så har denna låt satt sig. Jag kan nu inte sluta lyssna på den och sitter och diggar med utav bara helvete. Jag är lättlurad. Är det inte reklamen på tv-shop så är det reklamen på spotify som påverkar mig. Det kan omöjligt bara vara jag som är så lättpåverkad. Eller?????


RSS 2.0