Bio ikväll!

Ikväll blir det till att gå på bio. Första gången jag går på bio här i Karlshamn trots att jag har bott här i snart 3 år. Anledningen är att det ska tydligen vara en jätteliten biograf. Jag tror iaf att det blir kalasbra, det är ju filmen som räknas trots allt.
Filmen vi ska se är Män som hatar kvinnor. Jag ser jättemycket framemot att se den. Älskade verkligen böckerna i den serien så jag är spänd som bara den..



När filmen är slut tror jag att vi drar hem till mig och dricker några glasvin. Om det inte blir att jag ska jobba såklart, har fortfarande inte hört något, så vi får la se vad som händer.

Mmmmm smmmmoooothiiee

Nu sitter jag här med en kaffe i ena handen och en smoothie i den andra. Ska snart pallra mig till skolan. Projektet börjar gå riktigt bra. Kanske ska lägga upp några av prototyperna här senare idag. Det kan ju vara kul eller något. .:)

Okej, jag erkänner. Mitt namn är Johanna och jag är töntigast i Karlshamn. Jag tittade på Camp Rock igår, den där disneyfilmen. Tror ni inte att jag har haft en låt på hjärnan sedan dess?! Klart jag har. Jag går och sjunger på den hela tiden. GAHHHH. Jag är sämst!!!


Hatar att vänta

Sitter här i skolan och väntar på att vårt handledningsmöte ska börja. Vi ska vara där halv och tiden går så galet långsamt. Vi kan inte göra så mycket mer innan vi har varit där. Han ska ju säga om vi ska köra på vår idé eller inte.
Klockan! Gå fortare nu tack!

Godmorgon allihop!

Det blev inte så mycket uppdatering igår. När jag kom hem kastade jag i mig lite mat, la mig på soffa, slog på Patrik 1.5, toksomnade. Självklart att man skulle toksomna på soffan. Men gud vad galet gott jag sov. Det är najjs!
Nu sitter jag här med en god banansmoothie och en kopp kaffe till frukost. Snart är det dags att bege sig till skolan. Vi ska två handledarmöten idag. Hoppas det går bra och att det vi har kommit på är bra, att vi får fortsätta med det och inte börja om. Hade varit väldigt trist om vi var tvugna att börja om. Nu när vi äntligen har kommit någon vart. Får hålla tummarna helt enkelt! :)

:(

Usch, nu blev det en riktig svacka här i pluggandet. Märkte hur hungrig och trött jag var. Kan inte sluta gäspa och fantisera om god mat. Kom hit och ge mig mat och en säng!!
Nej, det blir nog till att brassa till ica och köpa något gött och sen dra hem till sofan. :)

Just nu..

.... är det härlig pluggstund i skolan. Vi har nu äntligen kommit in i ett projektrum och sitter här och pluggar och fnissar. Vi är båda på "få-saker-och-ting-gjorda-humör" så vi jobbar på riktigt bra tycker jag. Vi börjar se resultat, det är najjs.



Pengar!

Idag fick vi pengar. Härligt! Fattar inte vad jag har gjort av pengarna denna månaden, men de försvann väldigt fort faktiskt. Så det är skönt att få nya. Ibland hatar jag bara verkligen att vara student. Det låter som mycket pengar när man hör 7800, men det är inte alls mycket efter att man betalt hyra, telefon, dator och skit. De har man inte mycket alls kvar faktiskt. Sjukt bittert. Men men, man är van vid att leva snålt så det brukar gå bra måste jag säga..

Hejdå!!!!

Hej feber, vad roligt att du kom och hälsade på. Du får gärna lämna mig nu, jag har tröttnat på dig.
Det känns som att jag har druckit på tok för mycket sprit och stått och slagit huvudet i väggen. Jättehärlig känsla verkligen, jippie. Nu får det gärna gå över. Du har haft ditt roliga nu feberjäkel! Vi ses någon annan gång, HEJDÅ!

Det var la på tiden...

.. att Viktoria och Daniel förlovade sig. Jag gillar hur lycklig Viktoria ser ut att vara när hon pratar i detta klippet. Härligt att se!


Aj i huvudet

Idag blev det lite sovmorgon. Vaknade vid halv 11 med världens huvudvärk och är jättesnorig och allt det där. Vill inte bli sjuk nu, det har jag inte tid med. Får hälla i mig C-vitaminer och sånt.
Nu bär det snart av till skolan för att träffa Therezia. Hoppas vi kan komma långt på projektet då de mesta ska vara klart på torsdag.
Måste nog käka lite nu så man kanske blir lite piggare på att jobba.

Jag kan inte hjälpa det...

... jag är en sucker för "gråta-åt-filmer", de ska helst vara lite tjejiga också. ^^
Dessa två filmer är sådana filmer jag kan se hur många gånger som helst och jag gråter precis lika mycket varje gång:

A walk to remember:


The notebook:


Båda dessa filmer är skrivna av min favoritförfattare, Nicholas Sparks. Jag älskar hur han skriver, det är så levande på något sätt. Underbart! Kanske är därför jag blir så gråtig av att se dessa "tjejfilmer" för att man har läst böckerna och allt det där.


Livet är en schlager

Var tvungen att se på Livet är en schlager ikväll, den är ju så söt. :)


Det är så fint när Candy darling går in till David och de säger detta:
-Om du fick leva om ditt liv, skulle du vara transa då?
-Om du fick leva om ditt liv, skulle du vara cp då?
-Ja, annars vore jag ju inte jag
-Det är just det, annars vore JAG inte jag

Det är ju så rätt, trots allt man har varit med om osv så skulle man ju inte vara den man är om man fick välja bort allt.
Man lär sig av allt som händer och det är allt sådant som formar en till att bli den man är.

Lycklig tjej!!!!

YAY! Ringde till chefen inom hemtjänsten innan idag för att kolla om det finns chans till att jobba där även denna sommaren och det tyckte hon lät som en jättebra idé! Så det blir att jag jobbar där i år igen. Ska bli så himla roligt. Jag saknar mina tanter! Speciellt min favorttant som ingen annan tyckte om, hon var min tjejja! :)
Gick även in och sa hej till personalen och de tyckte det var jätteroligt att jag kommer tillbaka. Jippie!
Kunde verkligen inte bli en bättre dag idag!
Jag är lycklig!!

Frukostmys!


Kaffe, macka och How I Met Your Mother.
Härlig morgon.
Men nu är det dags att göra sig iordning och kila ner till bussen.!

Vaken och pigg

Idag blir nog en konstig dag i skolan. Jag och Therezia skulle träffas klockan 10 för att förbereda inför vårt möte med handledaren klockan halv 12. Problemet nu är att hon är sjuk så det blir inte mycket till att planera något. Hon kommer nog på mötet och det är ju bra, då kan man iaf kanske ordbajsa lite på plats. Det blir nog kalasbra! =)
Idag är en skön dag. Nu när jag fick reda på att Therezia inte skulle till skolan tänkte jag att jag kunde sova ut och åka direkt till mötet. Men nu har jag varit vaken sedan halv 8 och jag är jättepigg och jätteglad. Sådana dagar är helt underbara!
Tror bannemig det blir dags att gå och göra lite kaffe och en macka nu.
Känns som att detta kommer bli en bra dag!

Göttigt

Jag är helt fast i serien, How I Met Your Mother. Jag har alltid tyckt att den var bra men nu följer jag den slaviskt. Så sjukt rolig serie^^


Helt slut, huvudet säger nej

Jag har kommit in i en period där jag inte riktigt fungerar. Antingen har jag en bra dag eller en riktigt dålig dag. Inget mellanting utan antingen är jag jätteglad eller så sitter jag bara hemma och gråter. Detta skit ska såklart påverka min sömn. Jag kan vara hur trött som helst när jag går och lägger mig, men så fort huvudet nuddar kudden så blir jag jättepigg och tankarna börjar snurra. Är det någon som har några bra tips på vad man kan göra innan man går och lägger sig? Hur gör jag för att få sömnen tillbaka?
Jag blir knäpp snart av att inte få sova ordentligt!!!


oj, oj, oj

Det blev en rätt konstig sändning men jag kan tänka mig att det var rätt underhållande att lyssna på.. Det var ungefär så att allt som kunde gå fel gick verkligen fel. Vi glömde stänga av miccarna när en låt spelade osv. Verkligen sådana big no-nos. Härligt! Men men, jag bjuder på den. Det var nog rätt så roligt att lyssna på som sagt.
Jag har iofs gjort värre saker i radion. I julas hade vi adventssändningar. Jag sitter där och pratar på, helt plötsligt flyger stolen jag sitter på bort. Resultatet av detta blir såklart att man hör en väldigt hög duns och ett härligt skrik. Den var fin att försöka förklara bort lite diskret. :)

Hit News

Ikväll är det dags för sändning igen. Det är hit news som står på tur, 20.00. Ska bli lika roligt som alltid.
Lyssna här.



Nej, nu är det dags att gå och baka en kaka jag tänkte ta med till viktor. Kaffe, kaka och sändning. Härlig söndag!!

Trist väder

Igår när jag kom hem från jobbet var det i princip snöstorm. Jag längtar väldigt mycket efter våren, men det var faktiskt väldigt mysigt med så mycket snö.
Det tråkiga är nu då att det mesta redan har töat bort. Det är bara slask ute. Jippie verkligen. Varför ska det alltid vara så här?! Jag blir tokig. Vill ha normalt väder!!!!!!

Jobbet

Jobbandet igår gick bra. Det var inte jättemycket att göra, men det var rätt skönt då jag verkligen var galet trött. Tiden gick rätt snabbt då det fanns en trubadur på plats. Han var verkligen härlig att lyssna på. Perfekt när man inte har mycket spel och bordet är tomt, då kan man sitta och digga med. Det gillar jag. :)

Jobba ikväll

Ikväll är det dags att jobba igen. Ska bli galet kul. Har inte jobbat på Loch Ness på flera månader. Det är så att man saknar stället lite. Har mest jobbat på Compagniet faktiskt så det ska bli skönt att jobba någonstans där det blir lite mer att göra.

Så titta gärna förbi Loch Ness och håll mig sällskap:)


Underbar fredag

Gårdagen var hur härlig som helst. Jag mötte upp Sofia i stan efter skolan och vi åkte hem till mig. Vi lagade god mat och tog ett glas vin direkt. Efter maten var det bara till att göra sig iordning och slå på 90-tals musiken. Tänk att det kan vara så roligt att lyssna på alla gamla godingar. Jag blir iaf väldigt party av att höra det.=)
Efter den göttiga förfesten bar det av till kåren. Jag hade faktiskt väldigt roligt där, roligare än vad jag brukar ha. Det var väldigt härlig stämning där. Sådant gillar vi! När kåren stängde gick vi vidare mot Harrys en stund. Där var det däremot inte så kul. Dålig musik och alldelles för mycket folk enligt min smak. Men jag var inte bitter för det. Satte mig och pratade med lite folk istället.
Det jag ville få sagt var att det var en bra kväll igår.:)

Hallå, hur party blir man inte av att höra denna? Nostalgi på hög nivå! YEAH!!


Googla

Detta tyckte jag iaf var lite kul utmaning^^
Googla ditt namn tex "johanna är" och ta sedan de 5 första meningarna.. :)

Johanna är 16.
Johanna är läraren som blev författare.
Johanna är tillbaka.
Johanna är bäst.
Johanna är ute och går med sina bebisar.

 

Ikväll

Ikväll verkar det bli vinmys med Sofia och sedan kåren! Ska bli hur mysigt som helst med en liten förfest med bara en nära vän och mycket vin. Jag ser galet mycket framemot kvällen faktiskt!! Jippie!!
Nu = systemet.!

Skoldag

Sitter här i skolan nu och har precis suttit och lyssnat på föreläsningar. Nu kommer snart en föreläsning. Härligt! :)

Imorse var dem hemma och la in den nya plastmattan. Det blev kalasfint. Äntligen ett golv utan hål!
Dagen började galet härligt idag. Jag och Olle gick upp lite tidigare och hade stor och lång frukost. Härligt. Det borde man göra varje dag. Det är en så bra start på dagen tycker jag!!  Det gillar vi!

Nej, om man kanske skulle ta tag i det där med skolan nu då....

Inget hål

Förresten, det börjar likna något i hallen nu. Det är inget hål längre, nu är det bara cement och spackel. Underbart! :) Skönt att slippa snubbla över ett hål. Imorgon kommer även plastmattan läggas. Härligt!
Så här ser vår fina hall ut nu, ser mer ut som en källare eller något:

Produktiv dag

Idag fick jag och Therezia faktiskt gjort väldigt mycket. Vi skulle göra en logga och en grafisk profil. Det var galet kul att sitta och skissa en massa för hand och inte behöva sitta framför datorn hela tiden. Jag känner mig mest krestiv när jag får använda papper och penna först. Det var galet längesedan man satt och lekte med tuschpennor. YAY!
Titta så duktiga vi såg ut att vara:




Jag var lycklig!!
Nu ska jag bara komma ihåg att ta mig papprena till skolan imorgon. Kom ihåg!!!!


Väntar

Nu sitter jag och väntar på att Therezia ska komma hit, vi har en del att plugga igen eftersom ingen av oss kunde plugga igår. Så det är lika bra att ta tag i det. Men som sagt, än så länge är det roligt att plugga då det var en evighet sedan jag hade något sådant att göra. Just nu gillar jag lite att ha press på mig, att ha en deadline.



Hål

De där golvgubbarna jag har tjatat om har äntligen kommit! Dock började de kvart i 7 imorse. Jätteroligt verkligen när man är tröttast i Karlshamn och tänkte sova ut. Det gick verkligen inte att sova vidare, de höll ju för sjutton på att knacka betong. Det lät som om de höll på bredvid mig i sängen ungefär.
Nu håller han iaf på att fylla igen hålet igen. Hoppas på att det håller denna gången då. :)

Trött i huvudet

Sändningen gick hur bra som helst. Det är galet kul att sitta och prata i radio verkligen. Funderar på att bli programledare själv, det hade varit kul. Måste skaffa en pc först bara, funkar inte på mac. Men det tål att tänkas på. :)

Nu är jag så trött så att ögonen går i kors. Tror det blir dags för sängen med de senaste greys anatomyavsnitten. Ja, så blir det!
Sov gott!!!

Kvällen är räddad

Nu var det dags att gå över till Viktor och fixa inför sändningen. Inte nog med att vi ska sända, jag ska även bli bjuden på mat. PLUS att han då även lagar den själv och har den klar när jag nu ska gå över. Det är vad jag skulle kalla vardagslyx. :)
Se till att lyssna nu... Soundicradio.com

Gött!

Hmm. Idag har jag suttit och varit helt inne i datorn hela dagen. Har pluggat, surfat runt och allt det där. Upptäckte precis nu då att jag inte har varit ute och rökt på hela dagen. Galet glad jag blev då.!:) Om man kan "glömma" bort det då borde man ju verkligen kunna sluta sedan när man bestämmer sig för det....? Hejjjja Johannaaaa!!! :D

Soundic 90´s

Ikväll klockan 20 får ni bannemig gå in på Soundics hemsida och lyssna på när jag och Viktor sänder. Ikväll är det härlig 90-talsmusik som gäller. Härligt till tusen! Så gå nu in och lyssna och bli härligt glad av den gamla musiken!


Hmmm..

Sjukt spännande att ett gammalt inlägg från 2007 helt plötsligt hamnade som att jag hade skrivit det idag. Det går inte heller att ta bort.:D Yay!

Work, work, work

Nu har man satt igång med jobbandet igen. Skönt att ha något att göra om dagarna. Vi är ett riktigt härligt gäng iår. Så jag trivs jäkligt bra..

Veckorna innan jag började jobba spenderade jag med Kim på hennes soffa med mängder av cola. Också najjs!! ;) hehe.. Men det håller nog inte i längden. :D

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Har varit värsta higtech och skaffat sådant där mobilt bredband. Det suger ju getbajs. Men ändå liksom:P

Om 6 dagar ska jag få träffa den där Viktor igen.. Ska blir riktigt kul och mysigt!!
Och om 9 dagar bär det av till Barcelona. Det ska bli underbart! Tycker att jag har gjort mig förtjänt av en resa faktiskt!:) Så jag är hur excited som helst!

Oj, nej nu börjar topchef igen... Sen är det girlylicious.. I like!!;) Har blivit lite beroende av serier sen jag flyttade till Kimpa;) hehe

Rädd

Vad är det som har hänt? Häromdagen när jag var i skolan gick vi igenom en uppgift som vi skulle göra och sedan redovisa inför klassen. Direkt när de sa att den skulle redovisa blev jag helt yr i huvudet, fick ingen luft och började skaka som bara den. Vad betyder det och varför kom det bara så? Okej, att man alltid har varit lite nervös inför att redovisa men man har gjort det och sen känt sig duktig. Men det går verkligen inte nu. Bara jag går fram mot tavlan så håller jag på att svimma osv. Vad sjutton gör jag åt detta? Jag vill ju inte heller ställa mig där framme för att sedan ramla ihop eller något liknande. Galet värre!! 

Jag vill ha en liten rackare under sängen!

Ohhh. Sitter och kollar på Nils Karlsson Pyssling nu. Gud vad många minnen man här från när man tittade på det. Jag blir helt varm inombords när jag ser det. 
Hur sött är det inte när Nils säger:
-Bertil, du är det bästa som har hänt mig.................... I hela mitt liv!
Ohh, jag är kär! 
Jag vill också kunna bli liten av att ta på en spik och säga Killevippen. Tänk vad härligt det hade varit! 
Tänk att man när man var liten var jätterädd för Tjoffsan, och när man nu tittar på det igen så kommer pirren i magen tillbaka. Det ska nog vara så, man ska vara lite smårädd för henne.. :) 


Underbart med en sådan namnskylt. Ge mig! 


Äntligen!!!

Nu var äntligen denna uppgift klar. Gud vad jag hade svårt att komma på vad jag skulle välja att skriva om. Men tillslut löste det sig och jag kom på det. Himla tur det. 
Tror ni golvgubben kom idag?! Nejdå, klart han inte gjorde det hade ju varit för bra för att vara sant! Undra hur länge kabo hade tänkt att det skulle sitta tejp på golvet:P Häärligt. 
Det har varit en härlig dag med mycket kaffe i trevligt sällskap av den där Therezia. 

Solen i ögonen

Härlig dag. Solen lyser och man får nästan en vårkänsla. Det är bannemig för varmt att ha jacka på sig när man sitter på balkongen. Blundar man så man inte ser snön så känns det som vår. UNDERBART! Sådana dagar blir man bara för glad på.
Idag blir en riktig pluggdag, Therezia kommer hit om en stund och vi ska plugga sönder oss. Ska bli skönt att ha något att göra, tror aldrig jag har varit så här glad över att ha massa skolarbete att ta tag i.:) 
Idag ska även någon golvgubbe komma och kolla på hålet i golvet. Ska bli spännande att se vad det är som är fel under golvmattan. Det vill jag allt se^^
Det blir en bra dag idag, det känner jag ända ner i tårna. 

Fy fan!!!!!!

Jag mår illa!!

Skola idag

Idag drog skolan igång igen. Det var faktiskt väldigt intressant föreläsning. Tror faktiskt nästan att det var första föreläsningen någonsin där jag inte satt och kollade på klockan hela tiden. Vi satt och kollade på olika grafiska profiler och olika reklamfilmer och satt och diskuterade kring det. Det är sånt här jag tycker är roligt. Nu jäklar ska skolan bli roligt igen. Det tycker jag faktiskt. 

Haha, fastnade för denna som visades. Underbar!! 



Lika bra som jag väntade mig

Helgen blev precis lika lyckad som jag hade hoppats på att den skulle bli. I fredags mötte jag upp Sofia i stan vid två och vi uträttade våra ärenden på systemet och ica. Sedan bar det av till Karlskrona. Där vankades det singstar, lekar, mys och sedan en utgång med många olika ställen och mycket dans. Hur mysigt som helst med en tjejfest med tjejer man inte känner så bra. Det är alltid roligt att träffa nytt folk.
Efter en göttig pizza med mycket sås var det dags att bege sig tillbaka mot karlshamn. Väl hemma igen blev det dags att laga mat och duka fint. Vi hade sedan mysig alla hjärtans dagmiddag jag, Sofia, Lisa och Olle. Alltid härligt med en god middag med härliga vänner! Sedan blev det 90-talsmusik, melodifestivalen, spel och sedan utgång även denna dag. 
Jag har haft helt galet kul. Det kommer garanterat snart göras om!

Hallå, hur galet underbart är det inte att sitta och förfesta till sådana här gamla dängor:



Härlig morgonmusik

Jag har som vana att använda någon låt av Jack Johnson som alarm. Jag tycker det är så vårig och glad musik. 
Idag är en helt underbar dag. Vaknade av en härlig låt, öppnade ögonen och fick solen i ögonen. Det kändes som en varm och härlig vårdag. Den känslan kommer jag leva på heeeela dagen! Detta kommer bli en bra dag, jag känner det ändå ner i tårna. 



13

Idag är en bra dag. Idag händer en massa bra saker. Borde man vara nervös att allt går åt helvete eftersom det är fredagen den 13:e? Nääää. Jag tror mer att fredagen den 13:e är min lyckodag. Japp, så måste det vara. 

Deprimerande väder

Ja, det tycker jag faktiskt att det är. Man går ut på balkongen, sätter sig ner med en kopp kaffe i handen och ser detta:


Visst att det är mysigt med snö. Men då ska det bannemig vara kramsnö och inte någon slags tö-snö. Ge mig väder man blir glad av!!!!!! 

Schulmans

Jag läste detta inlägg i Calle Schulmans blogg. Stämmer det? Till en viss del kan jag faktiskt, tyvärr känna igen mig. =)

1000apor.se

Planen idag

Idag är planen att börja strukturera upp presentationerna på Soundic. Det är sjukt svårt då jag inte har fått tillräckligt med information om personerna. Men men, det ska nog gå att pussla ihop något. Kattis kommer hit lite senare och ska hjälpa till, så ihop ska vi nog kunna få ihop något helt otroligt.^^ 
Egentligen tycker jag det är galet roligt att skriva olika presentationer om folk, men det är galet svårt när man bara har sett personerna på bild och kunnat ställa några frågor via mail. Det är mycket lättare att hitta något att skriva när man har träffat personen. Men men, det blir vad det blir.:) 

Gå in och lyssna förresten! www.soundicradio.com 

Gratisbio

Upptäckte igår när posten kom att jag var medlem i Gratisbio. Det var rätt roligt att inse med tanke på att jag fick en gratis biobiljett. Man kan även samla fler poäng och få hem presentkort eller andra häftiga saker. Gå med vettja! Klicka på länken nedan:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=141391

Självklart så krånglar blogg.se så det går inte att göra det till en länk just nu. Klistra in det istället:)  GÖRT!

Underbart

Just nu sitter jag och lyssnar på en massa Winnerbäcklåtar. När jag var yngre lyssnade jag knappt på något annat än just Winnerbäck. Det är helt galet hur varm man blir inombords när man lyssnar på det nu, det är så många minnen. Både bra och dåliga självklart. Jag har varit och sett honom live hur många gånger som helst och man blir alltid lika glad. Han är så äkta och kan verkligen förmedla en känsla. Det gillar jag till tusen! 
Sitter och lyssnar på hans nya skiva nu och hallå, man kan ju inget annat än att bli totalt nerkärad i Miss Li! Hennes röst är så galet underbar. Deras röster ihop är så sjukt behagliga för öronen så jag vet inte vart jag ska ta vägen:) 


Mumma för öronen!! :)

Fika-dag

Dagen idag har varit väldigt mysig, den har gått galet fort och det gillar jag:)
Det blev en härlig 4-timmarsfika med den här bruden:


Helt galet vad tiden går fort när man sitter och har kafferep med härligt sällskap. Vi satt och var bittra över alla puckon på jobbet och planerade helgen som ska bli den bästa i världshistorien! :D Kan inte bli mycket bättre faktiskt... 

Jippie

Jag hittade faktiskt på något att göra igår. Jag, Viktor, Kim och Dennis drog iväg och bowlade. Det var verkligen hur kul som helst, det är inte varje dag man hittar på något. Det brukar mest vara att man sitter hos någon och pimplar kaffe annars. 
Dennis vann, Viktor kom tvåa, jag och Kim kom på delad sista plats. Jag är nöjd sålänge jag inte kom helt sist:D 

Nu sitter jag och väntar på att gosSofia ska komma på fika. Snart dags att sätta på lite kaffe. Ska bli massa mys! 

The boy in the striped pyjamas


Så sjukt gripande film. Bered er på att sitta med hakan nere vid knäna. Se den!! 

Attans bubblans

Idag var planen att vi skulle gå och träna. Men passet vi skulle gå på var redan fullt! Det måste helt plötsligt ha blivit jättepopulärt. Galet! Tycker det är så surt när man äntligen är galet peppad på att ta tag i sitt liv. Jag hade iofs kunnat gå och gymma istället, men det är ju så oerhört tråkigt. Nej, livet är hårt. :P 
Nu jäklar ska jag hitta på något annat att göra istället! YAY!!!!!! 


SOMMAR!

Satt och kollade på lite bilder. Gud vad jag längtar efter sommaren. Hur underbart ser inte detta ut liksom?


Barca med Viktor och hans killgäng. 


Hallå, jag vill bli så brun (röd) igen NU NU NU!!


Såhär kul kan man bara ha på sommaren!


Tänk när sommaren kommer och man kan sitta ute på kullen hela dagarna/nätterna utan att frysa!


Just denna bilden är tagen innan folk lurade iväg mig till en lokal där alla jag kände var för att överraska mig med en stor födelsedgsfest!


Man kan även ha sådan tur att man helt plötsligt ser en elefant i vägga. Även sådant händer BARA på sommaren!

GE MIG SOMMAR NU! 

Tönt-lista

Kände nu när jag satt här och hade galet tråkigt att jag var tvungen att stjäla en lista av Jennie och fylla i!! 

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Jajämänsan
2. Är du lycklig? Yes box, äääntligen!! =)
3. Är du uttråkad? Varför skulle jag annars sitta med denna lista? :P
4. Är du ledsen? Oh nej
5. Är du italienare? Inte det minsta
6. Är du cool? Coolast
7. Är du från Irland? Nej, nej, nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nope, skilda som bara den=)

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, jag är en sucker för sådant 
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja, tyvärr. Men inte på ett bra tag:)
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ehhhh... jaaa
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Antagligen
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Räknas det om man pussar sin tjejkompis på en fest? 
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hur ska jag veta det? Den är ju hemlig:P
7. Är du kär? Inte det minsta
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Klart jag vill

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar? Bilddagboken
2. Hår eller ögon? Hår, helt klart
3. Katter eller hundar? Hundar är bäst!
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Oj, den var bannemig klurig... Båda?
5. Coca-Cola eller Pepsi? Cola såklart
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Hmmm... Varannan kväll kanske.. ?:)
7. Pengar eller lycka? Lycka, hade iofs inte blivit ledsen om jag fick massa pengar:P
8. Dag eller natt? Natt
9. Msn eller mobil? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Inte vad jag kan komma ihåg
2. Brutit nåt? Nej, pysslar inte med sådant:P
3. Gjort nåt du ångrar? Klart man har, men gjort är gjort
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Mmmm.. 
6. Ätit en hel tårta? Nej, men just nu hade det varit gott^^ 
7. Gjort bort dig offentligt? Minst tusen miljarder gånger
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?  Just nu? Nej. Någon gång tidigare? Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, när vår stora Newfoundlandshund Frasse dog
10. Velat försvinna? Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: Till underbara Lisa
2. Telefonsamtalet du fick: Jenny, min chef
3. Personen du var med: Kim 
4. Roligaste grejen som hänt: Personalfesten i Jönköping
5. Du skrev till på myspace: Jag pysslar inte med myspace
6. Du kommenterade: En bild på Cliff! 
7. Du tillbringade natten med: Men min Lisafisa
8. Du kramade: Sofia när hon kom hit helt spontant för att säga tjenamoss

Tjejfest snart!

På fredag smäller det! Då är det tjejfest med jobbet. Det kan ju inte bli mer än perfekt! Alla killar jobbar och vi tjejer festar loss. Det blir singstar, champagne, sällskapsspel, mys och utgång. Det bästa av allt är att detta händer i Karlskrona och INTE i Karlshamn. Grejt att komma ifrån lilla Karlshamn igen. Tänk att vi ska gå ut någonstans där de faktiskt stänger klockan 3!!!! Hihi


Bild från årsfesten i Jönköping i slutet på januari! 

Jag måste bli bättre

Jag måste bli bättre på det där med sömn. Sista tiden har det inte alls gått bra med sömnen. Det har lite blivit så när jag inte behöver vara i skolan, man har liksom inget att kämpa för då. 
Igår tänkte jag vara duktig och jag gick och la mig vid 21, självklart somnade jag inte förrän efter 03. Jippie! Hur ska man göra när man lägger sig? Hur ska man göra så att tankarna slutar snurra så fort man lägger huvudet på kudden?!


Jobbhelg

Denna helgen jobbar jag både fredag och lördag. Första helgen efter sjukskrivningen. Var galet nervös igår när jag körde till Compagniet, men satan vad bra det gick och det var galet roligt! Så nu ser jag verkligen framemot att jobba ikväll också. Efter jobbet har jag lovat att titta inom sofia och kaj som har inflyttningsfest. Galet spännande kväll jag har framför mig!:) TJOHO!



Studentfest igen

Då var det äntligen dags för mig att få tummen ur och dra iväg på en göttig studentfest igen. Jag och Sofia kom igår kväll fram till att vi var tvungna att åka och ha lite roligt. Man ruttnar ju i denna smörstad! Jag tror det blir kalaskul! Hallå, vilken studentfest har jag inte haft roligt på! Sen blev jag helt galet glad när jag såg att världens-bästa-Jennie skulle med! JIPPIE! 

Sucker

Jag måste erkänna. Jag är en riktig sucker för härliga Top Model. Det finns inget bättre än att sitta och titta på alla intriger. Ett hus fullt av tjejer då blir det drama som bara den. Jag har nog aldrig insett hur mycket problem tjejer kan ha med varandra. Jag är sjukt glad att jag inte bor med en massa andra tjejer, galet jobbigt. Hade ju dock inte varit fel att  bo i den lyan de har och alltid åka lyxiga bilar och allt det där.. Hmmm, det tål att tänkas på.... 



RSS 2.0