Det blir bara värre och värre

Igår kliade något enormt i fingrarna och jag kunde inte hålla mig! Jag, Alexandra och Tobias började julpynta lite lätt här hemma. Sen helt plötsligt var alla julsaker uppe, ooops! :) Det är jättemysigt att sitta och plugga bland massa julsaker. Jag är nöjd!!




Lät du henne komma närmre

Tycker denna låten är så galet fin, älskar Melissa Horns röst. Mums för öron!




Bland tomtar och troll

När vi var på EKO igår så var jag tvungen att köpa julgardiner. Det fanns så många att välja mellan, jag hade rätt stor beslutsångest om man säger så. Men när de ropar ut i högtalarna att de stänger om 10 minuter så var det ett snabbt val. Kan de inte alltid ropa upp något sådant? Hade varit toppen! De kan ju säga sedan när man har valt att de bara skoja, helt okej med mig!
Nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag var tvungen att stryka dem och sätta upp dem. Så nu sitter jag här och njuter av tomtar och snöflingor. Kan nog bannemig inte bli bättre!!! Jag gillart!!!



Strålande jul!

Okej, idag har jag varit lite duktig iaf. Jag har äntligen lyckats få tag i min handledare. Det var bannemig inte det lättaste, jag har ringt och mailat en massa. Så nu har jag lyckats boka in ett möte på torsdag så jag kan få veta vad som händer nu. Oh, jag fick även en underbar nyhet. Jag måste helt plötsligt ut på praktik (det behövde jag inte innan då jag har har jobbat med det innan) och jag måste vara ute i fyra veckor. Kul att jag behöver göra det nu när jag börjar en helt ny kurs. Tack för att ni tänkte på det i tid era söta små nollor!! Nej, jag är inte bitter. ;)

Men men, nu ska jag sluta klaga och komma till det roliga. Idag ska jag och Alex ge oss ut till EKO och leta julpynt. Det riktigt pirrar i min magen, det kommer bli hur underbart som helst! Jag vill hitta en massa rosa och svarta julsaker, det hade passat mig perfekt. Jag vet inte hur många gånger jag har tittat på denna gran som finns på RUSTA:

Den är jättejätterosa, precis som jag vill ha den. Tänk er den med massa svarta och silvriga kulor och glitter. Hade inte det blivit fräsigt??

Jag tycker iaf det hade varit jättefint. Men då är ju bara problemet att den är sjukt stor! Vad ska jag prioritera bort? Sängen? Soffan? Tv:n? Helt okej, bara jag har en rosa gran. :) Nej, nu får jag nog sluta sitta och drömma och faktiskt käka lite innan det är dags att bege sig.!

Fribiljett mot himlen



Och nu då?

Jaha, vad gör jag nu då? Sitter och väntar och väntar på att jag ska få tillbaka uppgifterna jag har lämnat in eller få material så jag kan starta nästa kurs. Hatar att bara sitta och vänta och inte ha något att göra när jag är så van vid att plugga arslet av mig. Jag är aningen frustrerad. Vad gör man när man helt plötsligt har massa tid över?

Surprise, surprise!!!!!!

Igår hade vi en jättelyckad överraskningsfest för Therezia. När hon kom upp hit och öppnade dörren så föll det ut massa ballonger på henne och sen stod vi alla där och skrek och sjöng. Jättelyckat och jättekul! Det blev sedan massa dricka, singstar och fyllespel innan vi drog vidare till harrys. Även där hade vi riktigt roligt, vi svängde våra lurviga som bara den. Kunde bannemig inte bli en bättre kväll! Jag gillart!! Självklart glömde jag bort att ta massa bilder. Jag hittade iaf en bild på en av våra fina tårtor:

Den var mumsig som bara den. :)

Nu sitter jag och väntar på att Alexandra ska komma hit, det är ju dags för finalen i ensam mamma söker. Av någon anledning har vi börjat följa det slaviskt och då är det ju helt klart ett måste att se sista avsnittet. Oj, nu är det dags att gå till tv:n! Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag har!!

Lördag!

Just nu ligger jag kvar i sängen och glor lite på tv. Det är det jag älskar med helger, man får ligga kvar i sängen så länge man vill. Kanske borde gå upp snart, ska dra och handla lite och fixa inför ikväll och sånt. Idagl fyller nämnligen världens bästa Therezia år och det ska självklart firas! Kommer bli massa mys!
Nej, nu får jag sluta babbla och ta på mig lite kläder tror jag bannemig^_^

Grattis bejbi!! Ikväll ska vi bannemig fira ordentligt, du och jag!! <3

GLADASTE TJEJEN I VÄRLDEN!!!

Ohhh, jag är så himla glad!! Håller nu på med den absolut sista uppgiften i kursen. Det är så skönt! Jag är så avslappnad så jag känner att jag kan börja gråta för vad som helst. Skönt att man inte är en sådan töntigt känslig tjej va?! Äsch, vad gör man! Jag är töntig, känslig, tjejig och stolt över det!! Så det så, sug på den!! :)
Det verkar bli en bra fredag, här är städat och kursen är snart klar. Jag gillart!! Ikväll ska jag för första gången på länge inte festa eller jobba. Jag ska bara ta det lugnt, spela lite spel och glo på idol med Tobias. Låter som en skön fredag! Kan inte minnas sist jag tog det lugnt på en fredag eller lördag. Undra om det kanske betyder att det är dags?! =)

Vad är det för fel på folk?!

"Samtidigt bör tilläggas att jag aldrig mått så bra både fysiskt och psykiskt som när jag dricker min egen urin.
Under dessa två år så har jag bl a fastat på urin, gjort massage med gammal urin, m m. Det är svårt att tro till hur många saker man kan använda sig av sin urin!"

Men fyyyyyyyyy!


Urinpuffar?

Jag känner att jag är alldeles för trött och omogen för att sitta och skriva om kiss och bajs. :P Googlade precis ordet urin och fick upp detta: "min fråga är: Varför luktar mitt urin kalaspuffar ibland?". Jag dog av skratt! Jag klickade mig in och läste allt, det står: "Jag har med jämna mellanrum noterat en söt doft under mina toalettbesök. Det konstiga är inte att det doftar sött utan att det luktar exakt som kalaspuffar gör.
Jag har googlat efter varför det är så, men har bara hittat mängder av diskussioner kring ämnet. Det finns tydligen fler än jag som har denna "egenskap". Mitt kön ger mig friheten att utesluta graviditet som anledning. Så min fråga är: Varför luktar mitt urin kalaspuffar ibland?"

Är det bara jag som aldrig har känt att mitt kiss luktar kalaspuffar?! Fattar ingenting ^_^


Juuuuuuul!!

Okej, nu kunde jag inte hålla mig längre. Nu sitter jag och pluggar och lyssnar på JULMUSIK. Jag vill så gärna börja julpynta, så då tyckte jag att det var en bra kompromiss att jag får börja lyssna på julmusik. :)
Jag älskar julen över allt annat. Det är så otroligt mysigt med allt pynt, tända ljus och allt det där! Ge mig jul nu, nu, nu!!!!!!!


Så söööt! Tror det är dags att börja titta på sunes jul snart!! Mums!

Segpotta

Oj, vad dagarna har gått fort. Idag är i princip den enda dagen jag har haft tid att sätta mig ner och chilla lite vid datorn. Men jag har iaf haft en härlig helg blandat med fest, jobb och möten. Precis lagom ansträngande. ^_^

Just nu sitter jag här och pluggar lite. Tänkte att det var dags att bli lite duktig. Inte för att detta kapitel är så jäkla roligt, sitter och skriver en massa om mun- och tandsjukdomar. Kul verkligen. Jag som hatar tandläkare och allt, vill inte veta sånt här. Livet är hårt. :)

Oh, vad mysigt. Mums!

RSS 2.0