Party party

Upptäckte precis att jag behövde rensa minnet i telefonen lite så jag raderade lite bilder. Innan de raderas så måste de ju upp här. Hittade lite olika bilder från olika fester, så varför inte ett litet bildregn? :)


"Hallelujah, hallelujah, hallelujah!!!!!!"


Manlig kärlek när den är som finast.




Jag hoppas vi spelar något spel här eller något, för förlåt, men den ställningen ser inte så normal ut.






Mina fiskar är skönast att sov på, fråga ALLA! ^^


Fantastiskt.

Jag gick igenom mina gamla mail och hittade ett mail som jag garvade rätt gött åt. En kompis till mig ville inte att jag skulle förlora min oskuld, därför fick jag detta mailet:

"Men, men.


Jo...

Jag tycker.....Att även om du inte uppför dig så,och är mogen för din ålder så är du ändå bara femton. För fyra månader sedan fick du inte ens ha sex i lagen ögon. (förlåt jag gillar att använda det uttrycket). Jag är såååå glad för din skull och för Tommy’s, men jag tycker du borde tänka dig för lite. Det är inte för att vara osjyst som jag säger det. Din kropp har inte ens hunnit utvecklats klart än vet du... Jag vet att
du ändå inte kommer lyssna, (inte tommy heller antagligen) För du är ju så envis..=)...
men jag tycker ändå att du borde vänta lite. Det låter inte som om du är redo än. Men vad vet jag. Jag borde egentligen inte lägga mig i, men jag bryr mig om dig, om er båda två. Om ni verkligen älskar varandra så gör det inget om ni väntar lite till...eller? Tänk dig för innan nästa helg, det är det ända jag ber om.

Älskar dig / ...."

Tycker det är underbart när man hittar gamla mail och får sig ett gott skratt. Kan inte fatta att det var 8 år sedan man var 15. Det är helt sjukt vad tiden går!!!


FREDAG!

Nu är det äntligen fredag vilket betyder att jag ska fira lägenheten. Vinet är öppnat och nu åker ansiktet på.^^
SKÅL!

Det håller i sig!

Lyckoruset håller i sig, det vill inte släppa taget. Skitbra! Torsdagen verkar bli en riktigt bra dag. Jag har precis skivit klart en uppsats och lämnat in den (kan vara den sämsta jag någonsin har skrivit, men den är inlämnad iaf^^) Om någon timme ska jag pallra mig in till stan för att titta på lägenheten en gång till och sedan ska jag go bananas på systemet. Eftersom jag har fått lägenhet så krävs det skumpa, det måste vara lag på det tror jag! Mums, bra lag!!

Wiiieee, fick precis reda på att världens bästa Jennie kommer och partajjar imorgon. Kan ju inte bli bättre! Har saknat henne, det var sjukt längesedan vi träffades. Var tvungen att sno en bild på oss från hennes blogg.

Det är helt sjukt vad snygga och normala vi är. Jag gillart!

Lyckorus!!

Igår var jag och kollade på en lägenhet som var helt underbart. Verkligen drömlägenheten. Den hade till och med lila och rosa väggar, det om något är ju jag!! Hon sa att jag skulle ringa idag på morgonen, det gjorde jag. Jag var skitnervös när jag ringde. Men till slut sa hon:
-SLUTA VARA SÅ NERVÖS JOHANNA, LÄGENHETEN ÄR DIN!!!!!
Jag kan inte fatta det, jag är så glad så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Om 2 veckor flyttar jag till världens bästa lägenhet, mitt inne i stan. Kan det bli bättre? Jag tror inte det :P

Bra jobbat Johanna!

I kursen jag håller på med måste man läsa David Legas bok "när inte armarna räcker till". Jag beställde den förra veckan och var sinnessjukt bitter över att behöva läsa den. Inte det att den inte verkade bra, men det skulle ju ta sådan galen tid! Igår fick jag hem boken, vid 23-tiden började jag läsa den och fastnade. Vid 01-tiden hade jag läst ut hela boken. Det tog ju faktiskt inte så galet lång tid om man säger så. Den var riktigt, riktigt bra. Den var inte tragisk. Den var upplyftande med fruktansvärt mycket humor. Läs den hörrni!



Pirr i magen

Nu sitter jag här med min nya kurs, rehabilitering och habilitering. Den är väl helt okej, det är väl inte riktigt det som intresserar mig. Men hey, det är ingen praktik och inga tentor så jag kan faktiskt inte klaga! :)
Tog en liten paus och fastnade för sådana låtar man lyssnade på när man var riktigt liten. Ni vet sådana låtar man kunde sitta och pumpa hur länge som helst när man var sådär galet kär i någon eller kände att livet var orättvist. Det är sjukt hur man riktigt kan känna samma känsla som man kände när man satt där typ 12 år gammal. Hoppas man är lite klokare nu tio år senare.! ^^

Jag var helt totalt såld på Westlife när jag var mini-johanna. Detta var den låt jag satt och pumpade utav bara helvete när jag träffade min "första kärlek" på mellanstadiet.


Denna låten var med på någon sådan absolute love-skiva. Jag var helt nerkärad i Jamie Walters, han spelade ju Ray i Beverly Hills. Jag tyckte han var så cool. Han var ju både skådespelare OCH artist. Wow!!


Den här låten kommer jag ihåg att jag och mamma hade på kasettband. Vi spelade den varje gång jag skulle på konståkning. Hela vägen dit och hela vägen hem. Det var verkligen vår låt, big time!


Nu har jag hur många bra känslor som helst i kroppen! Det är så det ska vara! Wieeee

Död men nu levande igen.

Senaste tiden har jag varit mer död än levande. Jag blev sjuk, fick magkatarr, pluggade och jobbade en massa. Men nu är jag back in the game igen! Batterierna är mer laddade än någonsin. Sjukt bra det där faktiskt!
Helgen har jag spenderat bakom black jack-bordet på harrys. Jag älskar verkligen att jobba där så jag har haft en galet trevlig helg!
Kanske att det är dags att hoppa i säng så jag kommer upp imorgon och kan ta tag i mitt liv! Ja, jag ska bannemig lägga mig och se på scrubs och sex and the city.



Haha, skrattar lika mycket varje gång åt dessa klipp. ^_^

Dont't Stand So Close To Me

Jag är helt nerkärad i serien Glee och framförallt i denna låten. Jag kan inte sluta lyssna på den. Mums för både öron och ögon!

Vad hände?

Vaknade för typ en halvtimme sedan och min första tanke var. Johanna, din jävla människa, ta tag i ditt liv och ta en långpromenad innan du börjar med plugg och resten av dagen. Ja, det är väl bara att lyda då. Hörs sen, ska ju tydligen ut nu.

Är man snål så är man!

Jag har alltid varit avundsjuk på alla som har ett sådant laptopstöd från Ikea, ni vet ett sådant som gör att man smidigt kan sitta med datorn i knät. Är man snål så hittar man en egen lösning!

En sådan här betalar folk 149 riksdaler för att använda hemma i soffan.


Allt som behövs för att fixa det helt gratis är att ha ett monopol eller annat spel. Funkar precis lika bra. Plus att det är rätt spexigt att sitta och titta på ett monopolspel istället för en tråkig svart bräda.
Jag är galet nöjd!!

Johanna - Etik och livsfrågor, 1-0

Nu har jag precis lämnat in de två sista uppgifterna i kursen Etik och livsfrågor. Känns så jäkla skönt. Ännu en kurs ur världen. Det börjar kännas som att jag kommer hinna bli klar innan den 11 juni. Känns riktigt bra det här. Nu jäklar ska jag börja med en ny kurs så jag kan känna mig lite duktig såhär på söndagskvällen! Wiieee, vad livet är roligt ibland!!!

Oh happy day!

Öppnade precis mailen och såg att jag hade fått lönespecen. Blev så glad av att se den så jag höll på att ramla av stolen. Jag brukar få ut runt 2000 på en bra månad. Denna månaden hade jag helt glömt bort att det var dags för semesterersättning också. Rätt så trevlig överraskning faktiskt!

4661 spänn får jag ut denna gången istället. Helt okej! Tycker man borde få sådana trevliga överraskningar lite oftare! :)


Myskväll med brudarna

Nu har mina söta små brudar precis åkt hem. V hade en helkväll med skvaller, kaffe, pastasallad, kortspel och film. Perfekt lördag! Filmen vi valde att se var Dante's Peak som gick på trean. Jag har sett den tusen gånger och jag tycker alltid att den är lika bra. Det var riktigt skönt att ha en lördag som inte bestod av jobb eller fest. Känns som att det var en evighet sedan, så nu var det bannemig på tiden. Nu tänkte jag försöka plugga undan lite och sedan lägga mig och se på mer film. Jag gillar läget!!

Dante's Peak:


Dålig ciggstart på dagen!!

När jag vaknade imorse insåg jag att jag inte hade en enda cigg kvar i lägenheten. Blev helt galen och ringde Amanda som sa att jag kunde komma hem till henne och sno hennes sista. Det är kärlek det! När jag väl kom hit tände vi ciggen, när Amanda tog ett bloss tappade hon självklart ut ciggen från fönstret. Det var det det. Ett halvt bloss senare och jag är fortfarande galet röksugen. Jag sitter och väntar på att hon ska bli klar så vi kan gå ut och köpa 1000 cigg. ^^


Sötare reklam finns nog inte!!

Jag dör lite varje gång jag ser denna på tv. Den är ju så otroligt söt. Jag vill ha ALLA bebisar. Ge mig! :)


Slagen hjälte

Idag är jag galet trött. Känner mig som 3 år och vill bara kryppa upp i någons famn och bli pillad i håret. Amanda kommer hit med vin sen, får nog testa att krypa upp i hennes famn och se vad som händer. Antingen får jag en smäll eller lite kärlek. Spännande!!
Igår ringde min chef och helt plötsligt stod jag på Harrys och jobbade. Jag hade en riktigt rolig kväll. De har ställt upp black jack-bordet i nattklubben, plus att de har gjort om hela nattklubben. Det var riktigt mycket, härligt folk så jag trivdes som bara den.
Nu måste jag bannemig få tummen ur och skriva en uppsats innan Amanda kommer och serverar vin. Jag vill ha vin NU! plugg, plugg, vin, vin, vin!

Jag vann!

Kom på att man kan ju slå två flugor i en smäll. Sitter på balkongen med kaffe, cigg OCH datorn i knät och skriver på uppsatsen. Det är ju perfekt väder ute. Nu blev jag på mycket bättre humör! Win! :)


Ont i magen

Wiie, nu går det framåt. Har bara en punkt kvar på uppgiften. Satan vad gött det känns att ha kommit så långt. Det är sista uppgiften i psykologin, har "bara" en tenta kvar på kursen också.

Idag är det exakt 1 månad kvar till alla kurser ska vara klara inför sommaren. Jag hoppas verkligen att jag fixar det. Efter psykologin har jag 2 kurser kvar som jag inte ens har börjat på ännu. Det blir till att plugga arslet av sig helt enkelt. Usch, får ont i magen bara av att tänka på det. Nej, nu tänker jag förneka att det finns ett problem och sätta mig på balkongen med kaffe och en cigg. Det är nog lika bra.

Life sucks

Jag spyr på denna förbannade jävla uppgiften snart. När jag började med den så tänkte jag att det skulle vara spännande och inte speciellt svårt. Tji fick jag! Den är kanonsvår och den var betydligt längre än vad jag trodde. Allt som allt består den av 15 punkter. Jag har spenderat hela dagen med att skriva de 2 lättaste punkterna och jag är redan uppe i 2 sidor ren text. Detta kommer ju för fasen ta hela natten, eller kanske hela året! Skjut mig nu snälla!

Måndag igen

Ja, okej, jag ska sluta tjata om mitt förbannade pärlande. Jag har gått från 23 år till 3 år på bara några dagar, helt fantastiskt. Innan jag sluta tjatar om detta i varje inlägg så måste jag ju visa hur det ser ut på min vägg nu. Mitt mål är att fylla hela väggen, än så länge är det bara en liten, liten del. Vad synd, då måste jag ju pärla mer;)

Jag älskar att jag lyckades göra hörlurar, spader och klöver. Jag gillart!


Eftersom Pippi och en ambulans inte är lika coolt som cupcakes, körsbär och allt det andra så fick de sitta en bit ifrån. Jag var ju tvungen att sätta upp dem. Har jag lagt ner tid på att både göra en Pippi och en ambulans så måste de ju upp på väggen. Varför gjorde jag pippi??

Statement of the day...

... När jag blir stor ska jag uppfinna en pärlsorterare.

Hårt liv i pärlfabriken

Nu har jag ont i hela kroppen efter att ha suttit och pärlat i en mindre charmig ställning på golvet. Jag måste visa det jag gillar mest att gjorde. Jag gjorde en ambulans! Hur häftigt som helst ju! Den ska jag ha med mig när jag kommer ut i arbetslivet.


Nej, nu får jag sluta vara 3 år och pärla. Det är dags att göra sig iordning inför kvällens jobbpass på mingel. Jag ser framemot att jobba, men jag hade hellre suttit här och luktat?? på mina pärlor! :/

Pärlbesatt!

Jag och Amanda sket fullständigt i att vara duktiga och plugga. Istället gick vi loss på pärlor och pärlplattor, hur underbart som helst och det blir ju galet fint!! Wieeee! :D
Såhär långt har jag kommit hittils:

En cupcake och en tuggummi-maskin. Nu jäklar ska det pärlas mer!!

Nan's song

Jag jobbade på Harrys igår och de hade då tagit en jätteduktig trubadur. Det var trevligt och kul att titta på. Han spelade en låt som jag aldrig har hört förr men som jag fastnade för direkt. Det var en låt av Robbie Williams, Nan's song heter den. Jag har lyssnat på den 1000,0000 gånger idag och jag älskar den mer och mer. Texten är helt sjukt fin. Lyssna på den!



"You said when you'd die that you'd walk with me every day
And I'd start to cry and say please don't talk that way
With the blink of an eye the Lord came and asked you to meet
You went to a better place but He stole you away from me"


List-säng-häng

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och tänkte därför att jag kunde fördriva tiden med att fylla i en sådan där lista. Bara för att alla andra gör det. Grupptryck for the win!

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Stressad men sjukt glad. :)
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Mycket, jag är en kräsen tjej. Men framförallt inte ärtor och konstig choklad, bara mjölkchoklad.
Musik just nu: Backyard Babies & Orup. Den bästa blandningen ^_^
Vad sa du senast: Hejdå allihopa.
Sommarplaner: Jobba, jobba, jobba och dricka somriga drinkar!
Fisk eller badkruka: Är det inomhus så fisk, utomhus är jag helt klart badkruka. Är galet rädd för vatten så det blir inte många dopp i det okända vattnet.
Saft eller alkohol: Saft till vardags, alkohol till fest. Bra svar va? ;)
Hur många kuddar sover du med: 9
Favoritväder: Soligt, soligt, soligt! Hit med solen!
Morgon- eller nattmänniska: Jag är en riktig nattmänniska. Jag försöker dock bli en morgonmänniska, men det är hårt.
Sparare eller slösare: Sparare OCH slösare
Bästa film: Oj, inte en chans att jag bara kan välja en! Sorry
Tror på liv på andra planeter: Det finns säkert... någonstans
Kommer du ihåg din första kärlek: Självklart
Älskar du henne/honom fortfarande: Klart han har en speciellt plats i hjärtat
Har du några homosexuella vänner: Att jag har
Tror du på mirakel: Inte en chans
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Det är det säkert
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Haha, det får nog andra svara på. :)
Ser du på kärleken som ett misstag: What? ehh, nej?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 - 3
Bio eller promenad: Det beror ju helt på vad man känner för för stunden.
Är du kittlig: Nej, faktiskt inte. Känns rätt gött faktiskt.
Stjärntecken? Jungfru
Rädd för insekter? Nej, inte direkt.
Äckligaste insekten: Stora spindlar
Bästa bok? Mumintrollen?
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Stanna tiden
Vad vill du jobba som? Sjuksköterska
Chips, morötter eller godis? Chips
Pizza eller hamburgare? Hamburgare på MAX
Skriver du dagbok? Nope
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Inte fler piercingar. Men fler tatueringar är planen, vet inte riktigt var än bara. Men fler kommer. :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Städat. Får panik när det är stökigt (trots att det är det rätt så ofta)
Gungar du på stolen? Alltid! :)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Usch, ingen aning.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger
Är du rädd för blod? Nej, inte det minsta
Saltar du på maten? Inte så ofta
Gillar du att sjunga? Vem gör inte det?
Anser du att du är stark? Beror väl på. ^_^
Brukar du sola? Min balkong är bäst att sola på.
Vad gör du om du får hicka? Svär en lång radda och är sedan bitter tills det går över.
Röker du? Ja
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Kaffe, kaffe, kaffe!

Så, det var väl skitkul för alla att jag fyllde i denna listan. Oerhört meningsfullt. ^^

Försök till pluggdag

Jag sitter nu och försöker skriva den sista uppgiften i Psykologi A, men det går riktigt segt. Den är så tragisk så det är helt sjukt. Jag ska se en film och sen analysera utifrån hur olika människor reagerar vid kriser, inklusive mig själv. Filmen jag har sett är jättetragisk:
"Filmen handlar om 17-årige Henrik, vars mamma dör i cancer Hans pappa faller tillbaka i sitt gamla alkoholmissbruk, och Henrik blir lämnad ensam med sina två småsyskon Oliver och Johanna. Henrik försöker så gott han kan med att hålla ihop familjen efter mammans bortgång. Men pappan försvinner gång på gång och Henrik får själv ta ansvar för både sig själv, Oliver och Johanna. Pengarna tar slut och Henrik, Johanna och Oliver blir tvungna att flytta från lägenheten de bor i och bli fosterbarn."
Jag har galet svårt att skriva om den. Min absolut största mardröm är att min mamma skulle dö och att jag blir lämnad här ensam. Det är därför jättesvårt att skriva om det utan att känna sig nedstämd och rentav ledsen.
Dumma psykologi. Jag vill bara bli klar med uppgiften nu så behöver jag inte tänka på det med.

Jag är oerhört lyckligt lottad. Jag har en underbar mamma som inte bara är världens bästa mamma utan även min allra bästa vän. Vi kan prata om precis allt, inget är pinsamt eller jobbigt. Vi klarar allt bara vi är tillsammans, jag och mamma.

Det är jag och mamma mot världen, det har det alltid varit och det kommer alltid vara så!


Orup i mitt hjärta!

Har suttit och tokpluggat till tonerna av allas vår Orup. Finns det någon bättre man eller? Nej, jag tror minsann inte det. När det går segt i plugget och jag känner för att dra bort stora teser av hår från mitt huvud så tittar jag på dessa videos. Ett stort fniss sprids då i hela mig och jag blir genast på bättre humör. Testa själva! Det här är underbart skit!!

Hur underbart är det inte att se hur de töntar loss? Bakgrundsdansarna gör ett sjukt bra jobb. Jag ska bannemig också bli bakgrundsdansare, det ser ju ut att vara hur kul som helst!!




Haha, hur söta är dem inte när de sitter och kör bil på en stol och sedan svänger sina lurviga utav bara helvete!! :D

FANTASTISKT är allt jag har att säga! Tack Orup för att du gör mitt plugg lite roligare!

Psykologi i vården

Äntligen har jag fått en bok till mina kurser som faktiskt är rolig! Den har massa spexiga bilder och ingen krånglig text. Varför är inte alla böcker så? Det var bättre förr helt enkelt!

Nej, nu är det dags att börja med plugget. Jag har inte riktigt kommit igång ännu. Har ju haft så många andra måsten. Städa, diska, rita konstiga gubbar på mina papper, säga hejdå till alla som åker till Gotland. Ni vet, sådana måsten som verkligen inte kan vänta. Jag har slut på måste nu så det är väl lika bra att sätta fart! Typiskt!


För trötta vandringsmän!


Jag och Amanda blev trötta på livet innan idag och drog iväg för att titta på vatten! Vi hittade då denna bänk som piggade upp oss. Vi tyckte det  var hur sött som helst. "För trötta vandringsmän". Vi var dock inga trötta vandringsmän, vi gick istället och satte oss vid vattnet i solen och tittade på en söt liten sjöhäst. Ja, jag lovar, det var en sjöhäst!! Eller ja, okej, det var ett läskigt djur i vattnet. Vi låtsades att det var en söt sjöhäst, då blir man ju inte rädd, bara glad. Smart va?

Då var det dags för en onsdag

Just nu sitter jag och äter lite yoggi, helt galet vad gott det är! Om en stund ska jag ner till stan och träffa Amanda för att sedan dra vidare till möte på skolan. Kommer bli en bra dag idag, jag känner det ända ner i tårna! Wieeeeeee!


The Weakness In Me

Skrivandet om ondskan tar död på mig. Tur att jag har göttig musik som peppar mig lite iaf. Lyssna och njut!!


Vad är det för fel på MIG?

Varför blir något tråkigt bara för att man måste göra det. Jag har länge velat se ondskan igen då det var några år sedan jag såg den. Nu har jag fått en uppgift i Psykologin, jag ska se ondskan och sen skriva en uppsats om den. Självklart har detta gjort att jag verkligen inte vill se den. Varför fungerar man så? Typiskt dåligt är det iaf! Skärpning nu Johanna Winbladh!!!!!



Hur kan en långhelg gå så galet snabbt?

I torsdags kom Viktor hit och hälsade på. Det var helt underbart att träffa honom och umgås med honom igen. Men jag förstår inte hur en långhelg kan ta slut så snabbt? Det känns som att han typ kom igår. Hur som helst, vi hade en jättemysig helg och jag saknar honom redan! Vem ska nu spela spel med mig när jag har tråkigt? :)

Världens bästa kille och världens bästa vän! <3

RSS 2.0