Jul i mitt hus!

Igår bestämde jag och Robbie oss för att det var dags för jul så då var det lika bra att göra ett tomteland. Det var hur mysigt som helst. Pepparkakshus, tomtar, glögg, julmusik och världens bästa pojkvän. Perfekt blandning! Nu är det helt plötsligt julmys i pluggstugan. Jag gillart!!



Helt sjukt happy puppy!!!

JAG FUCKING KLARADE TENTAN!!!!!! Jag är helt sjukt glad och stolt över mig själv! Nu kan jag äntligen släppa den kursen och fokusera på nästa som ska vara klar innan jul. Jag tycker helt klart att jag förtjänar två tummar upp nu!!


Jag har redan hunnit köpa en tentapresent till mig själv. Har jag en anledning till att köpa presenter till mig själv så går det bannemig undan i svängarna. Jag har beställt ett par kanonmysiga skor att springa runt med i vinterkylan. Ska trotsa det vidriga vädret senare idag för att hämta ut dem. De är sååååå jäkla söta.

Ny vecka!

Då var det ännu en ny vecka. Detta är dessutom en vecka som jag har sett framemot hur länge som helst. Imorgon kommer Robbie och stannar tills på torsdag och sedan kommer han tillbaka igen på fredag och stannar till måndag. Kommer bli helt underbart!! På onsdag har jag tentan också, ska bli skönt att äntligen få gjort den. Det får gå som det går! Idag ska jag in till stan och pepp-shoppa lite. Jag tänker att man blir ju pepp av att shoppa, jag behöver bli pepp inför tentan. Så för att klara tentan måste jag nog shoppa. Logiskt och bra va?

Shaimus - All of This!

Göttig och peppande låt!


Tentaplugg ffs!

Idag är det stenhårt tentaplugg som gäller hela dagen/kvällen. Det är sjukt mycket stress och press när man pluggar till en tenta. Samtidigt så är det lite mysigt. Allt som jag ska få in i mitt lilla huvud har jag skrivit på små lappar med glada färger och glada figurer. Hur bra som helst! Känner mig som 12 år igen, jag gillart!!



TORSDAG!

Idag är det torsdag och det betyder nytt avsnitt med Criminal Minds. Ikväll är det jag och Amanda som gosar ner oss på soffan under täcket och dregglar loss till världens bästa serie. Mmmmmmmm!!! <3







Energipåfyllning

Sitter just nu och försöker tentaplugga, förbereda jobb och skriva uppsatser på samma gång. Det känns väl som en typiskt dålig idé. Men hittills funkar det rätt så bra faktiskt. När energin tar slut så är det gött att jag har Rob som fyller på den igen via facebook. Det är som att han kan känna att: ojoj, nu är hon nog trött, nu skriver jag något sockersött så blir hon glad. Det är fan kärlek det. ^^



Varsågod?

Har lämnat in en uppgift som jag har väntat på att få svar på. Är massa spänd då jag verkligen inte har en aning om hur det har gått. Idag loggade jag in på mailen det första jag gjorde och såg att jag har fått svar från min lärare. Jag höll på att spricka av nyfikenhet. Men när jag öppnade mailet så insåg jag snabbt att det var inte mycket att vara pirrig över. Det stod:

Jaha.. Varsågod?? :S

Theodor! <3

Upptäckte idag att min lilla ögonsten har namnsdag! Han är den sötaste och snällaste lilla sak som finns.

Hur söt är han inte när vi sitter och gosar? Bäst! På denna bilden sitter jag och Theo och spöar skiten ur mamma-Lina i finns i sjön! Underbart!!


Marry you


Har fastnat för Bruno Mars album. Perfekt att pumpa när man sitter hemma och pluggar. Lyssna och njut!! :)

RSS 2.0