R.I.P

Herregud, vad allt kan hända bara sådär. Läste på facebook att en gammal vän har gått bort. Jag trodde först det var ett skämt, men nejdå, det stämde. Helt sjukt! Mina tankar ligger hos hennes familj. Hoppas hon får det bättre där hon är nu. Vad fan ska man säga? Helt ofattbart.
Sov gott lilla du!!


Som jag hade dig förut

En så underbart vacker låt! Den stämmer in på mitt liv just nu så mycket att jag blir rädd. Wow.



"Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
"

men att stanna känns så rätt

Pepp!

Pepp som fan



Dålig bloggare

Jag vet, jag har varit usel på att uppdatera. Det har verkligen inte funnits någon tid. Har jag inte jobbat så har jag tvättat, städat, pluggat osv. Det har varit full rulle hela tiden. Nu är det perfekt iaf. Har gått ner till 80%, vilket är perfekt. Och i helgen har jag min första heeeelt lediga helg. Jobbar inte på något av jobben. WIHO!!!! Sista dagen inför helgen idag och då är det bara 10-15. I like!!! Nej, jag kanske ska kasta i mig lite frukost och uppdatera mer lite senare istället.:D


Nästa lediga dag

Underbart att vara ledig två dagar i rad! Samtidigt så blir jag så rastlös när jag är det. Vad ska man hitta på? Det jag verkligen behöver göra är att komma igång med pluggandet. Usch, är så trött på det. Har inte kommit igång med någon uppgift alls. Men jag tror att om jag verkligen kommer igång med någon så känns det nog bättre sedan. Det brukar alltid gå snabbt när jag väl har kommit på vad jag ska skriva om. Ordbajsa är min grej. :P
Idag kom även pilatesdvdn så det ska jag testa också. Tjoho! Hoppas det inte är massa tråkigt. Hoppas det är tokroligt!! :D
Nej, nu får jag nog ta tag i mitt liv.

Ledig. WOHO!!

Idag har jag äntligen en ledig dag, lite långledigt faktiskt. Ledig idag och imorgon och börjar inte förrän 14 på fredag. Jag gillart!! Just nu håller jag på att laga lite god mat, blir världens godaste skinksås. Den är snuskigt god. Sen ska jag väl försöka skrubba det sista inne i mitt rum och sen måste jag ju tyvärr plugga. Gillar inte det alls. Det är hur jäkla svårt som helst. Dels ska man hinna läsa tusenmiljarder böcker. Sen ska man även förstå alla facktermer för att sedan skriva argumenterande texter med boken som utgångspunkt. Jag gillar inte det. Men jag behöver ju poängen och pengarna. Jippie verkligen. Nej, men om man kanske skulle knalla ut i köket för att se hur det går för maten på spisen. Ha en underbar onsdag!!!

Skön dag

Idag var en riktigt trevlig dag på jobbet. Ett annat distrikt behövde hjälp så jag fick hoppa in där några timmar. Det var riktigt roligt att jobba lite på ett annat sätt och träffa nya människor. Det är så typiskt bara att jag hittar så fruktansvärt dåligt i denna stad. Det gör det bra mycket svårare att jobba i hemtjänsten då. :P

Nu ska jag snart träffa Kattis på en fika innan hon drar iväg på nya äventyr. Man måste ju passa på då, man vet bannemig aldrig när den bruden kommer hit igen. Så här kan jag ju inte sitta längre. Jag har ju en massa kaffe att koka. Det är mumma för själen kan jag lova. Yay!

MUMS!!!!

Köpte fil och aprikoskräm igår och hoppades på att det skulle vara gott. Det var det! Supergott! Mums!!!!! Happy puppy!!

Uppe med tuppen igen.

Fick inte allt städat igår. Mitt i städningen kom Alex och ville fika lite, och vem kan säga nej till det? Inte jag iaf. Det var jättetrevligt att bara sitta och prata lite och mysa loss på balkongen.
Nu har jag varit vaken en halvtimme, har duschat och nu ligger jag under täcket och torkar. Myyyyyys. Det är rätt mysigt att gå upp såhär tidigt ändå. Det är lagom ljust, ingen annan uppe och man känner sig duktig som inte sover bort hela dagen. :)
Idag på jobbet är jag disponibel, vilket innebär att jag inte har något schema utan hjälper till där det finns att göra. Förhoppningsvis innebär det att jag kan hinna plugga lite. Det hade varit perfekt då jag inte har kommit någon vart alls när det gäller uppgifterna. Har liksom inte hunnit. Dumt! Måste verkligen få ihop det!!! Men hur tråkig ser inte boken ut att vara??

Blääää!

Städmusik

När man städar gäller det att ha musik på högsta volym. Annars går det bannemig inte!! :D





Älskar denna videon förövrigt!!







Så, nu jävlar ska här städas och fixas!!!!

Älskar söndagar!

Var ute och svängde min lurviga igår och idag känner jag inte av det alls. Det är lätt så det ska vara. Den är man dock inte så bortskämd med om jag ska vara helt ärlig.:D Men men, när man mår bra en söndag så älskar jag dessa dagar. Tycker de är perfekta fixardagar.
Min plan är att städa, tvätta, handla, fixa avlopppet i duschen (på något sätt hmmm), plugga och rensa. Jag ser sjukt mycket framemot det så det är la bara till att sätta fart. Tjoho iväg

Usch, mår pyton..:(

Igår vaknade jag och mådde sådär. Idag vaknade jag och det var värre. Jippie verkligen nu när jag jobbar till och med tisdag. Imorse när jag vaknade fick jag knappt upp ögon, hade så ont i huvudet. Halsen dunkar och febern är där. Typiskt.
Jag som hade tänkt att gå ut på östersjö ikväll. Vettifan om jag orkar det, när jag ska jobba imorgon. Typiskt.
Men men, jag är la inte bitter. Om man ska se det positivt så är det ju bra att jag mår såhär när jag kan köra till jobbet:D hihi

Time for work

Då var det dags att bege sig till jobbet igen. Går till 16 idag, som vanligt. Sen blir det hem till Vigga och käka lite god mat och sen är det dags att jobba på Harrys. Tänkte faktiskt stjäla hans badkar och bada lite och sen sno hans säng och sova lite. Sjukt bra idé! Nej, jobba va det ja. Karin väntar på att jag ska hoppa upp på henne där utanför.
Ha en göttig dag!!

Nostalgisk

Orup - Jag blir hellre jagad av vargar.


Hallå, hur underbart konstig och rolig är inte video? Knäppt är vad det är och jag älskart! :D

Gäsp, gäsp och åter gäsp

Oj, vad trött jag är nu. Hade gett vad som helst för att få sova lite till. Snälla? Jag somnade någon gång runt 3 och klockan 5 ringde klockan. Jag är verkligen inte pigg på att gå till jobbet nu, kan inte bara dagen vara slut nu så jag kan gå och lägga mig lite till? Hade varit så gött. Men om man ska se det positivt så lär jag ju sova som en gris inatt och vara pigg imorgon. Positivt tänkande Johanna! Perfekt!
Jag älskar mitt jobb, men jag måste erkänna att jag längtar till nästa vecka då jag går ner till 80%. Det blir många 7-14 dagar då istället för 7-16. De där sista två timmarna gör sjukt mycket. Ska bli hääärligt.
Nej, om man kanske skulle försöka få i sig lite frukost och spela lite på King.com innan det är dags att sätta sig på Karin och rulla till jobbet. Jag tror det, blir nog bäst! =)
Ha en trevlig dag allihopa!!

Klagigt inlägg

Det märks att man har haft långledigt nu för jag kan bannemig inte somna. Ligger här i sängen och är jättetrött, men bara för att jag måste sova så går det inte. Har jag hamnat i trotsåldern, eller vadå? Blir så trött på mig själv. Det värsta man kan göra (som jag gör nu) är att tänka: somnar jag nu får jag bara sova 4 timmar och 45 minuter. Sluta tänk Johanna! Aja, bara för det blev jag både kissnödig och röksugen. Typiskt. MEN om jag går och gör det så kommer jag ju tillbaka lagom till Paradise Hotel. I like!! Frågan är bara om man kan somna till det programmmet, det är ju sååå spännande. (Nej, jag är inte ironisk, jag älskar sådana program. Nom nom!!
Helgen har förövrigt varit jättemysig. Var ute i fredags och svängde mina lurviga. Det var najjs! Och i lördags hade jag och Kattis den perfekta bakisdagen. Varsin pizza, 2 påsar chips, tusen miljarder olika dippar, massa massa läsk och två perfekta tjejfilmer. Det kunde fasen inte har blivit bättre. Jag var lätt i sjunde himlen! Ni måste se filmerna. Jättemysiga var dem! "What happens i Vegas" och "He´s the girl".



Självklart fanns bara en av trailerna på youtube.
Men den andra filmen var sådär riktigt härligt tjejig. Har ni sett Freaky Friday? Den liknar den bara det att det är en kille och en tjej som byter kroppar. Sjukt kul och gullig var den. Se dem!!! :D
Nej, nu börjar paradise om 3 minuter och jag som ska hinna in på toaletten och ut på balkongen.
Sov gott!!! <3

Here on earth

Mysfilm på trean! Det gillar vi. Perfekt söndag. :)



Sur som en citron

Beställde winsor pilates från tv-shop och skulle testa det nu. Självklart är skivan bruten. Jippie! Efter många om och men lyckades jag tjata till mig en ny. Men självklart tar det ett par veckor innan den kommer. Jippie, verkligen. Typiskt min tur!  :D



Senaste tiden

De senaste veckorna har jag mest spenderat på jobbet, framför pluggböckerna eller på balkongen. Underbart med sommar, jobb och vänner. Det där med plugget vettifasen om det är så underbart dock.
Kan det bli bättre på en balkong än såhär?:


Mumma! (ja, i alla fall om man tar bort den fulla askkoppen.)


Amandas cigg var trasig. Då blev hon en ledsen amanda och fick laga den med ett plåster.


Se så glad hon blev när den äntligen var hel och dessutom snyggare!!

Jag älskar kvällarna ute på balkongen när man kan sitta där med lite tända ljus och soft musik. Vad hade jag gjort utan min balkong? Aldrig att jag flyttar till ett ställe utan balkong. Inte en chans! Då vet ni det. Sjukt intressant va? :)

Välkommen till Fridhemsgatan kära Karin

Efter en del velande så hittade jag den perfekta cykel! Den är galet skön att cykla på, och sen att den är ljusrosa gör ju det hela dubbelt så bra! Om ingen har missat det så är jag en tjej som ÄLSKAR allt som är rosa. Helst rosa och svar ihop. Jaja, strunt samma. Här är min kära cykel, hon heter Karin!


Det är först nu jag har upptäckt hur sjukt underskattat en cykelkorg är. Jag älskar den! I'm i love!!!!

Segröv

Ja, en äkta segröv har jag varit när det gäller att blogga. Så nu får jag kompensera det genom att skriva tusenmiljarder inlägg. Eller ja, i alla fall ett par.:D

RSS 2.0