Har knappt var i hemma

Denna helgen har jag verkligen knappt varit hemma någonting. Fredag och Lördag har vi varit i skolan och ställt ut vårt djungelrum. Det blev jättebra alltihop. Jag är jättenöjd, trodde inte det skulle bli så bra som det faktiskt blev. Härligt när det blir så!


Ja, jag vet att bilden suger. Men tänk er detta, mörkare och mindre suddigt:P

Måste bara visa en bild från deltat. Jag vill verkligen ta hem de frigolitbitarna och ha dem på min vägg. Dumma:


Nu blir det till att fortsätta städa, tvätta och söka kurser.

Klippte viggan igår!

Denna tjocka peruk skulle av


Jag röstade stenhårt på att det var klart här!


Såhär blev det visst. Han var nöjd och eftersom jag fick leka med en maskin så var jag också nöjd.

Gårdagens bygge
















Det går framåt med bygget. Nästan alla väggar är uppe, nu är det bara småpill kvar. Det där tråkiga som bara tar tid:P Men idag kommer man nog se väldigt mycket framsteg tror jag. Det känns bra.
Nej, nu får jag svepa kaffet och gitta till skolan! Hoppas alla får en toppendag!!


Aj, min lilla kropp

Har så ont i kroppen nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Värst är händerna. Känns som att de ska ramla av närsomhelst. Idag har vi fått brädorna till vårt projekt och vi har redan hunnit måla dem. Så det har blivit mycket bärande och mycket målande i konstiga ställningar. Och för att inte få färg på kläderna så ser man ut så här:

Senaste modet tror jag bannemig!

När vi målade klart var det dags att handla. När man har jobbat så hårt så måste man faktiskt äta gott. Annars går det ju inte. Och för att slippa använda våra stackars händer för mycket så bar vi oss åt så här:

Cykeln blev aningen tung. Men om man byttes av så var det ingen som helst fara. Vi har varit sjukt kreativa idag! Jag menar, bara en sådan sak som att ha toapappret bak på cykeln med ett cykellås runt. Det är så smart. Vi är grymma!

Segdag

Efter skolan igår gjort vi stan, iofs på 10 minuter då Karlshamn är så jäkla litet, men ändå. Vi satte oss sedan och käkade lunch och sen drog vi till en uteservering och tog några öl. Det var hur mysigt som helst att sitta där i solen och dricka öl. Mumma för själen! Det var så fint väder så man visste inte vart man skulle ta vägen.
Så idag är man lite seg. Blir lätt en öl mer än planerat när man sitter där i solen och glassar.. :)



Jobbar och.....

... lyssnar på lugna favoriter. Det var längesedan vi satt och lyssnade på det och skrålade med. Det var tider då vi var på roadtrips och sjöng loss. En gång lyckades till och med jag och Kimpa köra tokfel. Vi skulle köra en sträcka som normalt sätt tar cirka 3 timmar. 6 timmar senare var vi hemma. Allt detta pga av att vi lyssnade för noga på just lugna favoriter. När vi då går in på en mack och frågar var vi är och förklarar att vi körde vilse på grund av lugna favoriter så tog det ett tag innan vi fick reda på vart vi var, de skrattade för mycket åt oss. Så kan det gå! Är man en sucker för detta så är man! ;)


Detta är helt klart vår roadtrip-favorit! Mumma för öronen!! (Kanske inte när vi skrålar med dock)

Beslutsångest!! (som vanligt)

Jag måste verkligen köpa en ny mobil. Min börjar verkligen lägga av, nu har det blivit glapp i micen så ibland sluta den funka och då får man slå på den tills den börjar fungera igen. Sjukt drygt, antar att det bara är en tidsfråga innan den slutar funka helt. Jag står och väljer mellan två mobiler. Vill verkligen ha LG-telefonen, men jag har ingen aning om hur bra LG är. Jag vet bara att Sony Ericson är grymt. Är det någon som vet om LG är bra? Är det värt pengarna? Hjälp mig!!!! :/



Tjohooooo!

Nu har vi äntligen fått pengar! Jäklar vad jag ska käka!! OCH köpa ett par strumpbyxor som nu förtiden är ett måste när man får pengar att unna sig ett par eller två. I like!!


Helt matt

Idag vaknade jag och hade så galet ont i magen och helt sjukt trött. Kändes som om jag var tokbakis och hade ont. Fattade ingenting. Nu börjar magontet släppa lite iaf. Tror att jag har haft det dels för att jag inte har haft någon mat så jag har inte kunnat äta och för att jag har haft mycket stress inom mig. Men idag kom Viggan över med en matlåda och lite saker som har stressat mig har löst sig. Så nu är jag en helt ny människa. Dock helt matt efter att alla spänningar har släppt. Men det är en underbar känsla. Så jag klagar fasen inte.

Jobbet igår gick bra. Var trevligt folk så det var perfekt. Fick dock stänga en halvtimme senare då jag fick så ont i magen och blev helt svag. Hade säkert bara förlorat den sista halvtimmen ändå. Positivt tänkande:P

Galet roligt

Satan vad rolig sändning. Vi har en tävling på G där det gäller att skicka en den roligaste vitsen. Så sjukt roligt att läsa alla mejl. Det var längesedan jag garvat såhär mycket. Så in och skicka in era vitsar! Gå in på www.soundicradio.com, klicka på viktors ansikte och skicka in skämtet plus ditt namn och din adress. Lycka till!!


14-17

Nu klockan 14 -17 ska jag och Viktor sända. Kika in och lyssna, skicka hälsningar och tävla. Nej, nu måste jag pysa. Är redan lite sen. Hoppla! :D



Hittade kameran

Idag hittade jag min kamera som jag faktiskt hade glömt bort att jag ägde. Det är alltid trevligt när man hittar saker, känns som att man har köpt något nytt. Jag gillart!
På kameran fanns det lite bilder från när jag och mamma var på Ladys Night förra året. Vi hade så grymt roligt! Vi hoppade, drack och hade det helt underbart!
Bilderna är kanske inte de bästa, men vad fasen gör man.:D











Man ser ju iaf vilka de är. Undra om man ska bjuda mamma på detta i år igen. Det var så mysigt att sitta så långt fram och få middag och drinkar och allt det där. Lätt värt varenda öre!
Saknar mamma när man ser dessa bilderna! :( Men jag åker ju hem i tio dagar den 11 juni. Så det är ju inte speciellt långt kvar. Ska bli väldigt skönt att komma hem och bli lite ompysslad. Jag längtar ihjäl mig!! 


Snart!

Nu är det bara 35 minuter kvar! www.soundicradio.com



Snart smäller det!!

Ikväll klockan 18 händer det grejor på Soundic Radio. Ikväll smäller det! Så in och kika vad det är för stor nyhet!!
Vi kommer även fira detta genom att köra en maratonsändning. Vår plan är att slå vårt gamla rekord på 42 timmar. Vi satsar på minst 48 timmar!! Så in och lyssna på vår härliga musik och våra härliga radioröster! Ni har även chans att vinna priser: 2 headset och albumen ”Everybody Dance Now 5” och ”Supertrance 2009”. Priserna är sponsrade av the dance division och maxfps. In och lyssna och njut!



Bra start

Galet bra start på dagen. Innan idag när jag satt i sängen och pratade i telefon, msnade och allt skit för att fixa lite saker, så hör jag Olle från köket som frågar om vi ska käka scones och dricka kaffe. Då har han gjort scones till oss. Det gjorde min dag! Så vi satte oss ute på balkongen och åt lång brunch. Det var perfekt start på dagen! Kan fasen inte bli bättre.! 


Mysig onsdag

Igår var jag i skolan hela dagen och sedan kom Alexandra och hämtade mig. Vi tutade då hem till mig för att käka lite och blanda oss en varsin drink. Sen blev det Singstar och hem till hennes kompis Rebecka för förfest. Det var väldigt roligt att träffa lite nytt folk måste jag erkänna. Efter detta bar det av till harrys. Vi var där i ungefär 30 minuter, sen blev vi hungriga och trötta. Så kvällen slutade med pizza och film i sängen. Hur underbart mysigt som helst! Det var den bästa kvällen på länge.

Dagen idag har jag och Alexandra spenderat i sängen med massa filmer och serier. Jag älskar sådana dagar då man bara ligger kvar, pratar en massa och ser på film. Sådana tillfällen är guld värda!
Nu kommer snart sötnosen Natali hit, vi ska mysa och prata en massa. Jag älskar mina vänner, de är de bästa som finns!!
Nu måste jag titta klart på sjukhuset!
Ha en underbar torsdag!!


Ännu ett beroende.

När det gäller at ta paus i skolarbetet har jag det galet kul. Det är bara att gå in på www.king.com och spela loss! Just nu har jag helt fastnat för QuizQueen. Det är så roligt när man kan en fråga. Då känner man sig duktig. Så in och spela allihopa! Jag lovar, det är tokroligt!! :D


Plugg, plugg, plugg, plugg

Sitter fortfarande i skolan, har galet mycket kvar att göra så det blir till att sitta kvar här länge till.
Ikväll är det möte med Cherry, vi ska tydligen ha pokerturnering då också. Ska bli riktigt roligt! Synd bara att jag inte är tokgrym på det. Men vad fasen. Får träna på facebook! :P hehe
Nu blir det till att rita en planlösning. Spännande va?


Gahhhhhhh

Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste. Copy/Paste.
Jag blir tokiiiiiiiiiiiiig!!


Trist väder

Nu sitter jag och käkar lite frulle. Tänkte dra till skolan så jag är där vid 10, lagom och bra. Idag blir det nog kallt att cykla till skolan. Det tokregnar! Måste leta upp lite regnkläder. Jag kan iofs tycka att det är rätt skönt med regn. Man får ha så mycket kläder, det är ju hur mysigt som helst. Men sen är ju det negativa helt klart att man blir tokblöt och det torkar ju inte i första hand. Aja, det blir plus minus noll med regnet märker jag. =)
Nej, nu får jag käka upp och sminka mig så jag hinner ner. Ha en massa bra dag! =)


Eurovision

Vad kul att Norge vann igår. Jag tyckte låten var helt okej. Kanske inte den bästa, men de förtjänade att vinna tycker jag,

Det är så tråkigt att det alltid ska gå så tokdåligt för Sverige. Vad var det vi kom på för plats? 21:a? Jag menar det är inte sådär jättebra placering måste jag säga. Men men, nästa år kanske vi kommer och överraskar och tar hem hela skiten! Man kan ju hoppas! :D

Oh no

Såg Robinson imorse. Missade det eftersom att det var eurovision. Typiskt att Lukas åkte ut! Jag hade ju velat se Lukas och Blomman i final. Himla tur att Blomman är kvar då. Iofs så är jag så dålig så jag sitter och småhejjar på alla som är kvar. Jag är sämst på att bestämma mig. Men visst får man hejja på fler än en? =)


Fy satan vilken morgonfrilla!

Vaknade och såg detta i spegeln:

Hur fasen lyckades jag se ut så när jag vaknat? oj, oj, oj. Aja, nu är det borta iaf. Efter många tvättar senare. =)

Just nu..

Groggandet är igång. Singstar har sjungts. Robinson håller på. Snart är det dags för eurovision. Vi gillar läget!!!!!!!!!! Party!!


Gårdagen var rolig:)

Gårdagen var väldigt trevlig. När Emma och Christian kom hit började vi partajja direkt. Efter ett tag var det verkligen dags för singstar! Det var sjukt najjs. Singstar är grymt kul på förfester, speciellt om man kör i lag. Då blir det inte så asocialt som alla säger att det är hela tiden. Abba skivan är grym by the way. Så sjukt sköna låtar som man blir så jäkla glad av! När vi sedan förfestat några timmar blev det Harrys. Men där var inte speciellt roligt, det var bara jobbig stämning och konstiga människor. Så vi köpte kebab och drog hem och efterfestade. Det gillade jag!:)
Nu tänkte jag strax ringa och väcka de andra och säga att jag har tråkigt:P

Förresten. Mumma vad drinkarna var goda igår! Helt underbara, vi lyckades verkligen med det där. :)


Okej, de kanske inte direkt såg ut exakt sådär. Men det var inte långt ifrån. Sjukt gott! Mumma! Det blir det nog en favorit på ikväll. =)


Hemma igen

Nu är jag äntligen hemma igen. Det var visst bara en timme i skolan. Sen satt vi och drack kaffe i solen någon timme. Sjukt värt så här på en fredag! Nu har jag dessutom gått inom citygross och handlar groggvirke till mig och Amanda. Kommer bli sjukt najjs att dricka massa bärdrinkar hela kvällen. Det gillar vi!
Nu måste jag bara städa undan lite så det är klart tills alla kommer. Känner på mig att det kommer bli den bästa fredagen på länge! Underbart!! Längtar så mycket efter Emma och Christian nu när man vet att de snart är på G. Är som ett barn innan julafton.. hehe.
Städa var det ja! Vi ses i dimman!! ;)


Solen i ögonen


"Vi är lördagens änglar som virvlar i stan". Det är jag och Emma det. Det har det alltid varit och kommer alltid att vara. Nu jäklar smäller det vännen!! :)

Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag vilket betyder att Emma och Christian kommer och hälsar på! Ska bli så galet kul att äntligen få träffa dem igen! Men först är det dags för skola. Vi ska ha något möte om halvåret efter sommaren. Har ingen aning om vad jag vill hitta på då så det kan kanske vara bra med ett möte om det:D Så nu är det dags för frulle och sen sätta sig på räsercyklen!


Provningen igår

Det var ju då donkprovning igår. Det var himla skoj, men vissa blandningar var sjukt vidriga! Den som vann var icas päron-mer!! 
Vi hade alla väldigt olika smak när det gäller vad som är gott och inte. Jag blandade som sagt med islatte och skogsbärssoppa. Jag var den enda som tyckte att latten var god!



Det kan iofs ha att göra med att om man tittar ner i glaset så såg det ut såhär. Inte den trevligaste synen direkt. Latten skar sig verkligen med donken. Såg riktigt vidrigt ut. Men mums vad gott det var! Smakade bara latte med lite alkohol smak. Mumma i kistan!


Mina brillor blev lite drinkpinne. Man tar vad man har!



Kvällen bjöds på många sådanahär skeptiska blickar. Dettar var milkshake och donk. Han hade all rätt till att vara skeptisk. Det smakade skit!


Får man lite tråkigt och en styck Danish är med så blir overallen såhär fin.


Efter denna aktivitet kan man få lite ont i magen. Men då är det bara att massera bort det som Cliffan gör! Det hjälpte hävdar han, jag är lite skeptisk. Hade jag gjort så på mig själv hade det nog kommit en kaskadspya istället. ^^


Det var en trevlig kväll som slutade i singstar hemma hos mig. Vi invigde ABBA och alla var skitglada, stämningen var på topp! Lyckat!!

Donkprovning på G

Nu är det snart dags att gå ut på gården och köra årets donkprovning. Det är dags för Absolut Gotland imorgon så då måste donken testas. Det går till så att alla tar med två saker och blandar med och sen smakar alla och ger betyg. Ska bli spännande att se vad det blir för spännande blandningar i år. Jag tänker komma med islatte och skogsbärs-soppa. :) Återkommer med betyget! :D


Listdags igen! hihihi

Hittade en lista på jennies blogg och jag som är en sucker för listor var ju självklart tvungen att stjäla! :D


1. Hur gammal är du om fem år?
27. Oj, fy fasen!

2.Vem var den sista du träffade?
Jag sitter med Kim och Therezia här nu, så jag antar att det är dem då. =)

3. Hur lång är du?
1,74

4. Vilken var den senaste film du sett?
American Pie - The wedding

5. Vem ringde du senast?
Skarven

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem?
Jag är på skolan. Sen måste vi på donkprovningen!!! ;) Puss bejbi! Det var till den där Fia

6.1 Saker du haft i munnen?
Älgstek, ljummen gubblem och ansjovis.

7. Vad är helgens planer?
På fredag kommer Emma och Christian och på lördag är det ju Eurovision...

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Båda två har sin charm. Men ringa gillar jag då man får svar snabbt:D

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

Skilda

10. När såg du senast din mamma?


Tisdagen efter påsk. Men det känns som en evighet sedan!
11. Vilken ögonfärg har du?
blå? grå? Något? hmm?

12. När vaknade du idag?
Halv 8

13. Har du någon gång hittat en katt?
Ursäkta? Nej? :S

14. Vilken är din favoritplats?
Det måste vara min säng, med en film och härligt sällskap.
 
15. Vilken plats föredrar du minst?
Kan man säga Karlshamn överlag? Ja, det kan man. Det säger jag!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Oj, jag vill inte tänka så långt. Då är man ju lastgammal! Hoppas jag inte bor kvar i Karlshamn och fortfarande pluggar på BTH iaf;)

17. Vad skrämde dig som barn?
Mörker, vatten och ormar. Det skrämmer mig fortfarande!

18. Vem fick dig att skratta senast?
Kim på vår rökpaus. Självklart var det bara hon och jag som garvade och alla andra fattade ingenting.=)

19. Är du för ung för att äga vinylskivor?
Tydligen

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar. Det är så jobbigt att bära med en stationär till skolan;)

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan, hatar när det är för varmt

22. Hur många kuddar har du i sängen?
8. Jag brukar bygga en liten borg med alla kuddar och sover sedan med huvudet inne i borgen. Jag gillart! =)

23. Hur många landskap har du bott i?
3

24. Har du någon gång spytt på någon?? 
Nej, jag har nog skippat det. Vad jag vet iaf;)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Barfota. Fötterna vill ju faktiskt också ut och se världen ibland!

26. Är du social?
Ja, det tycker jag bannemig!

27. Vilken är din favoritglass?
Magnum classic!! Mumma

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Köpa klänningar och resa en jäkla massa.

29. Tycker du om kinamat?
Inte speciellt mycket nej

30. Tycker du om kaffe?
Tycker om? Det var väl en underdrift. Jag ÄLSKAR kaffe! Det är min stora kärlek!

31. Vad dricker du till frukost?

Vatten

32. Sover du på någon särskild sida?

Höger måste jag sova på. Det är den enda rätta sidan!

33. Kan du spela poker?

Jadå. Tur att frågan inte var om jag var duktig på att spela poker..

34. Tycker du om att mysa?
Vem gör inte det? Det är ju något utav det bästa som finns.

35. Är du en beroendemänniska?
Hehe... Kanske..? ;)

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Nej.. Gött, då får jag ha dagen för mig själv;)

37. Vill du ha barn?

Klart jag vill!

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska och lite tyska. Ska ju även läsa ryska i sommar. Ska bli grymt!!

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Hallå? Jag är ju Johanna Winbladh! Klart jag har. Typ 3-4 gånger.

40. Föredrar du havet eller en pool?
En pool. I havet dör man ju av rädsla!

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Klänningar och kjolar!

42. Äger du dyra smycken?

Ett dyrt halsband som jag fick på mitt dop.
 
43. Har du någon gång testat narkotika?
Nähädå

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen?

Haha! ;) Kaffe

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Det måste vara alla mina närmsta vänner. Vi har samma konstiga humor och kan skratta i timmar!

46. Välj ett ärr på din kropp?
Långfingret där jag var så smart och hade vattenkrig med ett tunt glas gjort av just glas. Inte så smart. Det toksprack i handen på mig.

47. Vad har du för ringsignal?
Peanut butter jelly time!

48. Har du kvar något klädesplagg från när du var liten?

Ja, en massa hemma i Göteborg

49. Flirtar du mycket?

Klart jag gör. Det är ju så mysigt.

50. Vart togs din profilbild?

Det kommer jag bannemig inte ihåg.

51. Kan du byta olja på bilen?
Jajämänsan. =)

52. Har du fått fortkörningsböter?
Nej, och det tänkte jag försöka undvika att få..

53. Vilken var den senaste bok du läste?
Sista boken i Stieg Larsson trilogin

54. Läser du dagstidningen?
Ibland... på internet...;)

55. Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej, det kostar ju massa pengar

56. Dansar du i bilen?
Haha! Hur sjutton gör man det? Det låter sjut farligt:P

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast?
Soundicradio

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Något så tråkigt som att jag skulle komma ihåg att ta med en bok till skolan

59. När var du i kyrkan senast?

Det var inte så längesedan. Var där och tände lite ljus.

60. Är du nöjd med din kropp?
Nej

61. Är du gift?
Haha. Nää, men jag är giftIG;)

62. Skriv dina 3 närmsta vänner spontant:
Meh! Inte en chans! Jag har fler än 3 närma vänner=)

63. Skriv de 2 vännerna du tycker det är roligast att umgås med just nu?

Alla jag har runt mig!! Eftersom att alla mina vänner är bäst så är det så det är!! :D

64. Var du byxmyndig när du blev av med oskulden?
Klart jag var;)

65. Tror du ärligt du kommer hitta din livs kärlek?

Ja, man kan ju hoppas!

UPDATE. Mycket roligt att Sebbelito har ändrat 6.1. Han kan han.:P


Snart är det fredag..

... och då kommer de här knöppgökarna och gör stan osäker:


Den där Emma har jag saknat i ungefär en evighet nu! Kan ha att göra med att vi inte har träffats på just en evighet! :D Kommer bli toppen när de är här, då blir det FÄÄÄÄST! Ska bli kul att prata en massa och hänga med i varandras liv igen.
Så ni är så välkomna så era små turturduvor!! :D


Typiskt när man bor i Karlshamn

Vi sitter här och jobbar och är bittra på att vi inte kan vara ute i det fina vädret. Vi tittar då ut och ser tusenmijlarder folk stå och vänta på bussen. Okej, det kanske är typ 10 pers, men ni förstår grejen! Det är ju tokfint väder ute, ska man inte gå eller cykla då? Ni förstår nu hur lite liv man har här i Karlshamn när man sätter kaffet i halsen av att se det. Herregud, här kan man inte bo kvar länge till. Känner mig som en tant som sitter här med mitt kaffe och ojjar mig över ungdomen som åker buss när det är så fint väder ute. Oj, oj, oj!


Dagens ungdom!! Helt galna!!


Här kan man snacka om vattenmeloner!


1,7 meter i omkrets och en vikt på 18 kilo.
Satan vad det måste vara jobbigt att gå och bära runt på de rackarna! Jag är chockad!


Update om problemet

Nu har mjölken äntligen kommit så nu fungerar man igen. Det var några kämpiga timmar där. Men nu är det löst. Snacka om i-landsproblem! Eftersom att mjölken var slut tyckte hon så synd om oss så vi får en kaffe gratis. Det är sjukt bra skit! Inte nog med det!! Vi hjälpte henne att flytta utemöblerna och som tack fick vi gratis lunch och kaffe på det.
Kontentan av denna dag hittils. Gratis är sjukt gott!!!

En sådan otrolig besvikelse!

Jag blev så galet besviken när jag kommer till skolan och ska som vanligt köpa kaffe. Då har de ingen mjölk och den kommer inte förrän efter lunch. Nu sitter jag här, väldigt disträ och är aningen bitter. Måste ha mitt dagliga kaffe. Jag fungerar ju inte annars!!!


Godmorgon hörrni!

Då satt man återigen och gjorde sig iordning för att bege sig till skolan. Kloningen av alla bilder är nu äntligen klara. Ska bli spännande att se vad man kommer på att göra för något nu. Hoppas det blir något grymt! Har visst inte så värst mycket att säga såhär på morgonkvisten. Det kommer nog något finurligt under dagen. =) Nu ska jag ta mina rosa lurar med bra musik och rejjsa till skolan med min räsercykel!!:D


Singstar

Idag fick jag mina mikrofoner jag har vunnit på tradera. Till det ingick även två spel. Abba och High School Musical. Fy fasen för att sjunga det sistnämnda. Vi höll på att bli galna, man ska då hålla koll på en jäkla basketboll som visar om man har rätt tonläge eller inte. Helt galet svårt. Det var inte vår gren. Vi lyckades sjunga en låt och till och med gilla den lite:



Sen var det ju abba också ja. Det fanns flera toksköna låtar och vissa som var hur tråkiga som helst. Det tråkigaste var de låtar när en är Lead-singer och en är Backup. Det var toksvårt att vara Backup. Testa själva till denna:

Det var helt fruktansvärt klurigt att sjunga take a chance, take a chance osv. Höll på att få något slags psykbryt där!! Men kul har vi haft, och det är ju bra:)


Duktiga tjejer

Jag och Fia har precis bytt slang på min cykel. Självklart var det bakdäcket som behövdes byta, men det fixade vi. Det var lite meck, men nu står den där lagad och glad. Alla killar har ju alltid sin meckar-öl och vi ville ju inte vara sämre vi så det blev meckar-vin. Det satt fint i kistan. Nu blir det till att mysa med lite mer vin och "var ligger landet där man böjer bananerna". Kan nog fasen inte bli mycket bättre än såhär. Ibland måste man ju faktiskt fira att det är måndag! Annars blir måndagar ledsna tror jag!

Förvånansvärt pigg

Jag trodde verkligen inte att jag skulle ta mig upp överhuvudtaget idag. Inatt var en sådan natt när man är jättetrött men det går inte att sömna för 5 öre. Jag försökte och försökte. Men hur jag än gjorde så låg jag obekvämt, blev törstig eller något annat dumt. Somnade vid 4 och gick upp halv åtta. Så det har inte blivit mycket sömn, men trots det är jag jättepigg och taggad till att gå till skolan. Det kanske är så jag ska börja göra för att vara pigg. Att bara sova 4 timmar. Låter iofs sjukt jobbigt i längden. Hur som helst så är jag galet glad över att jag är pigg och glad idag! :)


Blå-dåre-bråk

Jag och Blå-dåren har bråkat lite. Han vann!


Blå-dåre 1 -  Johanna 0

En liten lista har ingen dött av

Favoritgodis: Choklad såklart!

Coolaste stad du har besökt: Minsk tror jag bannemig det får bli.

Action eller Skräck? Skräck om jag måste välja

Vill bli när du var liten: Kolahuvud.! Fråga mig inte..... hmmmm

Hur var du i mellanstadiet/högstadiet? Töntig men rätt snäll ändå:P

Vad är du beroende av? Allt som gör livet värt att leva:D Dvs. molehill, kaffe och sådana bra saker

Dagens roligaste händelse: Blå-dåre, godis, Fia, balkong-häng

Dagens tråkigaste händelse: Att dra sig ur sängen för att plugga

Dagens humör:  Sjukt pepp! 

Vilka tv-program följer du? Greys, Gossip girl och One tree hill... SLAVISKT

Vad gillar du mest med dig själv? Allt:P

Vad gillar du minst? Allt:P

 

Vad är det roligaste du vet? Att låta konstigt på balkongen med Fia

Har du något motto? Det rimmar på lotto...?

Hemlig hobby? Ja, om den är hemlig så är den...

Något vi inte vet om dig? Meh! Hur svårt är det inte att komma på något sådant? PASS

Vad ångrar du? Att jag valde en håla att bo i:P

Vad önskar du? Pengar, så man kan börja leva lite..

Vad klarar du inte dig utan? Familjen hemma i Kode

Vad gör du helst en lördagskväll? Tittar på Robinson såklart! Vadå, kan man göra något annat?

Vad har du mest av i din garderob? Klänningar och kjolar


Mums för både kropp och själ!

Nu sitter jag och Fia och pluggar, dricker blå-dåre, äter godis och lyssnar på Soundic. Det är sådana här tillfällen då man bara älskar livet!!

Det bästa idag har fasen varit att man kunde köpa 5 liter rolig läsk för 25 spänn. Det gillade vi! Det var dock lite jobbigt att ta hem det på cykeln. Men lätt värt det!! :D




Hmmm..

Slog på tvn och sitter och strö-glor lite (det var snuskigt varmt på balkongen), det som fanns att titta på var Hjälp, jag är med i en japansk tv-show. Jag förstår inte riktigt grejjen med det, men det är väl rätt najjs program att glo lite grann på. De mest hoppar omkring och ibland pratar de knagglig engelska. :D



Äntligen

Nu är äntligen det fina vädret tillbaka. Det betyder att det blir till att sätta sig på balkongen och plugga istället för att sitta instängd. Det tycker jag känns mysigt! Hoppas att min rastlöshet försvinner om man drar igång med massa plugg.

Filmmys

Igår blev det till att kolla på Robinson med lite vänner och sen blev det film och godis. Det var skönt att ta det lugnt och inte festa loss och så. En kväll på soffan med vännerna kan vekligen vara desto bättre. Känner mig dock lika trött som om jag hade varit ute och tokfestat. Hmm..  Ligger här i sängen och glor på tv, massa skönt!

Toppenkväll!

Igår drog jag och Kattis ner till Loch Ness för att käka och ha det mys. Det blev jättegod mat, en flaska vin och en underbar kaffedrink. Vi hade det verkligen hur mysigt som helst! Sådan lyx borde man unna sig lite oftare tycker jag bannemig! När vinaren var slut drog vi oss mot Fia och Henning som hade inflyttningsfest. Där var det trevligt. Massa folk, det är alltid trevligt.!
Det bästa på hela kvällen var helt klart kåren där det var 90-talstema. Satan vad vi dansade och hade kul! De borde alltid spela sådan musik ÖVERALLT. Man blir ju så glad av det och det blir galet bra stämningen. Det gillar vi! Vi drog sedan vidare till Harrys för att lite senare åka hem och sno Chralles halva kebabrulle. Det var smakorgasm all over the place!! Kvällen avslutades med lite wii och sen sängen.
Kvällen får en riktig toppentumme!!!


Vilken besvikelse!!

Jag och Fia tänkte att det kanske blev roligare att plugga om vi samtidigt tittade på Mama mia. Men självklart så ska helvetesfilmen inte fungerar! Vi har ljud men bilden rör sig inte och det kan jag tycka är rätt bra när man ska titta. Vi är sjukt besvikna. Iofs så tror jag att folkölen kan fixa så det blir lite roligare! Nu jäklar ska det bli kul att plugga!!!


Var ligger landet där man böjer bananerna?

Jag och FiaBejbi har självklart hittat en ny favoritlåt som vi sitter och nöter sönder. Just nu spelas den på högsta volym och vi VRÅLAR med!!  MUMMA!!




Dålig på att uppdatera

Jag har varit galet dålig på att uppdatera känner jag. Men jag har haft galet mycket att göra. Jag har scannat in ALLA bilder i boken och sen har jag suttit och klonat, klonat och klonat. Galet tråkigt att klona. Det tar aldrig slut!!!
Men idag blir det roligare att jobba. Fia kommer hit så ska vi sitta och plugga och bara mysa. Tänk vad mycket roligare det är att plugga om man har någon att umgås med samtidigt. Härlig lösning!!!

Gick inge bra...

... att ha roligt när man cyklade till skolan. Halvvägs upptäckte jag att någon hade pajjat mitt däck så jag fick snällt kliva av och promenera i regnet istället. Det var inte alls lika roligt. Speciellt inte roligt att ha en trasig cykel nu heller. Typiskt dåligt!!


Meh!

Vad fasen hände med vädret! Innan var det ju verkligen sommarvärme och idag vaknar man upp och det spöregnar. Känns som att man blir lite mindre motiverad att cykla till skolan i detta väder. Men iofs, jag kan ju kanske göra det till en rolig grej. Cykla på som bara den och cykla i alla vattenpölar jag bara ser. Det kan nog bli rätt roligt, det gör jag.. Det var ju gör roligt när man var lite, då måste det fortfarande vara roligt tycker jag.


Nawwww

Haha, ibland kan V vara så söt så att man dör lite.
Jag satt ute och rökte och hörde hur det lät mycket inifrån. Jag frågar då...
-Viggan, hoppar du i soffan?!
-Nej, i sängen.......... Men jag sitthoppar bara.
Sen fortsätter han att hoppa tok-skrattandes.
Samtidigt som han gör detta sitter jag och läser hans cv där han har skrivit att han är mogen för sin ålder och har sinne för humor. Vettifan om han är så mogen för sin ålder. Men humorn är verkligen där! :D
Han har nog fått sig en knäpp av examensarbetet!


Mmmm skånska

Sitter och lyssnar på låter som sjungs på skånska och tänker på min Fiabejbi. Vi båda är sjukt svaga på det där med skånska artister. Jag tror att det bästa är att vi flyttar in hos Emil Jensen. Ja, det är nog bäst så. Jag flyttar imorgon!!

Fia tyckte detta lät roligt:
- Sitter och lyssnar på Dunka mig gul och blå och tänker på dig. <3
Så duktig var visst jag på kärleksförklaringar. Aja, jag försökte iaf. Får jobba lite på det till nästa gång!!

Dagen idag

Just nu sitter jag i skolan och försöker jobba och vara effektiv. Det går framåt. Jag och Therezia har iaf varit på bibblan och lånat barnböcker. Nu är planen att läsa dem och se om vi kan använda dem. Kan det bli bättre att ens arbete just nu går ut på att läsa barnböcker.. Jag gillart!! :D


Skumpa!!

Jobbade på Compagniet igår och där hade jag så bra resultat så jag får skumpa nästa personalmöte. Det trodde jag verkligen inte skulle ske på lilla Compagniet. Brukar ALDRIG ha bra resultat där. Men plötsligt händer det. Det var på tiden att jag fick lite tur!!


Grattis Kattis!!

Idag fyller denna damen 23! Grattis, Grattis!


Myskväll på G

Jobbet igår gick väldigt bra. Alla var supertrevliga! Kan iofs ha att göra med att de vann hela tiden. Men det är alltid roligt på jobbet när alla är trevliga och man kan stå och skämta lite. Det gillar vi!!

Dagen idag har spenderats med att städa lägenheten. Fruktansvärt skönt att äntligen få städat. Vid fyra kommer Amanda hit. Vi ska grilla, dricka drinkar och vin, prata och fnissa. Det kommer bli grejt. Ska försöka hålla det till bara vi och någon till. Orkar inte med att det kommer en massa folk. Tycker inte det blir lika roligt då. Man måste hela tiden hålla koll så att inget går sönder och gå runt att torka upp efter folk. Kommer bli en awesome kväll!!

RSS 2.0