Göttig dag!

Idag är det helt galet skönt väder! Solen skiner och det är riktigt varmt. Det betyder att jag och Amanda nu ska gå ut och sätta oss på lol-kullen och plugga. Livet leker!! Hoppas ni andra får en bra dag i solen.

YES!!!!

Jag behöver inte göra omtenta!!!!!!!!!!! WIIIIIIIEEEE!!!!!

My gawwwwd!

Jag blir helt pirrig i magen när jag hör denna låten. Jag älskar den!! OCH jag älskar att de visar klipp från The Notebook som är en sådan galet bra film!!


"Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life"

Lol och fail

Fuuuu, vilken dag det har varit! Jag började ju dagen med att göra den där sluttentan, jag kände mig aspepp och tyckte att jag kunde allt. Tji fick jag! Jag hade självklart pluggat på helt fel saker! Jag tror inte det gick speciellt bra alls, jag försökte svara på så mycket jag kunde, men jag har ingen aning om det blev rätt eller inte. Det återstår väl att se. Det känns åt helvete iaf! Känner mig inte som en vinnare direkt. Men som ni ser så är jag ju faktiskt en riktig prinsessa iaf. ^^


Dagen vände dock och blev riktigt mysig. Det har ju varit så fint väder så jag och Amanda satte oss ute på kullen och spelade lite kort och bara hade det mysigt. Hur kan man inte ha det mysigt när det är fint väder på världens bästa (enda?) lol-kulle?

Den är ju så festlig! :)

Dagen fortsatte i ren mysanda. Jag, Alex, Amanda, Olle och Dima spelade lite "hej kneckt" och jag förlorade INTE! Kändes så jävla gött! ^_^ Vi fortsatte sedan med att titta på "hot chick" som för övrigt kan vara den roligaste filmen någonsin. Jag dör lite av garv varje gång!
Nu är det jag som ska sörja dagens fail med lite spel på facebook. Känns rätt gött faktiskt!!

Tentadags!!

Nu beger jag mig till skolan för att skriva min sluttenta. Är galet nervös! Men men, har jag pluggat på rätt saker så kommer det gå jättebra, det sitter bra. HOPPAS!!
Okej, nu jäklar! Det får bära eller brista!

Saved by the bell

Jag är helt nerkärad i denna låten. Mums för öron och själ!!

"I can hurt myself
I know I could
I guess
I got saved
By the bell"

Färg gör mirakel!

Nu börjar de fina lapparna ta form. Jag känner mig som en liten fjortonårig tjej för jag måste erkänna att all färg och figurerna gör bannemig att jag lär mig det lättare. Helt okej att bli fjorton år, bara jag lär mig det.  ^^


Tentaplugg!

Jag har suttit hela dagen och tentapluggat som en jäkla galning. Det går framåt! Hittils har jag lärt mig sjukt många latinska ord. Jag blir galen om inte allt detta kommer på tentan. Jag kan ju det!! Jag trodde aldrig jag skulle lyckas lära mig det, så nu hoppas jag på att jag ska få visa hur grym jag är ^_^

Visst ser det deprimerande ut?!
Nu ska jag ge mig på resten av allt skit. Jag ska sätta mig och skriva små fina kort med massa färger och egna ord. Jag hoppas och tror att det kommer sätta sig bättre i min lilla skalle då. Man kan ju alltid hoppas!

Tjenare kungen!

Igår hade jag, Alex och Olle filmkväll. Vi plöjde igenom "Tjenare kungen" och "10 orsaker att hata dig". Satan vad låten i tjenare kungen satte sig. Har gått och sjungt loss hela dagen. Lyssna på den så ni också kan gå runt och sjunga den så är jag inte ensam: ^_^


cool i sol!

Varför slutade det vara fint väder helt plötsligt? I lördags kunde vi sitta ute på gården med lite filtar och bara mysa och dricka kaffe. Jag vill ha fint väder, jag hatar att frysa och behöva sitta inne!! Det var ju kalasmysigt i lördags, dumma väder. Jag hatar väder ^^





Ser det inte gött ut?!

Det är dags!

Nu har jag packat allt och fixat iordning mig. Allt jag har kvar att göra är att mysa sönder mamma, om några timmar åker jag tillbaka till karlshamn igen. Dumma Karlshamn, dumma jobb, dumma plugg! Ja, jag är bitter. Hade hellre stannat här ett tag till. Men så blir det inte för imorgon är det jobb på Harrys som gäller. Men men, sånt är livet. ^_^
Halv tio är jag framme i Karlshamn och då är det vin med mina söt-tokar som gäller. Jag, Amanda och Alexandra har kommit fram till att det där med distansförhållande fungerar inte. Det är inte vår grej helt enkelt. Vi gör oss som bäst när vi är ihop, på samma ställe. Distansen mellan fridhem och stan är tillräckligt med avstånd för oss. Hell to the yeah!!!!
Hallå, hur löjlig är man inte när man åkte i måndags och jag saknar ihjäl dem där brudarna? Ska bli underbart att träffa dem igen. Så fort jag kommer fram till Karlshamn så lär det ändras och jag kommer sakna ihjäl mig efter mamma och familjen. Lite separationsångest kanske? Det är fan det bästa!! ^_^ Positivit tänkande nu!

Vilka minnen!!!!

Är det någon mer än jag som konstant tittade på postman pat när man var liten? Det var min favorit och jag tittade alltid på det inne hos grannen. Jag missade bannemig inte ett enda avsnitt! Älskar ni Postman Pat lika mycket som jag?



RSS 2.0