LÄNGTAR!! <3

På torsdag eller fredag åker jag och Robert hem till familjen i Göteborg. Det ska bli så underbart! Längtar efter min familj så mycket så att jag dör lite och nu ska jag äntligen få träffa dem igen! Om bara 2-3 dagar. Det kommer bli en kalasbra helg och det ska bli skitkul att Mami får träffa Robert. Kommer bli en fab helg!! <3

Just The Way You Are! <3


Helt galet bra låt. Jag älskar allt med den! Musiken, texten och musikvideon. MUMS!

Förvirring!

Just nu har jag äntligen kommit till en uppgift som jag verkligen vill skriva. Jag ska skriva om den palliativa vården och omhändertagandet efter döden. Det ska bli riktigt intressant, dels att läsa om det och också att fundera kring egna tankar. Kul!

Dock är det lite förvirrande och irriterande när jag slår upp palliativ vård i registret i boken och det står att jag ska leta på sidan 665. Jag letar och letar, problemet är bara att boken endast har 430 sidor så det är sjukt svårt att hitta just den sidan. Men jag ger mig inte! Jag ska bannemig hitta sidan, den måste ju gömma sig någonstans tycker jag ^_^

----------UPDATE-------------
Efter noggrant letande så insåg jag att med sidan 665 så menade de självklart sidan 63. Dumt av mig att inte förstå det från början. Hur tänkte jag där? Det har jag ju alltid lärt mig att man ska läsa mellan raderna och gör man det så är det ju inte så svårt att förstå att 665 egentligen betyder 63. Typiskt!


Fräsch brud!

Idag känner jag att jag är en så otroligt fräsch och härlig brud. Näsan rinner som en jäkla kran, så alla pluggböcker och papper blandas med härliga snorpapper. Mums! Det är sådana här dagar jag faktiskt är glad att Robert bor 1000 mil ifrån och slipper se mig och mitt snor. Eller nää, jag ångrade mig. Det bästa hade varit om jag inte var snorig och han bodde här. Så det så! <3


Lag hit, lag dit.

Idag ska jag bannemig skriva klart min uppsats om lagar och skit. Jag är helt galet trött på att sitta och läsa dem tusen gånger om för att förstå liiiiite av dem. Så nu är det jag som sätter mig och skriver klart den och sen firar jag genom att gå hem till Alex och dricka kaffe. Det verkar som att det blir en bra dag idag! Woop Woop!


Undra om det kanske hade blivit lite roligare att plugga lagar om sidorna inte var så tråkiga? Kanske lite rosa detaljer? Lite leopard? Jag hade blivit nöjd.=D

Tramskär och löjlig!


Sötast! <3

Grym helg!

Jag har haft en helt galet mysig helg med min söta lilla kille. Det var hur mysigt som helst att äntligen få träffa honom igen och pussa på honom hur mycket jag vill. Jag har nu bestämt mig för att distansförhållande bannemig inte är så dumt. För känslan att få träffa honom igen efter en vecka är galen. Det är som att man bli förälskad på nytt. Känslo-äckligt sagt va? Usch, det värsta är att det är sant.
Iaf, när han kom i fredags så hade han med sig blommor och choklad. Han känner mig bra den där grabben. Jag älskar choklad och jag älskar rosa. Den lilla sötnöten hade letat efter rosa blommor i flera städer på vägen. Det är fan kärlek det!! ^^



Friday I'm in love

Idag är jag en sjukt glad tjej! Det är fredag, det är party och min älskling kommer hit! Kan det bli bättre? Ohh, har saknat honom massa, massa mycket så det ska bli jättemysigt att få krama på honom igen! Dagen blir dessutom tusen gånger bättre eftersom Amanda är här och ska hänga med oss hela kvällen. Så ikväll är nästan alla mina babes samlade! Wiee! Jag är så löjligt glad och pirrig så det är nog lika bra att jag går och städar eller något. Kan ju inte vara hur fjollig som helst. ;)



3OH!3-dag

Idag är en trött dag. Jag vaknade med huvudvärk och med en nacke som bara går att vrida åt höger. Toppen, verkligen! Men inte ska det få förstöra min dag! Skitdagar kan man göra till skitbra dagar. Hur svårt kan det vara? Pumpar man rätt musik, sätter på sig mysiga kläder, fixar gott kaffe, laddar upp med ciggen och lägger skolböckerna lite snyggt framför en så blir det kanon! Och ja, det blev det. Det slutade med att det blev en 3OH!3-dag. Pumpar musiken högt i högtalarna och när jag är klar med någon uppgift så får jag lov att kolla på deras videos som är så grymt bra. Titta själva så förtsår ni vad jag menar:
Klicka på denna sjukt fina länk så händer det grejer.


Party nails!

När man har tråkigt så är det hur kul som helst att fixa naglarna. Så det gjorde jag och Alex häromdagen och såhär galet snygga blev de:

Både rosa och glitter. Bättre kan det nog inte bli. ^^

Ögongodis!

Det är helt galet vad jag är sämst på att plugga idag. Precis ALLT är roligare än att just plugga, vart tog inspirationen vägen undrar jag? Eller ja, okej, inspiration har jag. Inspiration till att sätta ihop en göttig skrivbordsbild. Inspiration som inspiration, räknas det kanske?

Bilden har ju för fasen ALLT! Den har rosa leopard, den har Dregen, den har Orup och som grädde på moset så har den Nikki Sixx också. Jag kan stirra mig blind på detta mästerverk. Undra om jag kan skicka in detta till min omvårdnadslärare och få bäst betyg? Det kanske funkar, hon kanske också har en kärlek till alla dessa underbara män. Hoppas!! Aja, jag får väl skriva liiiite om diabetes iaf. Nu har jag ju något göttigt att titta på samtidigt. Toppen tumme!!


Sötnöt!

Sitter och försöker tokplugga samtidigt som Robert skriver till mig på facebook. Helt okej att bli lite uppiggad bland allt plugg. Jag gillart! Han är sötast iaf! :)

<3

Bildbomb

Tänkte att jag skulle kasta upp en hel radda bilder från nollningen. Har visst missat det, men bättre sent än aldrig brukar de väl säga? ^^


Alex tog sitt pick och pack och flyttade in hos mig för en veckas roligheter.
















Kul vecka, trött vecka efter^^

Bitterfitta!

Skolan gör mig förvirrad, eller rättare sagt lärarna gör mig förvirrad. Jag har nu skickat in en uppsats där jag skulle skriva om en sjukdom och behandlingen där till. Jag skrev då lite egna tankar och sedan lite citat från en kurslitteraturbok. Jag blev inte godkänd på uppsatsen. Ett av citaten var "Operationen görs med ryggmärgsbedövning". Som svar på hela uppsatsen fick jag: "Den är bra frånsett. Du skriver att det görs med ryggmärgbedövning? Det är inte rätt." Nähä? Det var ju tokigt. Vad är rätt då? Eftersom jag har lärt mig det ur böckerna så kanske hon kan informera mig om vad som är rätt eftersom att böckerna tydligen skriver fel. Men nejdå, det ska jag lista ut själv. Toppen tumme!

Så nu har jag klagat klart och slutar nu vara biter och går loss på min kopp kaffe istället. Nom nom nom... ^^

RSS 2.0