Underbar kväll

Wow! Helt oroligt! Den nya telefonen fungerar. (peppar, peppar) tjoho!

Just nu är jag på sådant riktigt bra humör. Hela kroppen är jättejätteglad, har ingen aning om varför jag bara är det. Jag älskar sådana dagar!
Jag har äntligen lyckats bli klar med den andra uppgiften i kursen jag håller på med. Den är nu inskickad och klar. Nu har jag bara en uppgift kvar och sedan några opponeringar. Känns riktigt skönt faktiskt. Tänkte sätta mig imorgon och hitta lite fakta om det jag tänkte skriva om och sen sätta mig och ordbajsa loss som aldrig förr. Det ska nog blir bra, jag brukar faktiskt vara duktig på sådant vilket är massa massa skönt.

Hmm, sitter nu och försöker hitta lite bra musik jag kan ha i bilen hem sen på torsdag. Det är lätt det viktigaste när man ska köra 40 mil, göttig musik! Tyvärr så står huvudet rätt så still just nu. Är det någon som har något förslag på bra roadtriplåtar? :)

Nej, om man skulle göra sig en kopp te och leta vidare kanske. Ja, så blir det nog bannemig! :)

Sista paradise

Nu har jag sett finalen i paradise hotel danmark. Vad fasen ska jag nu se framemot varje vardag runt midnatt?! Okej, det kanske är så att jag inte har något liv. Men det bjuder jag på. Jag behöver mina dokusåpor!!!!
Nu får det komma någon bra såpa igen som man kan följa. Jag menar, vad vore livet utan att följa såpor?! Nej, precis, INGENTING!! ;) Nja, så illa är det kanske inte. Men lite svider det i tv-tarmen..



Nytt försök!

Nu har jag precis kommit hem från Elgiganten. Jag har gjort ett nytt försök när det gäller att köpa telefon. Hoppas på att det kanske går vägen denna gången. De andra två gångerna jag har köpt så har de ju varit trasiga. Just nu ligger den på laddning och är såå söt såå söt. :D


Visst är den fin?! :)


Fuck you




14 igen

Just nu sitter jag och pluggar för fullt. Vill så gärna ha allt klar tills jag åker hem till Karlshamn igen den 3:e. Det hade varit så skönt att slippa ha detta hängades över mig hela tiden. Så håll tummarna för mig! Snälla! :)
Samtidigt som jag sitter här och sliter så lyssnar jag på gammal Westlifemusik och känner mig som 14 igen. Kan det bli bättre? Tror inte det minsann för fingrarna bara dansar över tangenterna. Perfekt ju! hehe





Oj, vad jag älskade denna sista låten när jag var yngre. Jag blev helt kär när jag hörde den hesa rösten. Yummiee!!

Nu mår jag bättre som tur är

Natten till igår vaknade jag med en jäkla frossa. Det visade sig att jag hade runt 40 grader. Då var jag inte så jäkla kaxig. Så hela dagen igår spenderade jag i sängen. Idag mår jag lite bättre, har inte så hög feber iaf. Lustigt att man ena dagen kan ha så hög feber och inte kunna ta sig ur sängen och andra dagen så är man mest seg men kan vara uppe. Inte för att jag klagar, verkligen inte! :) Förhoppningsvis så kanske jag är helt frisk inom några dagar. Peppar peppar! :)
Men gud vad skönt det har varit att vara sjuk här hemma hos famljen och inte i Karlshamn i en ensam lägenhet. Det är något visst med att bli omhändertagen av sin mamma när man är sjuk. Det är rätt skönt att känna den där känslan, ni vet den där att man är liten igen.


Lite shopping

Tänkte jag skulle visa lite av det jag handlar igår. Jag hittade sjukt snygga skor, lite till lägenheten osv. Det är verkligen löjligt hur glad man kan bli för shopping.
Titta bara på de här skorna:

Jag älskar både stövlar, tygskor OCH starka färger. Bättre än såhär blir det bannemig inte. Jag är nöjd! :)

Jag hittade även ett soffbord. Ska bli underbart att få hem ett bord där man äntligen kan sitta fler och fika vid än bara jag och EN till. Det var även snyggt och billigt. Det är så det ska vara! :)

Jag var även tvungen att köpa den rosa lampan, till och med två stycken. Bilden gör inte riktigt färgen rättvisa. Egentligen är de så mycket mer rosa. Ja, jag älskar rosa! :)
Sedan köpte jag massa ljusgrejor och sådant bra och ha till lägenheten, det var även en del smink som fick följa med mig hem. Överlag har det varit en trevlig shoppingrunda. Men jäklar vad trötta vi var när vi kom hem.


Usch och fy

Det blev inte bättre idag. Har ont i kroppen och känner mig svag och konstig. Typiskt! Men ska kurera mig som bara den idag! Dricka mycket vatten och te och bara vila. Då borde det gå över till imorgon tycker jag iaf=)
Nej, nu ska jag försöka få ner något i magen. Har hört att det ska vara bra. :)


Underbar dag med mamsen

Jag har verkligen haft en underbar födelsedag här hemma med familjen. Jag och mamma åkte iväg på shoppingrunda och jag shoppade en jäkla massa saker. :) Tänkte att jag visar vad jag hittade för spännande imorgon, är alldeles för trött nu. Det farliga med att shoppa idag var dock att det blev rätt mycket för att jag tänkte hela tiden "ja, men det är okej jag fyller ju år". Verkligen dagens i-landsproblem! ^^

Ohhh, tårtan vi köpte var hur god som helst! Det var någon frukttårta med massa jordgubbar på och MYCKET vanilj. Helt klart i min smak!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Känner mig konstig. Hostar, börjar snora lite lätt och har lite frossa. Hoppas bannemig inte att jag börjar bli sjuk nu! Det har jag inte tid med. Har hur mycket som helst att plugga och då måste jag vara totalt med i matchen för det är TOKSVÅRT!!!!! Aja, jag ska iaf somna med en hålld tumme! Har bunkrat upp med massa vatten. Det ska ju vara bra säger dem. :)

Just det, Sova var det ja!



Hmm, man blir bannemig sömnig av att lyssna på "vaggvisor". Trodde inte man blev det när man var över typ 5 :P hehe
Blir nog bra.

Sov gott alla därute! Det ska jag iaf!

B-DAY!!!


Idag är ingen vanlig dag, idag fyller jag 22. Det var en underbar känsla att vakna upp hemma hos familjen av att de sjöng och jag fick kaffe på sängen (läs soffan). Jag kände mig som tre år igen. Tänk vad man har saknat det där. Jag har redan hunnit få massa fina presenter och pussar och kramar. Känns som en massa bra dag det här faktiskt!
Nu ska jag och mamma ge oss ut i affärer. Man måste ju faktiskt shoppa lite på sin födelsedag också! Det är Ikea, H&M och skopunkten som står på listan. Jag är nöjd! Känns rätt gött faktiskt!!

Dålig igen

Nu har jag varit sådär dålig igen. Men jag orkar verkligen inte uppdatera hemma i karlshamn där internet är sååååå segt. Jag har verkligen inte tålamod till det. Men nu när jag är i Kode, mitt ute i ingenstans så går det sjukt snabbt. Hur går det ihop sig?! hehe

Nu jävlar

Ikväll är det jag och Alex som slår klackarna i taket och går ut och svänger våra lurviga. Ska bli riktigt najjs!! Hoppas bara vi orkar längre än en halvtimme som sist.:P
Ohhhhhh, förresten!! Idag får jag inviga mina nya snyggasnyggasnyggasnyggaSKOR!!!!

Jag älskar dem!!!!! Det bästa är att de råkade ta 199 spänn istället för 299. Helt okej när de gör fel åt det hållet!!
Kommer bli en awesome kväll! Vinet står på kylning, jag har precis pimpat naglarna och jag sitter och laddar med lite härlig Winnerbäck! I like!!

Hjälp? Tips?

Är det någon som har ett bra tips på hur man kan tvätta målade väggar?
Har en massa fläckar på väggarna som har funnits här sedan jag flyttade in. Hur får man bort dem utan att färgen försvinner?

Hittade lite göttiga bilder.

Satt och blädrade runt bland bilder och hittade några som är rätt göttiga faktiskt


Aktiviteter med jobbet. Det blev bowling och något mer som jag inte kommer ihåg. Vårt lag kom trea, inte helt fel med tanke på att jag ALLTID kommer SIST! Men inte denna gången inte. :D


Någon kårkväll. En av de kvällarna då jag och Alex lärde känna varandra. Trrrrrevligt!! Vi ser ju ut att ha roligt iaf.:D


Ohh, en av de mysigaste kvällarna någonsin! Några vänner till mig totallurade mig och hade ordnat en överraskningsfest för mig när jag fyllde 20(?). Vi förfestade och sjöng sing star och allt möjligt sedan lurade de ner mig i ett mörkt rum och där stod hur mycket folk som helst och tok-skrek och blåste serpentiner! Det var underbart! Tack igen allihop!


Midsommar i år. Paus i allt kubb-kastande. Det måste man ha. Speciellt öl-paus. :D

Helgen och nu

Oj, vad jag har varit dålig på att uppdatera här. Hela helgen har jag och Viggan varit i Karlskrona och jobbat. Det har varit riktigt najjs faktiskt. Vi var 5 pers som bodde i en liten 2:a, det var trångt men oerhört mysigt. När vi inte jobbade gick vi ut och käkade och hyrde film osv. Så överlag har det varit en riktigt trevlig helg faktiskt. Ge mig fler sådana helger!

Idag har jag inte så väldigt mycket planerat. Måste börja få riktigt iordning här. Det flyttar tydligen in någon snubbe som heter Linus här den 1 September. Tänkte att jag skulle få det riktigt snyggt här tills dess och få det bra med inredningen. Eftersom jag bor här först kan jag ju lite bestämma hur här ska se ut osv. Det gillar vi.! :) Så lite sådant ska jag väl ta tag i idag tänkte jag. Blir nog bra!!


Typiskt

Testade att jobba igår då knät kändes bättre. Men det gick inte alls så bra som planerat. Efter två timmar fick jag köra hem och hämta värktabletterna och sedan halta vidare. Mot slutet av dagen hade jag riktigt jäkla ont. Trodde att allt var bra och att det hade gått över, men nejdå. När jag vaknade idag hade det såklart svullnat upp igen. Typiskt! Varför skulle jag prova att jobba? Det är fan inte bara positivt att vara envis som en åsna. :D

Duktig tjej

Har skrivit en to do-list dagen till ära och jag är redan klar med 4 av 6 punkter. Känns väldigt bra faktiskt! Det som tar tid nu är att skriva en reflektion. Antagligen för att kursen var för ett år sedan, det är lite svårt att lyckas komma ihåg alla detaljer. :) Tänk att man är så fruktansvärt dum och sparar sådant så man får göra dubbelt så mycket jobb ett år senare. Dum-Johanna! Men jag antar att jag inte är den enda i världen som är duktig på att skjuta upp saker och ting. Eller?  Aja, bara jag blir klar med den idag så är jag nöjd! Go, go, GO!!!

Helt sjukt


Kan inte fatta att något sådant här kan hända i lilla, lilla Stora Höga. Det är ju minimalt. Sista gången man hängde där sent på kvällarna då. :) Nej, jag är inte löjlig och harig. :)
Nej, fy fan! Kan inte förstå det!

http://www.gt.se/nyheter/1.1667886/tva-doda-i-gangkrig

Grattis Johanna, tack Johanna

Nu har jag precis köpt för tidig födelsedagspresent till mig själv. Det blev att när jag åker hem till famljen så åker jag första klass. Man är inte så kräsen med presenter nu när man är lite äldre. En resa i första klass räcker och blir över för mig. :P Så grattis i förskott till mig då. :)

RENT

Ohh, sitter och lyssnar på soundtracket till RENT nu. Det är sådan musik som jag blir så galet glad av att höra. Jag har så många minnen till musiken så jag blir helt glad i magen och överallt. Jag är en riktig "sucker" för musikaler och detta är verkligen en av de bästa musikalerna enligt mig.
Har ni också sådan musik som gör att ni blir så glada att ni inte riktigt kan sitta still?




Stad i ljus

Helt sjukt vilken röst han har. Helt amazing. :)

Midsommar 2009

















Detta var min midsommar med tjejerna och roadtripen hem. Det var en massa mysig helg! Men kanske att vi shoppade lite mycket på vägen hem. Men det får man göra tycker jag=)

Piggare

Igår var en seg dag så det blev inte mycket bloggande. Får bättra mig idag helt enkelt. Hade tänkt att lägga upp lite bilder från midsommar, bättre sent än aldrig. Så det ska jag göra lite senare och sen har man väl alltid lite fixa och dona. Typ plugga, det var ett jäkla tjat om mitt pluggande va? Stackars er. =)
Men först ska jag käka lite lunch och packa upp tvätten från igår.


Sen kväll igår

Igår blev det en sen kväll. Jag blev så trött på att sitta och plugga en lördag så jag gick ut till de andra och drack lite öl. Det var rätt trevligt faktiskt. Vi gick sedan in till mig och spelade lite spel och lyssnade på musik. Rätt najjs faktiskt.
Det var väldigt skönt att hitta på något och inte bara sitta här hemma och rulla tummarna.

Idag har Viktor varit här och hjälpt mig ner med tvätten och nu hoppar jag fram och tillbaka och fixar med den. Det går rätt smidigt faktiskt. Det är så skönt att ha tvätt-och-städdag ibland. Tycker man får så mycket gjort och känner sig så duktig.
Nej, nu såg jag att det är Bring it On -  All Or Nothing på tv. Perfekt söndag på soffan! :)

Hej, filmer

Det blev en himla härlig tjejkväll måste jag säga. Alex hade till och med köpt rosa(!!!) cigg. Tjejigare än så blir det bannemig inte. Det gillar vi. :) Det blev att vi såg "Bring it On" och "Another cinderella story", när alla hade gått tittade jag även på "13 snart 30". Alla dem är ju helgulliga filmer som man kan se hur många gånger som helst. Bättre än så blir det bannemig inte. Idag tänkte jag som vanligt försöka plugga lite. Är så trött på det nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men men, det är la bara till att göra det. Jippie verkligen. Har ingen aning om vad som händer ikväll, det återstår att se. Spännande:D



ROSA!!

Nu är det dags att dra igång kvällen.

Nu är tjejerna på väg med pizzan och allt annat onyttigt. Sjukt najjs. Kvällens första film blir bring it on. Sen har vi inte riktigt kommit fram till vad vi vill se mer. Vi har så galet många favoriter att välja mellan. Livet är hårt. Vi får väl se alla och vara vakna hela natten somman var förr. Jag kommer ihåg hur mysigt det var. Man försökte alltid slå sitt "rekord" när det gäller hur länge man har varit uppe. Jag och en kompis tittade alltid på vår favoritfilm då, Wild America, och jag var alltid lika livrädd när det hoppade upp skallerormar. Men det var perfekt tyckte jag, för då var jag så rädd så jag inte vågade somna och var alltså vaken jättejättelänge. Ibland är man bra smart alltså. Ikväll ska vi iaf inte så några filmer där man blir så rädd så att man inte kan somna, tvärtom.



Update

Jag vann inte alls. :( Typiskt. :(

Kortmys

Nu kommer Viggan snart över och lämnar sin skrivare här så jag kan låna den ett tag. Snacka om service va? Det gillar vi! Samtidigt som han är här tänkte vi passa på att lira lite kort. Tänkte spöa skiten ur honom faktiskt. (Som vanligt då, eller?) Jag älskar att sitta på balkongen och dricka lite te och spela några rundor. Det är så mysigt och härligt. Frågan är hur mysigt det är för de andra då jag inte är den bästa förloraren. Men vem är det egentligen? Det finns väl knappast någon som gillar att förlora? Eller? Aja, hur som helst, jag ska iaf vinna. Hoppas jag. Sen börjar det nog bli dags för tjejerna att komma. Det verkar bli en bra fredag.
Har till och med pluggat lite, så jag känner mig hyfsat duktig idag faktiskt. Det blir lättare att plugga sedan när jag har fått sno Viccos skrivare. Jag avskyr att läsa sånt jag ska skriva om på datorn. Jag vill ha det på papper så jag kan kladda och stryka över och ha mig med vanliga pennor. Det är sjukt svårt att göra på datorn. Det blir så kladdigt på skärmen då. =)



Glöm inte!

Glöm inte att titta in på en av sveriges största webbradio ibland! Gå in och lyssna på oss och njut av härlig musik!
www.soundicradio.com

Myskväll ikväll

Ikväll blir det nog en såndär perfekt fredagkväll tror jag. Jag och mina tjejer ska ha en riktig tjejkväll. Det blir pizza, godis, läsk, skvaller och det viktigaste av allt tjejfilmer i mängder. Det var så sjukt längesedan vi bara hade en myskväll sådär, det blir altid att vi festar och umgås med tusenmiljarder människor. Men inte ikväll inte, ikväll är det bara vi för hela slanten. Kan det blir bättre? Jag tror inte det faktiskt.



Usch vad jag är seg på att komma igång med pluggandet idag. Men till mitt försvar väntar jag på att solen ska försvinna på balkongen så att man kan sätta sig där ute. Det går inte att sitta där när det är så fruktansvärt varmt som det har varit. Plus att jag pluggar mycket, mycket bättre när jag sitter där ute än instängd i lägenheten.
Kanske borde kasta i mig något snabbt att äta också. Perfekt ju! Äta lite och försöka diska och sen borde solen ha försvunnit. Jag har en plan! Perfekt!

Miss Krympling

Oj, vilken lång och konstig dag det blev igår. Hann vara på jobbet 1,5 timme innan jag fick åka till akuten. Jippie verkligen. En vårdtagare till mig blev arg och då tar han gärna ut det på oss. Han valde då att putta in mig hårt i en vägg och när jag landade på golvet så landade jag fel med knät och vred det, detta resulterade i att jag skadade ledbandet. Typiskt!!
Så nu hoppar jag runt på kryckor, fy fan vilket jobb det är. Alla som känner mig vet ju att jag inte är den smidigaste människan på denna planeten, då kan ni ju bara tänka er hur jag är på kryckor. Fy fasen, det går inte smidigt om man säger så. Men jäklar vilka armmuskler jag kommer få. :P

Idag blir det en dag som går i pluggandets tecken. Tänkte sätta mig och läsa och skriva en massa och se hur det går. Blir nog kanoners!! :)

Världens bästa!

Oh, hittade denna bilden på mig och mitt kusinbarn, Alicia. Hon är sååå underbart söt!!

<3

Var kom piggheten ifrån?

Vaknade för en halvtimme sedan och jag är hur pigg som helst. Vid den här tiden brukar jag sitta utan kläder och trycka i mig frukost. Men idag har jag redan hunnit äta och klä på mig. Allt jag har kvar är att sminka mig och klockan är bara halv 6. Perfekt! Då hinner jag ta en kaffe på balkongen och lösa lite korsord. Känner på mig att det kommer bli en bra dag. Det gillar vi!

Wow, ett svar

Fick ett svar nu från CDON. De ska skicka någon lapp så att jag kan skicka tillbaka den. Sedan ska de gå igenom den och se om jag kan få en ny telefon. Får jag en ny så kommer den om 1-2 veckor. Skitkul verkligen..

Haha, fy fan

Ringde pappa på jobbet nu som jobbar på hotel tylösand (som Per Gessle äger). Nu helt plötsligt har de tagit bort den vanliga signalen som säger tuuuut, tuuuuut. Nu får man istället lyssna på detta tills han svarar:

Man blir ju helt knäpp. Det är nog första gången i mitt liv jag har saknat tut-signalen. Haha

Vad fasen?!

Beställde en ny telefon som jag fick igår. En w380i, en lila sådan. Massa fin..

.. MEN den fungerar ju inte sådär jättejättebra om man säger så. Den fungerar jättebra tills jag får ett samtal eller ett sms. Då dör den eller hakar upp sig. Jag kan känna att det är rätt roligt att ha en telefon som fungerar när man pratar eller smsar. Men nejdå. Tänkte att då ringer jag CDON så får de skicka en ny. Men det var visst inte heller så lätt. De har ingen kundtjänst man kan ringa till.
"För att så snabbt som möjligt kunna betjäna så många kunder som möjligt har vi beslutat att stänga telefonen och koncentrera oss helt på att besvara frågor via e-post. Vi är medvetna om att en del kunder föredrar telefon, men på detta sätt har vi lyckats korta våra svarstider avsevärt, vilket vi tror är det allra viktigaste."

Haha, ofta man får svar snabbare. Jag mailade dem imorse, inte fasen har jag fått något svar. Har en känsla av att om jag hade fått prata med dem hade jag nog fått ett svar för längesedan. Så tack så mycket CDON, verkligen tack så jävla mycket!!


Måste bli klar med Företagsekonomin

Igår var jag på möte med studievägledaren för lärcenter. Och nu har jag fått böcker för att börja plugga till undersköterska!!!! Ska börja plugga vård och omsorgsarbete (vilket i princip är det jag jobbar med, så det går nog rätt bra) och sen ska jag börja med medicinsk grundkurs. Jag ser verkligen framemot den sistnämnda kursen. Ska bli underbart!!! Så nu måste jag bara bli klar med företagsekonomin så jag kan sätta igång med det roliga pluggandet. Jag vet att jag inte kommer bli klar med ekonomoni om jag börjar med det roliga pluggandet. Så det är bara till att läsa och skriva fort som fasen.
Så fort jag har jobbat klart ska jag åka hem till familjen, där pluggar man bäst tycker jag. Finns inte så mycket som kan "störa". Så då blir jag nog klar med det rätt så snart.
Ohhhh, jag är så himla glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!!!!!!!



Dags för jobb igen.

Nu var det dags att dra till jobbet igen. Skulle egentligen börjat 10, men eftersom en är sjuk får jag börja 7 istället. Rätt skönt att börja 7 faktiskt, är så van vid det. Så jag är bannemig tröttare när jag går upp till 10. Så jag är verkligen inte bitter. Plus att det blir mer pengar i fickan. Kan inte bli bättre.=)
Efter denna dag på jobbet ska jag till Alex och fika med henne en sväng. Ska bli massa mysigt. Sitta och dricka kaffe och prata en massa med en riktigt bra vän är nog det bästa som finns. Är så himla glad att jag har så fina vänner i mitt liv.

Håller även på att planera lite hemresa sedan också. Tänkte försöka vara hemma en hel del nu i höst. Det är ju så underbart att vara med familjen och nu kan jag ju det. Nu har jag ju ingen utbildning där jag måste vara på föreläsningar hela tiden. Nu kan jag ju plugga allt var jag vill och när jag vill! Kan inte fatta att det kommer bli så bra. Jag blir helt pirrig i magen av att tänka på det. Underbar känsla!
Nej, just det ja. Borsta tänderna och sedan dra till jobbet var det ja! Ha en underbar regning dag!! :)


Ohhhhh!

Såg Kenny Begins igår med Viktor. Jäklar vad jag garvade, den var sjukt bra. Alla som inte har sett den MÅSTE verkligen se den. Den är värd varenda minut!


Se den! Jag lär se den hur många gånger till. Det var verkligen mumma för själen! :)


Hihihihi. Massa kul!!! :D

Hejjjjja H&M

Idag fick jag lite kläder jag hade beställt från deras hemsida. Älskar deras kläder. Jipppie!


Jag vet att det är en dålig bild, men bättre än ingenting:P
Det är två toppar, en lite tjockare lång sak och en svart kjol. Allt detta för 250 spänn, med frakt inräknat. Kan fasen inte bli bättre. Jag är sjukt nöjd!! Måste in och spana lite till bara för det;)

Duktig JohannaPanna

Jag har nu skrivit klart denna uppgiften. Är så jäkla glad. Nu har jag bara 2 uppgifter kvar! Och en hel del opponeringar. Men nu har jag ju iaf kommit igång en hel del. Det känns jättejätteskönt. Det är så typiskt bara att jag jobbar så mycket så att jag inte hinner plugga så mycket som jag hade behövt. Men det är väl bara att göra det bästa av situationen och göra så gott jag kan. Det funkade ju för uppgift 1, då borde det göra det med 2:an och 3:an. :)

Nu ska jag fira med en kopp te och en cigg på balkongen. Perfekt!!


Just nu...

.. är jag lite duktig iaf och sitter och försöker plugga. Det hade varit galet skönt om jag kunde bli klar med den första uppsatsen idag. Känns inte helt omöjligt då jag äntligen vet vad jag ska skriva om! :)

Visst ser det mysigt ut? Det är mysigt att plugga, speciellt när man har en kopp te bredvid sig. Perfekt! Önska mig lycka till! Nu jävlar!!

RSS 2.0