Tråk

Jag hatar när man har haft mycket att göra en dag och sen sätter sig i soffan och känner att man inte kan slappna av och bara är rastlös. Jag blir så sjukt uttråkad då!!! :'( Vad fasen hittar man på då????

JAAAA

Yay! Igår och idag har jag faktiskt haft lite att göra! Tjoho!! Igår hängde jag lite med Kim o Lisa och vi pysslade armband och halsband. Det var hur mysigt som helst. Det är underbart med vänner man inte behöva anstränga sig för att hänga med. Kalasbra. Igår var jag även och hjälpte Jenny o Linda med anställningsintervjuer och ska även göra detta ikväll. Det är verkligen hur skönt som helst att ha något att göra!
Imorgon blir en underbar kväll tror jag.. Jag och Kattis ska träffas o dricka lite vin o prata av oss lite vilket kan behövas ibland. Sen blir det lite förfest och sen ner till kåren. Det var en evighet sedan jag var på kåren (har jobbat eller varit borta varje gång:( ) men nu jäklar! Ska bli kul att se om det fortfarande är något att ha. Och tänk vad kul för alla andra att jag kommer o förgyller deras kväll;) hehe.

Inget att göra

Det är faktiskt inte speciellt roligt alls att ha lite att göra. Jag är van vid att ha ett högt tempo, känna mycket press och få saker och ting gjorda. Nu är det helt tvärtom. Jag har väldigt lite att göra, känner ingen press och får ingenting gjort. Det är fruktansvärt frustrerande.
Anledningen till att jag har så lite att göra är att det hände lite saker och jag kände att ända sättet att kunna gå vidare och allt det där var genom att hoppa av den kursen jag läser nu. Kursen håller på i 15 veckor och hälften har inte ens gått ännu. Jag vet inte om jag ångrar att jag hoppade av eller inte. Jag är bara sjukt trött på att inte ha något att göra, tankarna snurrar hur mycket som helst när man bara går runt här hemma..
Oj, vad långt och deppigt inlägg detta blev.. Sorry:)

"Det är visst nån som är tillbaka"

Det var en halv evighet sedan jag skrev här. Tröttnade lite på att blogga så jag la ner allt. Men nu är jag tillbaka igen. Har inget annat för mig så varför inte skriva här..
Den senaste tiden har varit sjukt rörig och jag har haft väldigt mycket att göra. Nu helt plötsligt är det tvärtom, jag har ingenting att göra. Mer än att ha mycket tid till att sitta o tänka en massa. O hur kul är det på en skala?

RSS 2.0