Det går framåt

Idag känner jag mig lite bättre. Ingen feber, gött som fan! Ikväll blir det till att ligga på soffan och glo på melodifestivalen med Alex, Amanda och Marcus. Kommer blir asgött!! :) Jag längtar galet mycket efter att bli frisk så att jag kan göra annat än att bara ligga på soffan eller sängen. Jag får ju för fasen ont i kroppen!
Nej, imorgon tänker jag vara frisk! Nu jävlar!!!!

Pjuhhhhh

Nu är jag helt slut. Jag har verkligen pluggat som en galning idag! Har lämnat in 5 olika uppgifter! Det betyder att jag bara har två stycken kvar på hela kursen! Känns helt underbart! Paniken över pluggandet börjar verkligen lägga sig nu, vilket är jätteskönt. Wieeee, känner mig massa duktig idag!
Nu tycker jag bannemig att jag förtjänar lite pastasallad i soffan tillsammans med lite One Tree Hill!! ^_^

Känns ju positivt

Just nu sitter jag och skriver om psykoser. I boken står det: "Risken att under sitt liv få en depression är ganska stor. Var fjärde man och varannan kvinna beräknas få någon form av depression under sitt liv".
Det låter ju positivt och glatt. Typiskt att man föddes som kvinna känner jag rent spontant >_<

FAME

I Lördags så jag och tjejerna (och marcus ^^) på Fame. Jag har hört att den ska vara hur dålig som helst, men jag tyckte den var jättemysig. Den var söt. Det enda jag hatade med filmen var att vi satt och väntade på fame-låten heeeeeeela filmen, självklart kom den i eftertexterna. FUUUUUU!
Se den!! :)



Trevlig överraskning

Hmm, (med risk för att låta som en skeptisk bitterfitta) det är helt sjukt. Senaste dagarna har bara allt vänt. Det har löst sig med pengar, med skolan, med möten. Allt har bara gått som på räls. Vad är det ödet laddar upp till? Laddar upp och sen krossar som vanligt? Sa ju att jag skulle låta som en bitterfitta. >_<
Skitsamma, det som nu enligt rubriken var en trevlig överraskning var att CSN tyckte att det var bäst att höja mitt studiemedel med 300 spänn i månaden. Det är helt okej för mig! Så istället för 5800 får jag numera ut 6104.
Herregud, vad ska jag göra med 300 kronor extra i månaden? Gahhhhh, alla dessa möjligheter!!!!!!!! Jag blir helt trött i huvudet bara av att tänka på det. Det är nog lika bra att jag tittar lite på våra bästa år och lugnar ner mig lite. Ja, jag tror det är det som behövs, sen ser jag nog allt klart igen.......



Som ett brev på posten!

Just nu känner jag mig rätt så nöjd med livet. Har suttit och fått gjort jättemycket skolarbete. Helt plötsligt kommer posten och jag har för en gångs skull fått post (inte räkningar)!! Det händer typ aldrig! Jag blir rätt happy puppy när jag öppnar det och ser 4 stycken 500-lappar där i. Helt okej känsla!! Nu jäklar ska här köpas bröd och mjölk!! Hell to the yeah!!!



SÄMST!!!

Håller på att ringa CSN nu och man blir så glad av att höra:

"Det är många som ringer nu, var god dröj. Du är nummer 101 i kön, tack för att du väntar"

GAHHHHHHHHHH!!!!!! Klart jag väntar, vad fan ska jag annars göra?! Fuck off jävla fuckfaces!!

Update
----------------------------------
Det är även underbart när man väl kommer fram och charmiga lilla CSN säger: Jaha, vänta lite så ska jag koppla dig vidare. Självklart får jag sitta i minst lika lång kö igen. Det är fan kärlek det!! <3


Uppe med tuppen

Som rubriken säger så har jag faktiskt varit uppe tidigt idag. Jag ska börja göra det varje vardag tänkte jag. Det är en helt underbar känsla (när man väl har bitchat på klockan och kommit ur sängen). Nu är klockan bara lite över 10 och jag har hunnit ha en lång mysig frukost, druckit kaffe, duschat, städat och organiserat plugget för idag. Det är helt sjukt att man inte gör såhär oftare. Livet känns sjukt värt just nu! Jag gillart!!
Nu sitter jag här framför datorn och har börjat på en uppgift om människans olika försvarsmekanismer. Det är faktiskt riktigt intressant. Ja, jag vet att jag är fjantigt positiv just nu. Men hallå, det är la gött att ha en sådan dag för en gångs skull? ^_^ Jag sitter även och lyssnar på rixfm:s webbradio. Jag är så trött på mina spotifylistor så det var en rätt bra lösning faktiskt. Bra jobbat Winbladh!!

Igår blev det ju som sagt inte Lejonkungen 3, istället blev det mean girls som man har sett 1000 gånger. Perfekt film att somna till den. Det är lätt den bästa tonårsfilmen någonsin! JAPP!


Just det, försvarsmekanismer var det ja... BYE BYE!

Myssöndag

Idag har det varit en lugn och skön söndag. Dagen började med en rejäl sovmorgon och sedan blev det fika hos Alexandra. Vi var ju tvugna att ha en rejäl hejdå-fika med Jin. Imorgon tar han sitt pick och pack och flyttar. :( Vi kommer alla sakna honom massor, massor!!

Jag menar, hur kan man inte sakna en sådan charmig dude som denna.? ^^

Jag och Alex drog sedan till mig och gjorde en göttig pastasallad som vi har knaprat på. Vi har även spelat kort till en förbannelse. Jag hävdar stenhårt att Alex måste ha fuskat. Jag vann bannemig inte en enda gång! Och ja, jag hatar att förlora! Stupid Alex!!!!!!!!!! :@

Nu ska vi bädda ner oss och se på någon bra film. Vi hade som plan att se Lejonkungen 3, jag har tjatat i en vecka om att jag har den. Idag kom vi fram till att det är den vi ska se, vi har peppat hela dagen. För ungefär 2 sekunder sedan så upptäckte Alex att det var visst Lejonkungen 2 jag hade. Ooouuupps. Aja, shit happen! ^_^
Godnatt allihopa!!

Ich bin Bruno!

Igår hade vi jättetrevligt. Vi var ett gäng här som firade att Jin har fått jobb vilket är jättekul för honom. Mindre kul för oss att det betyder att han flyttar här ifrån. Men men, vi valde att fokusera festen på att fira. Det är det bästa :)
Efter lite spel, musik, vin och allt det där drog vi vidare till kauren. Jäklarns vad dött det var där! Vi insåg dock snabbt det var ju skitbra, då kunde vi önska hur mycket musik vi ville plus att vi hade dansgolvet helt för oss själva. Det gillar vi!! :)
Igår tänkte jag att jag skulle vara massa duktig och ta massa kort. Jag hann med att ta den bilden sen dog kameran, jag laddade den, men självklart glömde jag den hemma. Alltid samma visa. Men men, en bild är bättre än inget. En bild säger ju faktiskt mer än 1000 ord, så varsågoda för fasen!! :



Självklart var vi tvugna att pumpa denna:

Jag och Amanda höll på att dö av garv när vi såg denna slutscenen i Bruno. Så underbart rolig!

KIWI!!!

Idag har jag och Amanda fått den stora äran att vara hundvakt till en så fruktansvärt söt liten valp, lilla Kiwi. Hon är så söt, man kan inte sluta gosa med henne alls. Bara titta på bilderna, jag dör lite varje gång jag tittar på henne. ^^






3OH!3

Just nu är det 3OH!3 som går varmt i högtalarna. Titta på videon, den är så sjukt het och låten är galet bra! :)



Fuuuuuuuuuu!

Hahaha, snacka om dum och dummare! Men det ser ju ut som att jag har kul iaf ^_^


Shitfuck

Ohh, jag älskar när man hittar musik som man lyssnade på för några år sedan som bara gör en så glad! Detta är en sådan låt. Vad tycker ni? ;)


Dra åt helvete!!!!!!!!

Jag fick nu mail från CSN och självklart har det blivit fel igen!! Jag blir galen! Jag är så trött på att behöva ringa dem och min studievägledare hela jävla tiden! Jag och CSN borde vara bästisar nu, så mycket som jag ringer dem! Fuuuuuuuuuuuuuuu!!

Yay!

Wow, nu går det att logga in igen. Älskar när det krånglar så förbaskat!
Det har inte hänt sådär överdrivet mycket sedan jag bloggade sist. Det mest spännande är väl att jag, Amanda, Alexandra och Linnea var och bowlade i måndags. Det var riktigt, riktigt roligt. Sjukt bittert bara att Alex vann med 11(!!!!!) poäng! Ja, jag är bitter, sinnessjukt bitter faktiskt!!! Men men, nästa gång ska hon få sig en rejäl omgång!!! Jag köper inte det där tänket om att det bara är ett spel. Klart det är ett spel, men jag vill vinna!!!!!!!!!!








Idag är planen att jag ska strukturera upp mitt pluggande med massa färgglada listor osv. Har även en del samtal att ringa. Så nu jäklar!!!

Stupid!

Jag har ju varit i stan hela helgen. Jag har även bloggat därifrån men jag såg nu att inga inlägg har kommit fram. Toppen! Stupid!!!


Underbara fredag!!!

Kvällen igår var jätterolig! Vi var ett härligt gäng på 8 pers som satt och drack lite. Vi spelade även ett nytt spel jag köpte för ett tag sedan som var riktigt roligt. Together hette det och det gick ut på att man skulle göra massa olika fysiska uppdrag. Det blev en hel del skratt. Kalaskul.

Självklart blev det en del singstar också. Vad är en riktig fest utan singstar? Efter ett tag drog vi alla ut till Harrys vilket var jättelyckat och jättekul. Vi hade riktigt roligt hela tiden.
Det var en perfekt fredag med härligt sällskap!

Nu tänkte jag titta lite på sex and the city och sen är det middag som gäller. Är galet hungrig! Intressant information va? ^^
Ska även hänga lite med Alexandra och sen är det jobb på Harrys som gäller. Ska bli riktigt roligt! Men först MAT!!!!

SKÅL!

Nu jäklar är festen igång. 3 hysteriska tjejer springer fram och tillbaka till spegeln och försöker hinna göra oss iordning. Det är det bästa! Skååål allihopa!!!!!!

Crap!!

Okej, finns det även någon stödgrupp för sådana som jag som alltid glömmer bort sin tvättid? Jag älskar att man oftast kommer på det precis när tiden är slut. Aja, jag har gjort det igen. Det är som vanligt. Då är det bara till att hoppa i sina mest obekväma trosor, le lite och låtsas som ingenting. Det är en vacker tid, det kommer bli en fin (obekväm) dag. Jag gillart!


Bild tagen här ifrån.

Hallå, är det såhär jag kommer behöva se ut idag så vettifasen om det är så smart att dra till Harrys alltså. Det är en knivig situation jag har hamnat i.!

Beroende

Jag och Amanda är helt fast. Vi har suttit och spelat guitar hero heeela natten. Vi vaknade aströtta, tittade på varandra och sen var det dags att spela lite till. Vi kan inte sluta!!! Tror ni att det finns någon hjälpgrupp? Typ anonyma alokoholister, fast anonyma gitarrister? Gahh! Hjälp oss!!!



Kärlek!!! <3



Panda är sötast i hela världen! Hon och Alex är de bästa vännerna en tjej kan ha! De är bäst!! <3

Lite roligare att shoppa!

Idag fick jag en trevlig överraskning i posten. Fick mitt nya haxxade bankomatkort. Galet snyggt, nu blir det bannemig lite roligare att shoppa!



Ohhh, jag älskar det! Jag älskar även min mobilkamera som verkligen ger fina bilder ^_^

Lätt snyggast!

Jag har ingen aning om hur tentan gick. Det gick varken jättebra eller jättedåligt, så vi får väl se. Det är sinnessjukt skönt att få det gjort. När jag var klar gick jag till Alex salong och fixade ögonbrynen. Det är helt sjukt vad het man är när man sitter där med färgen på:

Man kanske alltid skulle se ut så? Lätt sexigast!!!

Idag är det tvätt, städning och handling som gäller. När detta är klart är det jag och Panda som bakar kakor, tänder ljus och har en riktig filmkväll! WIEEEEEE!


Plugghästen Winbladh


Detta är helt klart jag just nu. Sitter och tentapluggar för fulla muggar. Jag börjar verkligen känna paniken nu. Börjar bli riktigt nervös. Min första tenta. Det får gå som det går helt enkelt. Nervsystemet är så sjukt komplicerat, det är inte lite jag ska lära mig. Men men, som sagt det får gå som det går. Hur som helst så ska jag dra ner till stan nu och hänga med Amanda, imorgon ska jag till salongen och fixa håret innan tentan. Det handlar om att prioritera! ^_^

The baseballs



Rockabilly

Jag, Alex och Amanda har verkligen fastnat för det här med temafester. Det är ju så sjukt mycket roligare när man får spexa till det lite. På fredag fortsätter vi i rockens tema och kör en riktig rockabilly-fest. Det ska bli så sjukt roligt! Frågan är bara vad sjutton man ska ha på sig. Någon som har någon bra idé? Min fantasi och jag är sjuka ovänner!

Rockabillystilen är så sjukt snygg! Och musiken är så grymt bra. Jag gillart! Ska bli sinnessjukt kul! Ja, jag vet att jag har sagt det innan. Men jag ser framemot det OKEJ!?!?!


Bildtjofräs

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder som jag har varit alldeles för lat för att lägga upp innan. Det är det bästa. Bättre sent än aldrig. :)

Någon sa ducka och vi duckade utav bara helvete!!


Från nollningen i somras.


Även denna är från nollningen. Vi tyckte vi har hysteriskt roliga när vi gjorde västar där det stod "ursäkta att vi störsex" istället för smoersex. Vi hade även megastora solglasögon och baskrar med massa paljetter på. Det var ytterst trevligt!


Så här snygg är jag när jag gör mig iordning! Det är helt otroligt vad hett det är!!


Manlig kärlek när den är som finast!! <3


På nyår hade vi mysig middag. Självklart var fina hattar obligatoriskt!!

Nu orkar jag bannemig inte mer. Men det blev några stycken iaf. :)

Det bästa med att inte bo själv

Det bästa med att vara borta en hel helg måste vara när man kommer hem och det ser ut såhär:



Det är sådana saker som gör mig så glad i magen! Tänk att någon tänker på mig så mycket och lämnar detta till mig. Det är en sådan kärleksförklaring så det är inte sant! Det är true love!! <3

??

Helgen har varit rätt så mysig faktiskt. Jag jobbade både fredag och lördag vilket var rätt skönt. Man slipper alla härliga bakfyllor då. Det gillar jag starkt!! Jag har haft en riktigt underbar helg med bra vänner och allt det där tramset.
Jag har verkligen inget vettigt alls att skriva just nu så jag tar mitt pick och pack och drar på en promenad med Amanda istället. Soooo looong!

Gahhhhhhh!!

Okej, jag vet att jag tjatar om Criminal Minds hela tiden, jag är besatt okej?! Jag och Amanda såg precis ett avsnitt som vi dog lite av. Det var så gulligt och spännande på samma gång. Vi fick seriöst kärringsvettningar! Nu är vi helt utmattade, känns som att vi har promenerat en runda kring jorden eller något!!! Titta själva, det är så sött:




Ögongodis

Nu har jag och Amanda tryckt i oss pannkakor, tittat på Criminal Minds och suktat satan efter snubbarna i serien. Vi är in love!!! <3

Hur kan man inte dregla över dessa två? Mmmm, ögongodis!!! ^_^

Nu var ju planen att vi skulle sätta oss och plugga en massa, men jag fastnade visst här. Det har en tendens till att bli så. Det är det bästa! :) Om man kanske ändå skulle sätta sig och plugga lite, har visst tenta nästa vecka.
Jag älskar hur meningslöst detta inlägget blev. Bara prat om att jag dreglar! Men men, det är min blogg, jag bestämmer!! :D

Cherry Casinos Årsfest

I söndags drog vi alla på Cherry till Falkenberg för årsfest. Självklart hade jag inte min kamera med mig, men jag stal några bilder från Bella. Vi hade riktigt roligt allihopa och enligt tradition lyckades jag och Bella sno fler drinkbiljetter än vad man får. Det är en fin tradition tycker jag minsann!! Det enda negativa med resan är att vi lyckades parkera där man inte får så självklart fick vi parkeringsböter. Det är ju tydligen min nya hobby, jag samlar visst på sådana. Aja, då är det ju kul att ha en från Falkenberg i min fina samling. Toppen!!


På vägen upp stannade vi på Max och käkade lite. Bossen var hungrig ser det ut som!


Jag och Bella hittar på något kul skulle jag tro.


Jörgen är igång! Party like a rockstar!!


Detta är nog den mest charmiga bild på mig. Jag älskar ögonen och tungan. Mums!!


"Ett, två, tre skåååååååååål!"


Detta är den äckligaste skitölen jag någonsin har druckit. Fuuuuu vad den smakade skit! Men jag och Bella drack den ändå, det stod ju trots allt blond på den. Vi är ju blonda, då måste man ju dricka den!

Mumma för öronen!



RSS 2.0