Surprise

I fredags hände det roligaste och konstiga jag någonsin varit med om!
Marléne, Kattis, jag och Terezia hade tjejkväll och Kim hade åkt till Helsingborg med Oskar. Under tjejkvällen skulle vi åka ner på stan och ta en drink och sen skulle lite folk komma hit och partajja loss!
Marléne sa till mig att hon hade beställt en taxi så vi gick ner. När vi hade kommit ner såg hon att fridhemslokalen stod öppen och hon tyckte vi skulle gå dit och kolla varför. Så vi gick ner och tände lyset. Dät stod hur mycket folk som helst bakom ett skynke där det stod "Grattis Johanna, bättre sent än aldrig". Alla hoppade fram och började skrika. Jag fattade ingenting. Alla var där för mig. Inklusive Kim. Hon skulle ju till Helsingborg trodde jag!
Alla lurade mig så himla bra. Jag såg det verkligen inte komma!
Tack för allt hörrni!!

It has begun!

Då var nollningen över för detta året också. Nu var ju inte jag nolla, sexmästerist eller phadder. Men jag hade kul ändå! ;) Jag och Kim åkte hit på min födelsedag och sen festade vi satan. :) Nollningen var verkligen jätterolig. Iaf i början innan jag råkade ut för en liten olycka. Fick en glasbit i halsen och fick ingen luft. Men tillslut fick jag ut den och fick åka ambulans till sjukhuset snabbt som bara den. Det gick bra som tur var. Rösten därefter har dock  knappt existerat. Glasbiten gjorde en reva på stämbanden. Men som sagt så hade jag väldig tur.

Skolan har även dragit igång nu. Det känns riktigt bra faktiskt. Kurserna verkar bra och klassen verkar också bra.:) Så jag är nöjd. LIte roligt var det att jag och Kim sa hejdå för denna gången igår (hon skulle snart åka hem till Halmstad igen) sen kommer hon till mig idag och säger:
-Hej, jag ska börja i din klass nu.
Så henne blev jag inte av med i första taget;)  Men jag är inte sååååå bitter över det..:)

Detta var nog allt jag hade att säga denna gången. Hejsvej!;)

RSS 2.0