Helg helg helg

Igår blev det någon slags spontanfest här hemma hos mig. Det är alltid spontanfesterna som är bäst. Sofia kom hit på en fika under dagen, vi satt och pratade om allt och ingenting. Det var väldigt mysigt. Iaf bestämde vi då att vi skulle dricka lite vin och chilla lite. Några stycken kom hit vid 7-tiden, vi hade det hur gött som helst. Vi gick sedan ner och köpte cigg och bjöd de som jobbade i affären. Vi skrattade gott åt det och tänkte att det var en kul grej. Några timmar senare dök de och några vänner till dem upp. Så underbart klockrent! 
Satan i gatan vad rolig kväll det var. 

Ikväll ska Olle ha födelsedagsfest här hemma. Är inte speciellt sugen på att festa alls, men eftersom alla andra ska festa och dessutom i vår lägenhet så känner jag mig rätt "tvingad" till det. Ska leta efter någon som inte ska på festen. Lycka till Johanna! :D 

Jag blir galen!

Hallå, nu börjar jag verkligen bli galen av att bara gå runt här hemma och inte ha något att göra. Jag hatar det! 
Jag hade även som plan att börja träna igen när jag kom tillbaka från Göteborg. Men det gick inte heller då jag inte blir frisk. Har varit sjuk sedan julafton. jippie! Grattis johanna! Jag vill bara ha något att göra. jag blir tokig! Allt jag gör är att titta på tv och sitta vid datorn. Jag vill börja träna igen, jag är så galet rastlös! Jag vill även att skolan ska börja NU så jag har något att göra och har lite press på mig. Jag ser framemot att ha ett projekt och sitta och bara tokplugga. Trodde aldrig att jag skulle sakna den pressen! 
Roligt inlägg verkligen va?? ;)hehe

Nytt år. Wow! :)

Oj, oj, oj vad roligt jag hade på nyårsafton. Vi började med att vi käkade god middag här och drack gott vin. Maten var underbart god faktiskt, den lyckades jag och mamma med. Vi gick sedan ner till några grannar här som också hade lite partajj. Där hade jag hur kul som helst. Gick inte hem förrän vid 5/halv 6 någon gång. Som sagt så var det jätteroligt och jag är glad att jag stannade i timmervik och partajjade loss med mamma och Tommys vänner. Det var kanonkul, 4 av 5 toasts:D 
Har försökt att lägga upp bilder nu, men det går inte. Det bara hänger sig och håller på. Åker nog hem på Söndag så då lägger jag upp bilderna då, nätet och jag är lite bättre vänner där om man säger så:) hehe. 

Jag tänker inte göra som alla andra och skriva någon stor årsresumé. Detta året har inte varit det bästa jag varit med om och har därför ingen lust att skriva om det, istället blickar jag framåt och tänker att 2009 kommer bli ett dunderår! Akta dig 2009, för här kommer jag och tar för mig och ska rocka loss till tusen! Wiho!!

RSS 2.0