Bio, shopping och middag

Nu är det alldeles strax dags att bege sig till Karlskrona för shopping, middag och bio. Vi ska se This is it. Det ska bli hur underbart mysigt som helst!! Ska bli massa mys att komma iväg lite med mina tjejer och att vi ska se en film som vi alla tre verkligen vill se. Jag gillart!!!


Konstig trailer, men jag hann inte leta vidare :D

Helgen som har varit

Tänkte att det var dags att skriva lite om helgen. I fredags jobbade jag ju så det är inte så mycket att skriva om det. ^^ Men i Lördags var grabbarna från Motala nere och vi festade gärnet. Det var helt klart den sjukaste kvällen på länge. Vi började med lite förfest här hemma och sen gick vi över till Viktor och sjöng singstar och hade oss. Killarna var väldigt glada och fick för sig att köra no-pants-day. :



Sen började de hoppa i sängen och kittla varandra helt plötsligt och då gick det som det gick med sängen:



Manlig kärlek när den är som bäst! Efter att sängen hade brakat ihop så kände vi att det nog var lika bra att dra vidare till Harrys. Det är här den sjuka kvällen startar. Alla var helt galna! Det var hur mycket slagsmål som helst och precis vid stängning då det var som mest folk så var det någon idiot som kastade en rökgranat inne vid toaletterna. Sjukt smart verkligen! "Som tur var" så hade vi redan gått ut utanför då någon puttade mig så jag flög med huvudet före in i en pelare, så vi slapp all panik med själva grejen att ta sig ut. Helt sjukt galen kväll, det kändes nästan som att man var med i någon slags film eller något ^_^

Snäll roomie!!!

Innan när jag satt och pluggade så knackade min roomie på min dörr och sa att han hade gjort pannkakor och våfflor till oss. Så jag fick en tallrik i handen och blev massa glad, det var precis vad jag behövde. Det gillar vi! Snääääll rooooomie! :)


Nu börjar det bli dags för mig att kuta ner till stan för ett pass på Harrys. Ska bli kul att jobba ikväll faktiskt, inte för att jag brukar tycka det är tråkigt, men idag är jag taggad till tusen. Hoppas det blir en riktigt rolig kväll. Nu jäklar!
Hoppas alla får en kalastrevlig fredagskväll. Sup för mig med!! ^_^

Plugg, jobb, fest?

Nu sitter jag här med böckerna igen och försöker plugga. Ikväll är det jobb på Harrys som gäller och imorgon hoppas jag på att jag får vara ledig. En del av dem jag och Viktor var i Barcelona med kommer hit och hälsar på. Hade varit hur kul som helst att vara ledig då och kunna festa lite med dem.
Men först så måste jag plugga undan lite innan jag ens funderar på att festa eller göra någonting överhuvudtaget.

Psyket nästa?

Okej, idag har jag gjort bort mig rätt ordentligt och jag kan fortfarande inte sluta skratta åt mig själv. Innan idag upptäckte jag och min roomie att det lät jättehögt och vibrerade i hela handfatet, det vibrerade så mycket att tandborstarna och tvålen rörde sig. Han skrämde då upp mig och sa att vi får nog ringa direkt så det inte exploderar eller något. Självklart blev jag livrädd och ringde till bovärden som kom hit hur snabbt som helst. De stod där ett tag och såg bekymrade ut, efter någon minut börjar de tokskratta. Jag fattade ingenting. Tillslut lugnade den ena sig lite och sa till mig att jag har glömt att stänga av min eltandborste, det var det som lät och vibrerade. Jag dog lite.
Fy fasen vad klantigt gjort av mig. Jag har gått runt och skrattat hela dagen, det gjorde min dag om man säger så. ^_^

Gött humör!

Nu är jag hemma igen efter ett kalastrevligt pass på Harrys. Jag hade inte så mycket att göra, men det gjorde inget för jag var på så bra humör. Och det är ju bra att vara det ibland. :) Finns det något bättre än att vara på bra humör utan anledning? Jag gillart.
Nej, om man kanske skulle försöka förvandla det bra humöret till lite trötthet. Dags att krypa ner i sängen och titta på lite serier tills man somnar tror jag bannemig.

sitter nu på harrys och jobbar. Ha

6ea2bd42680a85e708a124ef5a7d03d5.png

sitter nu på harrys och jobbar. Har jobbat i 2,5 timmar nu och har inte haft något spel. Kul att spela kort med sig själv. Jag vinner hela tiden.;-)


GRATTIS!!!!

Jag tror bannemig att jag är den stoltaste tjejen i världen! Ringde precis hem och pratade med Jimmy (min "lillebror") och han hade tydligen uppkörning idag som han klarade perfekt!!!!! Oh, jag är så glad för hans skull och så stolt. Jag vet hur mycket han har kämpat för det och nu klarade han det. Stoltare storasyster får man leta efter idag! ^_^

Högstadiet?

Sitter nu och läser om Maslows behovsteori. Är inte det något man läste om på typ högstadiet? Känner igen hans lilla trappa och att man satt och rita den fast med enklare ord...

Är det jag som är helt ute och cyklar eller ringer det någon slags klocka hos någon annan?
Jag fick precis uppgiften att jag skulle rita upp trappan och beskriva behoven. Betyder det att jag läser på högstadiet igen isåfall? Jag gillart. ^_^

Tisdag

Nu sitter jag och pluggar lite igen. Tänk vilket liv man har. Pluggar, går och lägger sig, går upp och pluggar och så fortsätter det så. Är iofs rätt glad att jag har något att göra om dagarna. Så jag är inte speciellt bitter. Nu är jag mest glad för jag är snart klar med en uppgift till. Känns väldigt bra faktiskt. Känns som att jag nog kommer klara detta på tre veckor. Nu jävlar!!

Tjat, tjat, tjat..

Okej, jag vet. Nu blir det mycket youtube-klipp. Men ni måste bara lyssna på detta. Det är så bra så jag får gåshud. Helt troligt bra!


Mums! Eller hur är det grymt?!

This is it

Igår när vi sände Hit News på soundicradio så var en av veckans nya låtar Michael Jacksons This is it. Den fastnade jag för rejält. Tycker den är massa mysig. Kan tala om att den spelas varmt här hemma just nu.


Klantarsel!

Det är jag det ja.. Gjorde precis lite gott te till mig. Grejen var bara att jag spillde en del ur vattenkokaren och då är jag så smart och tar lite hushållspapper och torkar upp. Sjukt smart! Det var ju inte alls varmt eller så, satan vad jag brände hela handen. Typiskt mig! Men om man ska se det positivt, min roomie fick sig ett gott skratt iaf. ^_^

Aj, min stackars mage...

Usch, fick precis lite panik när jag tittade i min kalender och insåg att jag bara har 3 veckor kvar på kursen jag håller på med nu. Jag är nu på uppgift 5 av 14. Attans bubblans! Det blir till att plugga arslet av sig dessa veckor helt enkelt. Herregud vad tiden går löjligt fort! Jobba, jobba, jobba!!
Ni har jag iaf satt på min lilla plugg-playlist och sitter och skriver och skriver. Det är ju en bit på vägen iaf. ^_^

Nu har vi börjat

In och lyssna med er nu. :D
www.soundicradio.com

Dags att sända igen!

Ikväll blir det till att sända med Viktor mellan 19 och 21. Ska bli riktigt roligt då det var ett bra tag sedan vi gjorde det. Glöm inte att lyssna på www.soundicradio.com !



Söndagsmys

Ohh, idag är det söndag och det är ju som sagt min favoritdag på hela veckan. Söndagarna brukar bli så mysiga. Man fixar och donar lite, tänder ljus, planerar veckan och så vidare. Det är ju toppen att man får känna sig lite duktig samtidigt som man får mysa ner sig i soffan. Det är så det ska vara!
Nu tänkte jag försöka kasta i mig lite lunch och lite kaffe. Mumma!

Trött Johanna

Nu har jag precis kommit hem efter kvällens pass på Compagniet. Måste säga att det är galet underbart att vara hemma för jag är helt slut. Det kommer bli hur jäkla underbart som helst att hoppa i pyjamasen och krypa ner i mina varma, stora säng. Jag gillart! Jag måste lista ut vilken film eller serie jag vill somna till. Det är ju lördag och då måste man ju lyxa till det med lite tv-mys innan man somnar. Synd bara att jag inte har lite lördagsgodis också. Får helt enkelt hitta något annat gott att mumsa på.
Nej, nu vet jag knappt vad jag pratar om längre och det betyder nog att det är dags att hoppa i den där pyjamasen! Natti natti!!

Var fasen är allt folk ikväll? Här

0-4730a2c9fdb2c0e6019b241812c8e2ca.png

Var fasen är allt folk ikväll? Här är hur dött som helst. Tur att jag har massa kaffe.;-)


Underbar!!

Haha, jag skrattar lika mycket varje gång denna reklamen är på tv. Jag tycker den är helt otroligt rolig och söt^^

Jobb och kaffe i mängder

Jag fick min potatis innan! Jag och Viktor drog till COOP och handlade potatis och lax. Det var mums! Precis vad jag behövde. Nu sitter jag och laddar inför jobb på Compagniet ikväll. Det ska bli spännande, det var längesedan jag jobbade någon annanstans än på Harrys. Så det ska bli najjs! Måste bara hälla i mig några koppar (läs kannor) kaffe först. Så det är det som står på listan nu. Hoppas alla får en helt amazing lördagskväll! =)

Gårdagen och nu potatis!!

Varför ska man alltid lyckas vakna alldeles för tidigt dagen efter så man säkert ska ha en förjävlig huvudvärk? Jag får ju inte mindre huvudvärk när jag inser att jag har fått 500 spänn i parkeringsböter. Men men, sitter och knarkar treo så det ska nog ordna upp sig. Ohhhhh, jag håller på att dö kokt-potatis-sugsdöden. Får jag inte potatis så finns det en risk att jag gör någon illa. Ge mig kokt potatis för fasen!!!
Gårdagen var hur mysig som helst. Jag och Sofia satt här och pimpla vin och sjöng massa, massa singstar. Vi hann även med att titta på idol. Det är så skönt att sitta på "rätt" sida av tv:n där man får klaga hur mycket som helst. ^_^
Harrys däremot var inte sådär jättekul. Det var jättelite folk och de hade bara det lilla dansgolvet öppet och där var varmt och mycket folk. Jag och Sofia hade det rätt gött vid ett bord i puben istället. Helt okej^_^
Nej, nu ska jag ringa och väcka halva stan och se om någon vill med och handla potatis!!!!!!!

Mer 80-tal åt folket!!

Nu är det dags för oss att kasta oss loss på singstar 80's. Mums för både ögon och öron. Man blir helt glad i magen av låtarna som finns där. På denna skivan vill man till och med se på introt. Det är så galet fina färger! Kom tillbaka kära 80-tal!!!!!




Nu smäller det!!


Vi är taggade till tusen att inta mongo-mode!! :D

Vänta och vänta

Just nu sitter jag och väntar på att Alexandra ska sminka sig och allt det där. När hon väl är klar bär det av till stan och göra massa ärenden. Idag är det ju fredag vilket innebär födelsedagsmys med Sofia. Yay!! Kommer bli en bra dag idag! Jag gillart!!

Sötnöt! <3

Okej, borde inte detta betyda jättemycket tur?

Jag vet att det är en dålig bild, men det är en söt liten nyckelpiga som kom gående på tangentbordet när jag satt och skrev. Nyckelpigor är min största lyckosymbol som jag till och med har intatuerat. Nu måste ju min tur komma!!

Mysbilder

Älskar när man har en spellista som verkligen underlättar pluggandet. Denna lilla lista åker ofta på när det är pluggtajm. Listan, en kopp te och tända ljus sen kan inget stoppa mig. Jag hamnar i en sådan mysstämning då så till och med plugga är mysigt och roligt. Det är gött när man kan lura hjärnan lite.



Sen underlättar det också att det finns lite knasiga bilder i boken som man bara blir glad över att se:



Det är pedagogik på hög nivå.:P Synd att det inte finns sådana fina bilder i de tråkiga böckerna man läser på högskolan.

Tummen upp!!!

Oh, imorgon ska jag och Sofia har massa mys. Hon har fyllt år för ett jäkla tag sedan och jag har lovat henne middag och utgång bara hon och jag. Men det har aldrig blivit av, men nu har vi bannemig fått tummen ur (som ni ser på bilden;))


Det kommer bli hur bra som helst. Middag, singstar, utgång och självklart mängder av vin! Det kan aldrig slå fel. Jag gillar läget!!

Happy puppy

Köket är massa fint och jag är gladast i världen!!! <3


Bitchfit-Johanna

Idag har jag bestämt mig för att vara en riktigt jävla bitch och ställa till bråk och en stor jävla scen. Okej, jag kanske överdrev liiiiite. MEN jag tänker vara arg och ställa krav på min roomie. Jag är så sinnessjukt trött på att grabben inte kan städa, diska eller göra något överhuvudtaget. Eller jo, glo in i mitt rum via min spegel är han grymt duktig på men det är väl i stort sett allt (Läs creepy). Jag har försökt att säga till honom på ett "fint" sätt, jag har försökt att vara trevlig. Men uppenbarligen hjälper inte det det minsta. Så nu jävlar kommer bitchfit-Johanna fram!



Hur sugen är man på att ta ett glas vatten när man sätter på kranen en liten stund och det typ blir översvämning av äckliga gamla matrester? Inte sådär jättesugen. Jag är så galet trött på att bo såhär så nu blir det ändring punkt slut! Annars kan han ta sig någon stans där solen inte lyser!!!!
Nu har kriget officiellt börjat!

Bädda eller inte bädda? Det är frågan

Idag har jag haft en härlig dag. Har fått mycket gjort men ändå hunnit mysa loss lite. Jag har pluggat en massa, plockat undan en del och tvättat. Visst känner man sig sådär härligt duktig när man har fått gjort så mycket? Jag gillart! Jag har även hunnit fika och skvallra lite med Amanda. Första gången jag såg henne dricka kaffe och hon drack NÄSTAN upp hela. Duktig tjej. ;)
Nu sitter jag här och tittar på sängen och blev helt plötsligt lite bitter över att jag bestämde mig för att tvätta påslakan och skit. Hur tråkigt är det inte på en skala att bädda rent?! Sjukt tråkigt.

Någon som vill göra det åt mig kanske? Bara en liten tanke... ;)

Jag hatar att sitta i väntrum. Man

0-380848c2b115051d09ce071a7521e228.png

Jag hatar att sitta i väntrum. Man blir ju inte mindre dödsnervös. Gaahh!


Stupid tisdag

Usch, idag är tisdag vilket betyder att jag ska till tandläkaren idag, klockan 15. Vill verkligen inte, jag hatar tandläkaren. Blääää. Jag är iaf glad att jag slipper gå dit själv. Alexandra är så söt och kör mig dit och sedan håller mig i handen. Så det ska nog gå bra. Jag måste komma igång med pluggandet idag också. Jag har varit galet dålig på det den senaste veckan. Men det är rätt bra om jag kommer igång då allt ska vara klart om en månad och jag är inte ens halvvägs. Så nu jäklar.
Så om man kanske skulle gå och sminka sig och lite så och sedan lägga näsan i böckerna en stund. Det blir nog bra.

Jag tycker det är Gött att sötAlex

0-695f2547753884457769f64ec41ba161.png

Jag tycker det är Gött att sötAlex är här och hjälper mig med plugget. Visst ser hon koncentrerad och söt ut?:)


Sitter och försöker plugga lite. M

0-325a35900ec5a02991e18922d47da218.png

Sitter och försöker plugga lite. Men gud vad allt annat är så mycket roligare..:)


Helg, helg

Det har varit en bra helg. I fredags jobbade jag på Loch Ness, det var inte direkt jättemycket att göra men men det gick bra. Sedan hittade jag Alex, Jin och Viktor på vägen hem. Så jag hämtade upp dem och sedan åkte vi och köpte käk och sedan var det en spontan sleepover med Alex som gällde.
På lördag kom min Kusin hit från Falkenberg och vi började festa direkt. Några öl senare var det Harrys som gällde. Hade helt galet skoj den kvällen. Det var jäkligt trevligt att ha kusinvitamin här måste jag säga.
Självklart har jag lyckats bli förkyld och skit också. Men men, det vänder väl det med. :D


Buhuuu

I söndags så storstädade jag hela lägenheten. Det blev jättefint. Men det höll sig visst inte så jäkla länge.

Det ser inte speciellt städat ut längre va?
Gud vad jag saknar att bo själv och det iaf är min egen disk som kan ligga och skräpa. Jag vill bo själv, vill, vill, vill!!!!!!

Älskar när det blir galet fel^_^

Oh, igår tänkte jag och Alex dra ut på lite roadtrip och då är det galet viktigt att vi har Michael Jackson musik. Det är liksom vår grej att ha det när vi ska ut och åka. Så enkelt är det. Eftersom jag hade glömt min skiva i bilen hemma i Kode så var det bara för oss att bränna en ny. Och herregud vad vi dog när vi såg detta:


Jag vet inte hur länge vi låg dubbelvikta och tokgarva. Det är så sinnessjukt underbart när det blir så fel. Jag älskart!!! :D

Bokat och klart

Ohh, nu har jag bokat biobiljetter till mig och tjejerna. Jag hade tänkt att bjuda dem på bio som födelsedagspresent. Kommer blir galet mysigt. Självklart så har vi bokat Michael Jackson - This is it! Tror den kommer bli hur grym som helst att se den på bio. Så den 28 oktober så smäller det! Yay!



Johanna <3 Söndagar

Idag är det söndag igen. Jag älskar verkligen söndagar. Det känns så skönt att ha en dag där man fixar och donar och planerar den kommande veckan. Jag älskar det. Idag tänkte jag försöka städa lite här, idag ska jag fan hinta såpass mycket att stolpskottet till roomie fattar att man kanske ska hjälpa till. Hoppas jag lyckas, hade varit trevligt. Men först ska jag  klä på mig och gå ner och titta om tvättstugan är ledig någon gång under dagen. Ohhhh, vad jag ska njuta av denna söndag. Jag hoppas på att jag hinner plugga lite också. Hade varit så himla mysigt att tända massa ljus och sitta och knappa ner tankarna på papper.

Lyssna ibland hörrni!

Glöm inte bort att gå in och lyssna på www.soundicradio.com lite då och då.

DU LYSSNAR - VI LEVERERAR


RSS 2.0