Vilken pärs

10.30 imorse var det dags att vinka hejdå till lilla Karlshamn, vi vinkade med stora leenden på läpparna. Det var mumma att komma ifrån det stället lite måste jag säga. Vår plan från början var att gå med all vår packning på en cykel. Det var besvärligt. Men mitt i alltiohopa kom Johan som en räddande ängel och frågade om vi ville ha skjuts. Han tyckte detta såg just besvärligt ut:



Väl på tåget var det dags för den godaste frukosten på länge. Kaffe och ostmackor. Mumma! Det var det godaste sedan grillningen igår!

Vårt första stopp blev i Lund. Där fick vi den bäste idén ever, att köpa mat på Subway och käka det på tåget. Det var en mycket bra plan. Den satt fint i kistan.



Men nu började vi bli lite bittra då de helt plötsligt skriker ut i högtalarna att vi ska kliva av och kliva på ett annat tåg. Självklart fanns det inte en enda sittplats ledig, inte någon bra ståplats heller. Det enda som fanns var utanför toaletten. Så det var bara till att slå sig ner utanför dörren och sniffa på kisslukten. Mysigt verkligen.

Nu är vi iaf tillslut framme och vi har fått i oss mycket god tacos och några glas vin. Det är la så det ska vara?!
Nu blir det...


... och mer vin, chips och cigg. Fin kväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0